Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ardanis [Dedyk] [Easy]

DriftyBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Licznik podrecony o 200-300os pozatym nawet głupie ww nie działa  bo moby sa daleko w scianie i nie mozna ich zlurac i trzeba się w grocie meczyc a exp w grocie to masakra admini nic nie robia  0 zainteresowania bugami totalna olewka serwer max z tydzień postoi poczym zapewne padnie serwer bez przyszlosc

WW działa w 100% :)

1gif_ssppphn.gif

• Odpowiedzi 836
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie dropia bronie 75lv?

Generały w av2 / ripy / nieb śmierci itd

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Można coś zrobić z takim denerwującym kursorem? Jest tak jakby opóźnienie, nie działa tak płynnie jak na PLu..

Opublikowano

Wh działa ale nie kazde. Wiem bo uzywalem.

A banuja chociaz za nie?

Nie podoba mi sie zmiana nazw i wygladu zbroi i bronii do 75lv ;x

Dropi cos ale nie wiadomo co ^^

Opublikowano

A banuja chociaz za nie?

Nie podoba mi sie zmiana nazw i wygladu zbroi i bronii do 75lv ;x

Dropi cos ale nie wiadomo co ^^

Caly dzien na nim gralem + na zuo no i mialem wtopy bo bilem bez machania bossy i ktos widzial, czy metki przejezdzajac kolo nich xD i bana nie ma

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=ifgBVIqQX84

Pierwszy odcinek z seri, zapraszam !  :)

Bardzo ładnie, przejrzyście. Liczymy na więcej / Rose

Warto, polecam  :)

Dziękujemy bardzo. Wasze zdanie jest dla Nas bardzo ważne!

Poczytałem trochę tych komentarzy i nie wiem czy grać czy nie??

Decyzja należy do Ciebie. Z mojej strony jedynie napisze tyle,że jeśli nie spróbujesz to może być tak, że będziesz żałował. A nie masz nic do stracenia. Zapraszamy!

Można coś zrobić z takim denerwującym kursorem? Jest tak jakby opóźnienie, nie działa tak płynnie jak na PLu..

Na forum znajduje się recepta na ten problem :) Pojawi się również specjalny poradnik.

Exp na mapie 120 to przesada lepiej już na mapie od 100lv expic do 140 lepiej exp leci :c

Spokojnie na pewno nie jest aż tak źle. Dzisiaj w nocy zostanie poprawione parę istotnych rzeczy.

Ze strony administracji zero odzewu, lekceważący ich stosunek co do serwera, a kilka poprawek na serwerze jest do zrobienia. 

Także powodzenia. 

Administratorzy spali bynajmniej Drifty ponieważ odwalił kawał dobrej roboty i muszę przyznać osobiście,że ja nie byłabym w stanie siedzieć tyle przed komputerem dni i nocy żeby naprawić i urozmaicić to co piszecie.  Bardzo Nam przykro,że tak to odbierasz.. 
My również jesteśmy tylko ludźmi i no cóż czasami musimy odpocząć.. 

Licznik podrecony o 200-300os pozatym nawet głupie ww nie działa  bo moby sa daleko w scianie i nie mozna ich zlurac i trzeba się w grocie meczyc a exp w grocie to masakra admini nic nie robia  0 zainteresowania bugami totalna olewka serwer max z tydzień postoi poczym zapewne padnie serwer bez przyszlosc

Licznik pokazuje prawdziwą liczbę graczy. Nie jest przez Nas w żaden negatywny sposób ruszony.

Jest jakiś BS do tego ?

SB jest wbudowany dla każdego 7 slotów.

No pograłem chwile i troche sie zdziwiłem, myślałem że ten serwer jest godny uwagi. Administracja poprostu olewa, nie widać nikogo w grze. Pełno dzieciaków biegających na Wh,małe niedopracowania.

Serwer moim zdaniem na 3-4 dni, długo się nie utrzyma. 

Kolego GM są na komendzie /inv stąd też może być wrażenie,że nikogo z nich nie było. Gdyby byli cały czas widoczni to nie złapali by tyle oszustów - hackerów. Hm.. poprawka nie 3 - 4 dni,a minimum lata.

I gdzie macie tą swoją wymyśloną aktualizacje?

Admini was d*mają a wy dajecie się  :)

Powodzenia życzę.

Kolega widzę z innego serweru i mimo,że nie wie nic na temat naszego to wyraża negatywną opinię - bardzo nie ładnie.

serwer postoi do czwartku i padnie 100% tak bedzie na poczatku kazdy bedzie ladowal w is wszystko jest doslownie pod is serwer niedokonczony 2, ps jak ktos wie mozna zbugowac 3x kd witala w zbroi ;] 

Mogę zapewnić,że postoi i to długo. Każdy serwer na starcie miał coś niedokończonego to normalne.

Wydaje mi się że nie, zerowe zainteresowanie się serwerem ze strony administracji. Są lepsze projekty, które są godne uwagi i grania, niż ten.

Nie polecam.

Cóż nikogo do grania nie zmuszamy.. Każdy ma swój rozum i swój gust.

ciężko pracują nad liczeniem pieniędzy.

NIE POLECAM, śmierdzi amatorstwem

Aż zabrakło mi słów gdy to zobaczyłam. Nic kolego nie wiesz. Kompletnie nie zdajesz sobie sprawy ile czasu trzeba poświecić takiemu serwerowi.

Opłaca się wbić na serwer ?

Zapraszamy, sprawdź i zdecyduj :) 

Ile Online? U kogo reklamy? W ile sie wbija maxa?

Wszystko zależy od tego ile czasu poświęcisz na grę. 

Gdzie jest aktualizacja która miała byc na 1000000% w nocy do c***a pana ? ile trzeba ich sie prosić o j****y restart 5minutowy

Dzieci server stawiają i czekają na hajsy

Każdy jest dzieckiem bez względu na wiek ponieważ każdy posiada "matkę". 
Wiek nie jest odzwierciedleniem tego co ktoś potrafi. Bynajmniej ja tak uważam. A w administracji mamy większość osób pełnoletnich.

Mimo to każdy bez względu na wiek znajdzie u Nas swoje miejsce. 

Szkoda ze admini wgl nie wbijaja tutaj tylko użytkownicy którzy jakimś cudem zdobyli info muszą nam je dawac...

Przepraszamy najmocniej. Osoba zajmująca się mpc musiała służbowo wyjechać. Drifty nie był w stanie się rozmnożyć aby tym się zając. A skoro zadania mamy podzielone to już nie mieszaliśmy. Sytuacja więcej nie będzie miała miejsca.

Info z d*py.

Żaden administrator nawet nie chcę odpisać na głupi post z błedami.

Ma w was wywalone na całej lini, życzę wam miłej gry.

Grajcie dalej z nadzieją że coś się zmieni na lepsze  :)

Nie odpisujemy na posty z błędami z prostego powodu. Gdy odpisujemy my to potem odpisujecie wy.. i tak tworzy się rozmowa,a przecież mamy je naprawić jak najszybciej. Po cóż więc tracić cenne minuty!

Drifty w tym temacie ma TYLKO 4 posty.. gratuluję. MrGazik chyba tylko w tej grze siedzi i pisze z graczami.

Trutki i inne bajery rozdane, życzę powodzenia.

Nic dziwnego,że posiada tutaj "aż" 4 posty.. Cały czas siedzi w plikach i naprawia z technikiem ( ANONem) błędy,które zgłaszacie.

do 90 w grocie leci bardzo dobrze ;>

a nowa mapka jest od 90 wiec na ch*j płaczecie ,w nocy bedzie aktualizacja wprowadzająca wiele napraw

Dzisiejszej nocy szykuje się kolejna aktualizacja, kolejne poprawy i sprawdzenia.

Pajacem jesteś ty, bo dalej marnujesz czas na tym serwie. Zobacz poprzednią wersje tych plików(Untium mgames), praktycznie wszystko to samo tylko tyle że tutaj dodali sety, zwiększyli raty(Chuowo), nawet grafika w prezce jest ta sama. Co do zinów expiłem na największym spocie i widziałem jak to wygląda. Jak myślisz czemu główni administratorzy nic nie piszą, nie ma z nimi kontaktu? Bo mają wywalone na ten serwer. Przed startem Driftyboy był taki aktywny, na każdy post odpowiadał, a teraz zero odzewu, tak samo ten Rose. 

I po co ta agresja.. Każdy ma rozum i potrafi wybrać czy chce grac czy też nie. Skoro chce grac tutaj u Nas to bardzo nas to cieszy.

Co do Rose czyli mnie.. jestem kobietą mój drogi i gdybyś czytał ze zrozumieniem to zauważył byś temat na forum w którym mowa o moim wyjeździe służbowym z pracy na okres 3 - 4 dni.. Mieści się w dziale wydarzenia. 

Tak to jest jak ktoś nie wie,a pisze głupoty i potem wychodzą takie pomówienia. Przed startem Drifty nie miał 500 wiadomości od graczy z bugami więc proszę cię nie oceniaj kogoś jeśli go nie znasz. 

To nie jest temat do dyskusji Skitti, więc nie masz co i komu polecać za serwer, od tego masz odpowiednie tematy  :)

A co do metinów w Czerwonym Lesie, to jesteś na tyle leniwy, że nie potrafisz pochodzić po kilku ch od "żarówy" do końca red lasu?

Powiedz mi, że taki z Ciebie zazdrośnik, że teraz będziesz pisał na każdym serwerze złe opinię i nękał  twórców tematów bezsensownymi pytaniami typu "Gdzie się respią metki w red lesie?""Czemu mi tak słabo dropi ten ulepszacz? ZMIEŃ TO BO JEST ZA TRUDNO".

Przykro mi ale jesteś jeszcze dojrzałością na przełomie 6podstawówki/1gimnazjum, wszędzie gdzie grasz to Ci nie pasuje, tak jak Urbansky Ci napisał, przykro nam, że serwery wszystkie nie odpowiadają twoim wymaganiom, taki z Ciebie wielce król, że wszystko musi być po twojej myśli, Skitti, postaramy się żeby ktoś stworzył serwer i był on idealny dla Ciebie, oczywiście Ty będziesz TOP1.

@Edytowane

W ciągu 25 minut ubiłem 11 metków Jeon-Un, można? Jeszcze proszę ponarzekaj na DT  :)

Dodatkowo dzisiaj zostanie naprawiony resp metinów tzn co 10 minut i bosów co 15.

Na mapkę od 100lvl można się teleportować od 90lvl u teleportera w każdym m1.

Nie musicie dziękować.

Dziękujemy zostało Nam to już zgłoszone na forum. Na ten moment naprawione.

Jest sens pobierać? Licznik działa prawidłowo? Bugi są?

Zapraszamy jak najbardziej. Licznik oczywiście. A bugi no wiadomo jak na każdym rozpoczynającym swoją karierę serwerze. Z czasem ulegnie to zmianie.

Serwer jest git, kilka poprawek i można grać.

Ale administracja ma kompletnie wylane, serwer będzie stał bo stoi bez opieki.

Cóż to za sens gry?

Gwarantuję Ci osobiście,że będziesz widział GM częściej na grze. Prosimy o spokój i zrozumienie.

Czyli dobrze, że nawet nie pobierałem..  xD

Serwer syf, napchane nowości z dupy, że nawet pseudo ''beta'' nie pomogła w odnalezieniu bugów, każdy tylko ulepszał eq i bił się w m1.. wow, tak bardzo super. Jedynie co fajne to source, reszta syf nie do ogarnięcia. 

Nie polecam. 

Niestety kolejny kolega, który ocenia serwer bez grania.. Na czym polega jego ocena? Po obejrzeniu jego profilu widać,że wypisuje tak każdemu startującemu serwerowi.  Nie ma co brać takiej opinii na serio..

No nie da sie ukryc ze exp jest bardzo slaby  :)
Red las porazka. Metkow ... nie spotkalem... a do tego ta tektura. Ciemno jak w..

Spokojnie już to naprawiliśmy, a resp metinów zostanie dzisiaj poprawiony.

Zero zainteresowania ze strony administracji.

Pisałem wielokrotnie na pw, zgłaszałem błędy, a oni to totalnie zlali.

Średnio każdy z administracji ma po 20 PW na forum do tego dochodzi gra i oczywiście TS. Prosimy o wyrozumiałość, staramy się odpisywać mimo,że czasami różnie z tym wychodzi.

Znane wgl są nicki adminów? Mieć takie zainteresowanie serwerem i totalnie nic z tym nie robić...Porażka

Tutaj rozpisane są obowiązki, nicki oraz imiona naszej administracji.

http://forum.mgames.pl/index.php?/topic/470-team-ardanis/#entry4458

zróbcie biologa bo się zbugował

Dziękujemy za zgłoszenie problemu. Wcześniej dostaliśmy już takie informacje i problem jest już rozwiązany.

Będzie coś za granie na becie ?

Naturalnie. Każda osoba,która zgłosiła daną liczbę bugów została nagrodzona w postaci SM'ów na start.

Administracja leci w ciula, wyszło szydło z worka. Reklama była zapowiadana tydzień przed startem i co ? Nie ma. Chyba że chodzi o tą darmową na metin2list... Na forum/mpc widzę też nie zbyt aktywni administratorzy. Jeżeli tak ma wyglądać ich zainteresowanie serwerem już na samym starcie, to długo nie postoi ten serwer.

Co do tego, co ktoś napisałaś w prezce ( Nie pamiętam nicku) Exp rzeczywiście jest do dup*. Yangi lecą bardzo dobrze, spokojnie na wszystko starcza, pomysł z kd też nie jest głupi, dzięki temu nie będzie na serwie aż tak dużej ilości yang i ceny nie będą nie wiadomo jak duże.jedyne co to większy % na wbicie kd, bo komu się chce 10 razy wczepiać kd defa;//. Ale ostatni raz do administracji WEŹCIE SIĘ DO ROBOTY PUKI MACIE JESZCZE GRACZY!! 

Tak jak pisałam wcześniej. Skupiliśmy się głównie na urozmaiceniach serwera, naprawach bugów i kontakcie z wami.

Z dnia na dzień wymagacie co raz więcej. To logiczne,że nie jesteśmy w stanie spełnić wszystkiego o co nas prosicie. Zwłaszcza,że na niektóre rzeczy potrzeba czasu.

Administracja widocznie ma wylane co tu się dzieje, brak jakiegokolwiek info na temat serwera.

Przepraszamy za późna odpowiedz. Jeśli był pilnie potrzebny kontakt z nami to cały czas jesteśmy dostępni na forum i TS. 
My nie gryziemy :) 

Wgl admini tutaj wchodzą? 0 aktywności z tego co widzę...

Na mpc działam tylko Ja - Rose i DriftyBoy.

GENERALNIE DO WSZYSTKICH:
Posty powyżej napisała Rose.

Z powodu mojej długiej nieobecności postanowiłam odpisać tylko na najważniejsze posty. Chcemy Was przeprosić za brak aktywności na tym forum. Ale proszę nas też spróbować zrozumieć. Was jest dużo, a nas... wymagacie od nas na prawdę bardzo dużo.

Założyciel z technikiem i GM siedzą po nocach i starają się aby dopracować wszystko tak jak wy to sobie widzicie, jak najszybciej..

Każdy popełnia błędy i każdy zasługuje na drugą szansę. To, że GM nie widać nie oznacza,że ich nie ma. My czytamy,widzimy i jesteśmy. A o kontakt z Nami nie trudno. Chociażby takie PW na forum albo rozmowa na TS  w dniu dzisiejszym ok godziny 22 mieliśmy z 20 osób na kanale i każdej została udzielona pomoc. Morał z tego prosty jeśli ktoś pomocy potrzebuje to ją uzyska. A jeśli z góry zaznaczy,że ma wyrąbane no to cóż nic nie jesteśmy w stanie na takich ludzi poradzić. Bardzo zdziwiły mnie opinię osób,które wypisują u nas dokładnie to samo co u innych startujących mam tutaj na myśli teksty typu "nie warto", "lipa" etc. Brak słów. Zachowujmy się jak na ludzi przystało jesteśmy cywilizowanym narodem. A takie sytuacje nie powinny mieć miejsca. Oczywiście każdy ma prawo wyrazić swoją opinię, ale niech ona będzie oparta faktami,a nie wymysłami.

Ze strony administracji pragnę jeszcze raz przeprosić za brak aktywności.

Rose

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ogólnie fajny serwer po tych aktualizacjach ale denerwuje czekanie godziny już przy oddawaniu certyfikatów ;) Eliksiry poszukiwacza takze nie dzialaja

sygnatura.png

Opublikowano
Kolega widzę z innego serweru i mimo,że nie wie nic na temat naszego to wyraża negatywną opinię - bardzo nie ładnie.

Ciekawe bo wbiłem i pograłem nocke i zakończyłem.

Więc co to za pierdzielenie głupot?

Jak zobaczyłem że ten serwer to reaktywacja to zakończyłem grę  na nim.

http://www.mpcforum.pl/topic/1204944-untium-mgames-dedyk-hard/

Heniek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...