Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ardanis [Dedyk] [Easy]

DriftyBoy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 836
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na weekend planujemy już wiele eventów! Tak więc warto zacząć grę już dzisiaj, by na piątek, sobotę oraz niedzielę, być gotowym na OX, raty, szkatułki oraz wiele, wiele innych

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Serwer nawet ciekawy :D Dawno nie grałem w Metina , ale spoko się wydaje od groma ludzi ... tlyko mam taki problemik ) Gdzie dropi np Kielich Wojownika czy Słodycz ??:D Pytałem się ludzi w grze ale trzymają to w wielkiej tajemnicy he he :) z góry thx za pomoc , no a serwer Polecam :)

Opublikowano

Serwer nawet ciekawy :D Dawno nie grałem w Metina , ale spoko się wydaje od groma ludzi ... tlyko mam taki problemik ) Gdzie dropi np Kielich Wojownika czy Słodycz ?? :D Pytałem się ludzi w grze ale trzymają to w wielkiej tajemnicy he he :) z góry thx za pomoc , no a serwer Polecam :)

Słodycze dropią na mapie od 100 poziomu z metinów ;)

Kielich jak się nie mylę to z bossów na mapie od 100 poziomu

Opublikowano
Chwilowo mamy problem z serwerownią, tak więc serwer chwilowo nie będzie działał. Za utrudnienia przepraszamy. Do 5 min serwer powinien działać! Jeszcze raz przepraszamy :) 

Za niedogodności z serwerem planujemy OX zaraz po odpaleniu serwera :)

Opublikowano

Już w tym tygodniu planujemy dodać nowe przedmioty do naszego sklepu jak i do dropu ze szkatułek(z bossów)

Dodatkowo kilka nowych urozmaiceń.. :) 
Zapraszamy do gry już dzisiaj :)

Opublikowano

A planujecie jakąś promocję na SM, w tym tygodniu?

Tak planujemy. Od soboty chyba zrobimy promocję :)

Opublikowano

Jak wygląda sprawa z dropem tych szkatułek nowych? Ile jest % na nie.

Na wydropienie nowej szkatułki z bossów, masz 85%

Opublikowano

Dzięki wielkie, a od kiedy planujecie tą promocje w is?

Wyrobimy się do jutra, raczej.. Z resztą zobaczymy. Myślimy, że do jutra damy radę + wporwadzimy pare nowości 

Opublikowano

Widzę ostatnio że mało czasu ktoś spędza na forum a na ts3 prawie pustki oprócz dj eventy mniały być co tydzień zero informacji

giphy.gif

Opublikowano

Widzę ostatnio że mało czasu ktoś spędza na forum a na ts3 prawie pustki oprócz dj eventy mniały być co tydzień zero informacji

Na forum jest mało osób to fakt, na ts3 nie wiem bo siedze na innym. :> Jak będzie jakiś event to bd info tu i na forum. Cierpliwości.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Mam informację, że Drifty cały dzisiejszy dzień musiał spędzić poza domem(kilka spraw) .. Życiem też się trzeba zajmować. Dzisiaj pewnie wieczorem jakiś event będzie, a jutro wielka fala

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...