Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ardanis [Dedyk] [Easy]

DriftyBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Och eladrin ty spinaczu i czlowieku bez zycia. Widze ze poza swiatem gry nie ma nic dla ciebie waznego :( . Przykro.

Zobacz sobie ile osob narzeka ;)

Ludzi w cholere na lesie a resp dlugi.

Nie bede komentowal wiecej wypowiedzi ktora wystukales bo nie jestes osoba na poziomie abys mial cos ciekawego do powiedzenia.

A co do tematu, dlaczego w "ignorowanych" sa jakies nicki wpisane z automatu..? Nie usuneli z testow..?

Po 1, to nie ja siedzę w porównaniu do Ciebie całymi dniami na MT.

Po 2, nie "spinam" bo wszędzie gdzie się wypowiadasz zadajesz pytania i prośby bez sensu.

Po 3, resp jest idealny. Spokojnie wybijesz resp, pójdziesz na dt i pójdziesz dropić do red i masz kolejny resp :)

Po 4, Traktowałem Cię jako osobę na jako takim poziomie intelektualnym i nie smuci mnie fakt, iż Ty nie masz do mnie szacunku skoro ja Ci go w mały stopniu okazuję pisząc formę grzecznościową (Ci, Tobie, Ciebie, itd.) zaczynając wielką literą.

Po 5, Jeśli tak bardzo Ci przeszkadza resp metinów w red lesie to mam dla Ciebie alternatywę, idź do av2 i drop Yangi, a potem kupuj od graczy czego dusza zapragnie.

Po 6, Ja jakoś nie narzekam, trzeba się cieszyć z tego co się ma a nie iść całe życie na łatwiznę.

P.S.

Mam bardzo wiele czasu, który poświęcam nie tylko grze ale też rodzinie, dziewczynie, więc nie wmawiaj mi, że jestem uzależniony. :)

Dalszą rozmowę możesz kontynuować na PW lub zamilczeć i nie nabijać sobie tym samym postów. 

Pozdrawiam, miłego dropu w red lesie :)

• Odpowiedzi 836
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po prezce spodziewalem sie spektularnego serwera, myslalem ze wbije  w max tydzien ten 250lvl a ja wchodze i nie moge 40 wbic lipa troszke nie sadzisz? :)
Odpowiedzi w temacie prawie od Ciebie nie ma
Nie dowiedzialem sie od 3h czy da sie zmienic krolestwo
o expie wspominalem ale wspomne drugi raz jest chu****...
Dajcie raty z 50% albo jakies eventy :/ 

//EDIT dodajcie moze jakie wieksze szanse na wbicie bonow Hmm...
no przesada ze 40 srednia wbija mi sie 3h :C

Skad bronie 65 i stalki :)

Opublikowano

Dajcie raty z 50% albo jakies eventy :/ 

raty są 40% tzn. expa, a czy będą jakies inne nwm

a eventy to raczej watpie, bo to 2 dzien serwera.

Opublikowano
 a nowa mapka jest od 90 wiec na ch*j płaczecie ,w nocy bedzie aktualizacja wprowadzająca wiele napraw

Info z d*py.

Żaden administrator nawet nie chcę odpisać na głupi post z błedami.

Ma w was wywalone na całej lini, życzę wam miłej gry.

Grajcie dalej z nadzieją że coś się zmieni na lepsze :)

Heniek.

Opublikowano

Info z d*py.

Żaden administrator nawet nie chcę odpisać na głupi post z błedami.

Ma w was wywalone na całej lini, życzę wam miłej gry.

Grajcie dalej z nadzieją że coś się zmieni na lepsze :)

Info od Drifftiego że odbędzie się dzisiaj przerwa techniczna. I po tej przerwie wbije tutaj.

Opublikowano

Szkoda ze admini wgl nie wbijaja tutaj tylko użytkownicy którzy jakimś cudem zdobyli info muszą nam je dawac...

Opublikowano

Szkoda ze admini wgl nie wbijaja tutaj tylko użytkownicy którzy jakimś cudem zdobyli info muszą nam je dawac...

Jak maja te infa to mogliby powiedziec co poprawia ^^

Admini pewnie "ciezko" pracuja nad poprawkami i dlatego nie wchodzą

Opublikowano

Ile Online? U kogo reklamy? W ile sie wbija maxa?

ok 400+ / żadna na yt, ale na jakiś stronach podobno jest / parę dni

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Jak maja te infa to mogliby powiedziec co poprawia ^^

Admini pewnie "ciezko" pracuja nad poprawkami i dlatego nie wchodzą

ciężko pracują nad liczeniem pieniędzy.

NIE POLECAM, śmierdzi amatorstwem

Opublikowano

Gdzie jest aktualizacja która miała byc na 1000000% w nocy do c***a pana ? ile trzeba ich sie prosić o j****y restart 5minutowy

Dzieci server stawiają i czekają na hajsy

Opublikowano

Opłaca się wbić na serwer ?

Wydaje mi się że nie, zerowe zainteresowanie się serwerem ze strony administracji. Są lepsze projekty, które są godne uwagi i grania, niż ten.

Nie polecam.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

serwer postoi do czwartku i padnie 100% tak bedzie na poczatku kazdy bedzie ladowal w is wszystko jest doslownie pod is serwer niedokonczony 2, ps jak ktos wie mozna zbugowac 3x kd witala w zbroi ;] 

Opublikowano
Info od Drifftiego że odbędzie się dzisiaj przerwa techniczna. I po tej przerwie wbije tutaj.

I gdzie macie tą swoją wymyśloną aktualizacje?

Admini was d*mają a wy dajecie się :)

Powodzenia życzę.

Heniek.

Opublikowano

No pograłem chwile i troche sie zdziwiłem, myślałem że ten serwer jest godny uwagi. Administracja poprostu olewa, nie widać nikogo w grze. Pełno dzieciaków biegających na Wh,małe niedopracowania.

Serwer moim zdaniem na 3-4 dni, długo się nie utrzyma. 

Opublikowano

I gdzie macie tą swoją wymyśloną aktualizacje?

Admini was d*mają a wy dajecie się :)

Powodzenia życzę.

Gdzie jest aktualizacja która miała byc na 1000000% w nocy do c***a pana ? ile trzeba ich sie prosić o j****y restart 5minutowy

Dzieci server stawiają i czekają na hajsy

Przerwa odbyła się o 4:25 (sam byłem o tej godzinie) I wszystko macie opisane na forum. A łatkę możecie pobrać na stronie ---> pobierz

Opublikowano

Jest jakiś BS do tego ?

Bs jest wbudowany w kliencie, 7-slotowy.

Co do serwera, jako tako jest spoko, lecz martwi mnie administracja. Przed startem wszystko było okej, dobra komunikacja i w ogóle. Od startu serwera nie widziałem, aby jakikolwiek admin/technik dodał jakiś post lub informował o czymś, szkoda. Ale polecam. :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Ze strony administracji zero odzewu, lekceważący ich stosunek co do serwera, a kilka poprawek na serwerze jest do zrobienia. 

Także powodzenia. 

Opublikowano

Zdziwila mnie ilosc osob na str wiec wszedlem i jest duzo ale czy 630?

Ktos z teamu wsxedl ale napisal "czesc tu.. " i koniec

Opublikowano

Licznik podrecony o 200-300os pozatym nawet głupie ww nie działa  bo moby sa daleko w scianie i nie mozna ich zlurac i trzeba się w grocie meczyc a exp w grocie to masakra admini nic nie robia  0 zainteresowania bugami totalna olewka serwer max z tydzień postoi poczym zapewne padnie serwer bez przyszlosc

ZZZ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...