Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ardanis [Dedyk] [Easy]

DriftyBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może jakieś info odnośnie przepustek które znikły? Albo pomysłu aby wszystkie były na 24h? 

• Odpowiedzi 836
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bug na yang, Bug na expa ( na psach 250 lvl da sie wbic w pt ) ;D

Sprawdzone i niestety albo stety kłamstwo :P

Kochani co do przepustek to wygląda to wygląda to w ten sposób,że został nadany licznik czasowy do itemu.

I po prostu zniknęły ze względu na to ponieważ miały 0 minut.

Pomysł urodził się stąd,że wiele graczy marudziło o innych,że mają za dużo przepustek,które trafiły do nich w sposób w który nie powinny.. sami rozumiecie co mam na myśli..

Przepraszam Was za nieporozumienie, ale czasami tak się zdarza. I wówczas chcemy szybko zareagować,a nie zawsze mamy czas aby opisać to co mamy na myśli.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

[*] świętej pamięci suchy mawiał '' BAG NA BAGU BAGIEM POMIATA '' 

Dla mnie to parodia co się dzieje na serverze dużo obietnic mało czynów.

Większość GM-ów to jakaś parodia albo pierwszy raz mają GM'a i pajacują albo gimba nie śpi .

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

No niestety tylko obiecuja..

Dziwne ze tak "dobry" team a tak wiele bugow..

Serwer chyba zbyt easy jezeli w hmm 3-4 dni wbili maxa. Szybko sie znudzi.

Osobiscie usunelem go i nie polecam :c

Opublikowano

Opłaca się grać? zarobek itp?

Niestety nie opłaca, dużo błędów chociażby dungi na których postacie się bugują w miejscu i nie da się ruszyć.

Exp może być jak na easy ale całokształt i działanie adminów jest poprostu chu.... 

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Sprawdzone i niestety albo stety kłamstwo :P

Kochani co do przepustek to wygląda to wygląda to w ten sposób,że został nadany licznik czasowy do itemu.

I po prostu zniknęły ze względu na to ponieważ miały 0 minut.

Pomysł urodził się stąd,że wiele graczy marudziło o innych,że mają za dużo przepustek,które trafiły do nich w sposób w który nie powinny.. sami rozumiecie co mam na myśli..

Przepraszam Was za nieporozumienie, ale czasami tak się zdarza. I wówczas chcemy szybko zareagować,a nie zawsze mamy czas aby opisać to co mamy na myśli.

Chcesz powiedzieć że wszystkie przepustki będą miały limit czasowy?  Kto wymyślił taki durny pomysł? To że wy zjebaliście i przepustki ludzie dostali w  "sposób który nie powinni " to chyba powinniście jakieś zadośćuczynienie dać a nie jeszcze pod górkę  xD   Nie dość że bugi to jeszcze w ten oto sposób chcecie się graczy pozbyć. Nie lepiej od razu zamknąć serva?  ;)

Opublikowano

Serwer wygląda na stabilny, prezentacja ładna, ilość osób również ładnie się trzyma, chociaż nie wiem czy mogę do końca wierzyć licznikowi.Tak czy inaczej, polecam!

Opublikowano

Serwer wygląda na stabilny, prezentacja ładna, ilość osób również ładnie się trzyma, chociaż nie wiem czy mogę do końca wierzyć licznikowi.Tak czy inaczej, polecam!

Tylko prezentacja ładna, coraz mniej graczy, sporo bugów... 0 balansu postaci.

Opublikowano

Tylko prezentacja ładna, coraz mniej graczy, sporo bugów... 0 balansu postaci.

Co do graczy to są i mam nadzieję będą. Co do balansu każdy może odczuwać to inaczej.

...................\/...................

Opublikowano

Graczy ubywa bugow pelno adminstracja mowi ze cos robi a go wno robi tylko mowi . Nie polecam serwer nudny . Strasznie niedopracowany zrobili ladna prezke tylko

ZZZ

Opublikowano

Jak ktos chce moge oddac komus okolo 10kkk yang, ale to potem bo musze na nowo pobrac clienta a teraz mam slaby transfer

Napewno komuś dasz te 10kkk ...

Odbywają się jakieś wojny ? czy raczej tylko nawalanie się w m1 ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...