Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ardanis [Dedyk] [Easy]

DriftyBoy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 836
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kto powiedzial ze sciagnelem klienta ( ^_^) ? pytam sie czy wchodza max bo niewiem wlasnie czy grac tu czy nie ;3

W takim razie nie potrafisz czytać, lub po prostu jesteś ślepy. 

Serwera nie polecam, małe zaangażowanie ze strony Administracji, exp się buguje.. porażka roku, xantis v2. 

Opublikowano

Serwera nie polecam, małe zaangażowanie ze strony Administracji, exp się buguje.. porażka roku, xantis v2.

No niestety potwierdzam ze sie buguje..

Ale wydaje sie ze ludzi gra duzo ..

Opublikowano

Do 90 lvl trzeba expić w atla? a później ww ? I gdzie trutkę dropne ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Tak z innej beczki : jaki fishbot tu działa? Za c***a mi się nie chce łowić małży a ceny wypierdolili z kosmosu za nie, a broń i zbroja na 140 by się przydała jako, że póki co gram full pod PVE.

Co do bugowania expa na metkach to akurat fajna sprawa xD Ze 120 do 135 wbiłem na samych metkach, ale rzadko dosyć to się dzieje, co jakieś 5-10metków u mnie. Może to przez bonus do expa w tarczy?

Ogólnie serwer taki sobie. Grałem na lepszych ale nudzi mi się :rolleyes:

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

troszkę bez sens że bossy w pt najlepiej jak byłby bez pt 

Tak to zawsze musisz kogoś zabrać ze sobą, a samemu nudno troszkę. Chociaż jakieś utrudnienie. :)

Bugi są nadal widze

minimum 30% ubij metka - wbija lvl odrazu :>

Niestety tak, nasz założyciel zachorował i nie jest w stanie siedzieć tyle czasu co wcześniej. Z mojej strony życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia.

No nadal nie doczekalem sie odp co z bugiem expa ^^ ale juz sam rozwiazalem.

@Zimka pewnie dziala bugowanie expa na metkach w pt :)

Przepraszam bardzo. Nie zwróciłam uwagi i najzwyczajniej w świecie nie wysłałam tego co chciałam odpisać.. Jakaś taka rozkojarzona jestem. Jeszcze raz przepraszam.

Do 90 lvl trzeba expić w atla? a później ww ? I gdzie trutkę dropne ?

Na 100 masz kolejną mapkę. Spokojnie dasz radę. W teleporterze posiadasz rozpiskę na "miasta i expowiska ,a tam rozpis levelowy co do danej mapy. Trutki lecą z bosów - pozdrawiam.

Tak z innej beczki : jaki fishbot tu działa? Za c***a mi się nie chce łowić małży a ceny wypierdolili z kosmosu za nie, a broń i zbroja na 140 by się przydała jako, że póki co gram full pod PVE.

Co do bugowania expa na metkach to akurat fajna sprawa xD Ze 120 do 135 wbiłem na samych metkach, ale rzadko dosyć to się dzieje, co jakieś 5-10metków u mnie. Może to przez bonus do expa w tarczy?

Ogólnie serwer taki sobie. Grałem na lepszych ale nudzi mi się :rolleyes:

Niedługo małże będą możliwe do zdobycia podczas dropu z bosów. Exp na metkach zostanie poprawiony. Ostatniego co napisałeś to lepiej nie skomentuje, bo jestem troszkę wybuchowa :)

Pograłem na serwerze chwile mnie wgl on nie zachęcił !

Cóż nie każdemu idzie dogodzić

Małe zaangażowanie? Dlaczegóż tak uważasz. Cały czas siedzimy na ts, na grze oraz na forum. Cóż nie mam pytań..

Exp też się buguje na pieskach i w pt na metku :)

Dziękujemy za informacje, postaramy się to jak najszybciej opanować. 

Jeszcze raz przepraszamy za powolne pracę techniczne, ale na prawdę rozchorował Nam się założyciel i wszystkie decyzje są nieco spowolnione. Tyle na ile możemy na tyle pomagamy. 

Przepraszamy mamy nadzieję,że zrozumiecie. 

Powodzenia

Rose.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ardanis? Mógłbym tutaj wrzucić film, zdjęcia z pracy administracji. FCHOFCY.

8h grając na WH prosiłem sie o bana. 3h biłem gm'a w pvp/wolnym na WH, ale jest tak "inny", że nawet nie wiedział o co chodzi.

Graczy może  "kilku" jest, ale to nie serwer na dłużej!

Pozdrawiam.

Opublikowano

Niedługo małże będą możliwe do zdobycia podczas dropu z bosów

Nie prościej dodać je do dropu ze skrzynek pereł? 75% na jakąś perłę, 25% na małż :rolleyes:

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

No niestety potwierdzam ze sie buguje..

Ale wydaje sie ze ludzi gra duzo ..

Naprawicie to...? Bo jak tak ma byc to podziekuje.

biolog mi się zbugował :) klikam na niego i nic ;p

Bugi są nadal widze

minimum 30% ubij metka - wbija lvl odrazu :>

ODPOWIEM NA TE POSTY TAK

1gm nic nie robi ? od start o 5/6/7/8z rana sa restarty  dzis jest  o 10;30 bo zrobil jeszcze wiecej

codziennie GA siedzi nockami naprawia to co gracze zglaszaja

2bugowanie expa? to jest  minus dla graczy bo wbijaja lvl i potem ulepkow dropnac nie moga  ^^ 

3biolog sie buguje? nie mozesz kliknac? zapewne nie masz itemow ja normalnie wszystkie itemy oddaje.

56096062140461666809.png

Opublikowano

osobiście gre skończyłem, 0 reklamy, 0 zainteresowanie administracji, bugi, monotonna gra, nie zbalansowane klasy, nie polecam :)

Co to postaci to masz racje mam full exp pod kazda mape przerobiana trute i z marma surka wp bije po 50k a taki szaman po 80 wiec cos nie teges

Opublikowano

Prezka Ardanis PL = wchodza tu  gracze ktorzy wbili max lvl i  teraz nie moga dropnac ulepek to wymyslaja bajki o niewiadomo czym

56096062140461666809.png

Opublikowano

Prezka Ardanis PL = wchodza tu  gracze ktorzy wbili max lvl i  teraz nie moga dropnac ulepek to wymyslaja bajki o niewiadomo czym

nie o to pewnie chodzi ze każdy prawie boss trzeba w pt i trzeba prosić każdego większość graczy to odstrasza lepiej bez pt wybrać możliwość a nie z pt :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...