Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ardanis [Dedyk] [Easy]

DriftyBoy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 836
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No nie da sie ukryc ze exp jest bardzo slaby :)

Red las porazka. Metkow ... nie spotkalem... a do tego ta tektura. Ciemno jak w..

Opublikowano

Czyli dobrze, że nawet nie pobierałem.. xD

Serwer syf, napchane nowości z dupy, że nawet pseudo ''beta'' nie pomogła w odnalezieniu bugów, każdy tylko ulepszał eq i bił się w m1.. wow, tak bardzo super. Jedynie co fajne to source, reszta syf nie do ogarnięcia. 

Nie polecam. 

Opublikowano

Zanim zacząłem grać na serwie - nigdy tak nie czekałem na START jak do tej pory. Exp? hmm fakt przydałoby się żeby trochę szybciej leciał. Taki średni dla mnie, miałem teraz wejść ale po tym "Kapikox" tutaj napisał, jakoś nie mam ochoty większej ,czasu ani nerwów xD żeby sprawdzić czy to co napisał jest faktycznie prawdą :3

Z tej ilości nowości jestem jak najbardziej zadowolony, jak każdy serwer ma plusy i minusy - wiadomo oraz nie każdemu się dogodzi. Liczy się zaangażowanie GM, ponadto serwer fajnie jak ma dużo ludzi, częste eventy i jest oczywiście stabilny. Dana osoba indywidualnie uznaje czy przyjemnie się gra czy syf no ale skoro tego co widzę 95% komentarzy opisuję to samo i narzeka to faktycznie coś nie halo :D

Wejdę wtedy i będę grać jak te rzeczy które tu osoby opisują, exp, zainteresowanie, rzekome bugi się poprawią/ zmienią na lepsze :D ... Tu i w zapowiedzi 97-100% zainteresowania, pomyśleć że te kilka rzeczy tak zmieniło nasze zdanie hehe... ale jakby nie było jest 540 osób ONLINE - 

Opublikowano

Info od administracji, exp w av2 nie zostanie podwyższony, jedynie może spoty, ale to pewnie też za tydzień. Administracja ma zdanie graczy głęboko w dup.. Ludzie piszą na mpc/chacie, u nich na forum, że exp w av2 to kpina, a oni jak ten osioł dalej swoje. Szkoda pieniędzy i czasu na ten serwer, jeżeli administracja ma takie podejście. Widać że serwer jest postawiony tylko po to żeby trochę hajsu zarobić i zamknąć. 

Jeżeli ktoś szuka serwera na dłużej to nie polecam, jeżeli ktoś szuka serwera EASY to również nie polecam, bo to nie jest EASY i jeżeli ktoś szuka serwera który jest dopracowany to  tak samo, nie polecam. Tutaj jest więcej bugów niż graczy. 

Opublikowano

Padnie jak Xantis? (padają te serwery jak nie wiem ostatnio xD znacie jakiś stary, dobry, sprawdzony?)  tego nie chciałbym bo tak jak pisałem wielokrotnie podobała mi się prezka itp. ale skoro takie negatywne komentarze - to nie mam czasu, nerwów itd aby sprawdzić czy to prawda czy nie. Chociaż faktycznie z tym expem porażka jak na EASY. Ja miałem ciężko mając 30 lvl na BO haha :D (oczywiście w porównianiu do wszystkich innych EASY) no ale kuź** 1-2 dni poprawki to co by się przydało, to co się nikomu nie podoba i jest git ale sądząc po tych kom. to naprawdę GM mają wszystkich w d**** Ich sprawka, docenili by to że 100% osób bylo zaintersowane, po kilku minut od otwarcia serwera 300 osób ONLINE, czytałem komentarze to niektórzy pisali że na sam START chcą wydać 50-70 ZŁ.....Bug ? hmm nie wiem czy mógłbym to nazwać bugiem xD ale po 1,5h grania (może 1h?) zauważyłem tylko to że nie mogłem kupić strzały od 1 lvl za 0 yang w sklepie bo mi pisało że nie starcza yang :D nic innego dziwnego nie spotkałem. 

Opublikowano

Info od administracji, exp w av2 nie zostanie podwyższony, jedynie może spoty, ale to pewnie też za tydzień. Administracja ma zdanie graczy głęboko w dup.. Ludzie piszą na mpc/chacie, u nich na forum, że exp w av2 to kpina, a oni jak ten osioł dalej swoje. Szkoda pieniędzy i czasu na ten serwer, jeżeli administracja ma takie podejście. Widać że serwer jest postawiony tylko po to żeby trochę hajsu zarobić i zamknąć. 

Jeżeli ktoś szuka serwera na dłużej to nie polecam, jeżeli ktoś szuka serwera EASY to również nie polecam, bo to nie jest EASY i jeżeli ktoś szuka serwera który jest dopracowany to  tak samo, nie polecam. Tutaj jest więcej bugów niż graczy. 

Jak w av2 za ciężko to można iść na WW

99-100 na jednym WW (15 minut) bez PD

Opublikowano

Na mapkę od 100lvl można się teleportować od 90lvl u teleportera w każdym m1.

Nie musicie dziękować.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

tak serio to nie ma zadnego servera zeby pograc. wchodze na Ascarial co ludzi bylo masakrycznie duzo. patrze. z 50osob. >.<

Opublikowano

tak serio to nie ma zadnego servera zeby pograc. wchodze na Ascarial co ludzi bylo masakrycznie duzo. patrze. z 50osob. >.<

polecam Ci cra*os ^^

co do tego serwera, przejde sie jeszcze raz po calym red lesie ... 0 metka..

Opublikowano

polecam Ci cra*os ^^

co do tego serwera, przejde sie jeszcze raz po calym red lesie ... 0 metka..

To nie jest temat do dyskusji Skitti, więc nie masz co i komu polecać za serwer, od tego masz odpowiednie tematy :)

A co do metinów w Czerwonym Lesie, to jesteś na tyle leniwy, że nie potrafisz pochodzić po kilku ch od "żarówy" do końca red lasu?

Powiedz mi, że taki z Ciebie zazdrośnik, że teraz będziesz pisał na każdym serwerze złe opinię i nękał  twórców tematów bezsensownymi pytaniami typu "Gdzie się respią metki w red lesie?""Czemu mi tak słabo dropi ten ulepszacz? ZMIEŃ TO BO JEST ZA TRUDNO".

Przykro mi ale jesteś jeszcze dojrzałością na przełomie 6podstawówki/1gimnazjum, wszędzie gdzie grasz to Ci nie pasuje, tak jak Urbansky Ci napisał, przykro nam, że serwery wszystkie nie odpowiadają twoim wymaganiom, taki z Ciebie wielce król, że wszystko musi być po twojej myśli, Skitti, postaramy się żeby ktoś stworzył serwer i był on idealny dla Ciebie, oczywiście Ty będziesz TOP1.

@Edytowane

W ciągu 25 minut ubiłem 11 metków Jeon-Un, można? Jeszcze proszę ponarzekaj na DT :)

Opublikowano

Serw spoko nie wiem co od niego chcecie   :D gra sie przyjemnie 

Btw. skad pierscionek zareczynowy?

Opublikowano

@DriftyBoy

Może pomyślicie nad dodanieniem priv DT i WW ? Nie zauważyłem takiej opcji a w sumie to jest easy a nie jakiś hard.

Serwer polecam.

Exp na przestrzeni 90-100 jest DOBRY ! 
Pozdrawiam pajacy, którzy expią na początku av2 skoro dalej są ziny  :D

Za spot zinów leci 10-12% bez pd więc to lajcik.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Och eladrin ty spinaczu i czlowieku bez zycia. Widze ze poza swiatem gry nie ma nic dla ciebie waznego :( . Przykro.

Zobacz sobie ile osob narzeka ;)

Ludzi w cholere na lesie a resp dlugi.

Nie bede komentowal wiecej wypowiedzi ktora wystukales bo nie jestes osoba na poziomie abys mial cos ciekawego do powiedzenia.

A co do tematu, dlaczego w "ignorowanych" sa jakies nicki wpisane z automatu..? Nie usuneli z testow..?

Opublikowano

@Paarthurnax

Są ! :)

Wyglądają na zwykłe moby ale mają więcej hp i więcej biją. Skoro ludzie nie myślą to niech expią jak pajace:)

Zapraszam na serwer, miło się gra. Dużo ludzi jak na taką reklamę. Polecam i mam nadzieję, że serwer się będzie rozwijał.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

@DriftyBoy

Może pomyślicie nad dodanieniem priv DT i WW ? Nie zauważyłem takiej opcji a w sumie to jest easy a nie jakiś hard.

Serwer polecam.

Exp na przestrzeni 90-100 jest DOBRY ! 

Pozdrawiam pajacy, którzy expią na początku av2 skoro dalej są ziny  :D

Za spot zinów leci 10-12% bez pd więc to lajcik.

Pajacem jesteś ty, bo dalej marnujesz czas na tym serwie. Zobacz poprzednią wersje tych plików(Untium mgames), praktycznie wszystko to samo tylko tyle że tutaj dodali sety, zwiększyli raty(Chuowo), nawet grafika w prezce jest ta sama. Co do zinów expiłem na największym spocie i widziałem jak to wygląda. Jak myślisz czemu główni administratorzy nic nie piszą, nie ma z nimi kontaktu? Bo mają wywalone na ten serwer. Przed startem Driftyboy był taki aktywny, na każdy post odpowiadał, a teraz zero odzewu, tak samo ten Rose. 

Opublikowano

Drifty w tym temacie ma TYLKO 4 posty.. gratuluję. MrGazik chyba tylko w tej grze siedzi i pisze z graczami.

Trutki i inne bajery rozdane, życzę powodzenia.

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...