Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ardanis [Dedyk] [Easy]

DriftyBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I jak po tej konserwacji w nocy?

A miała być ? Jakiś patcher albo coś pobrać?

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

• Odpowiedzi 836
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie easy tylko kolejny medium tylko ze 250lvl i to wszystko z easy...Lepiej ruszcie dupy i zacznijcie ogarniać...

Nie marzej tak i inni tez nie narzekaja bo serwer jest online od wczoraj a top 1 ma juz 155 to jest bardzo dobry wynik jak na tak krotki czas. Po za tym to w intersie serwera zeby nie byl zalatwy bo ludzie wbija max lvle i odejda albo nie bede kupowac PD w IS a serwer przestanie na siebie zarabiac. Jest dobrze jak jest. Zreszta jak ktos gra duzo na hardach to serwer jest dla niego naprawde latwy.

Opublikowano

Serwer jest bardziem medium niż easy... Administracja wgl nie wchodzi chyba tutaj ale ok.

Strasznie wolny resp mobow no i metkow w lesie ... masakra

EDIT No i te kdki wspomniane niżej... Ulepszałem 7 kd, (zajęło to trochę czasu) i oczywiście nic nie weszło.

Ja kończę karierę :D Administracja za bardzo olewa.

Opublikowano

Ten serwer to totalne gówno. Napaliłam się na tyle nowości i wgl chciałam zagrać no i zagrałam... Strasznie się zawiodłam, wiele rzeczy nie dopracowanych, exp, drop yang - tragedia. Pomysł z KD również masakra, pozostawię to bez komentarza. Tak samo nie wiem jakie bezguście ustawiało WYGLĄD LEVEL UP i STATUSÓW - żenada w hoy. To wręcz odstrasza od tego serwera.

Moim zdaniem administracja chciała na siłę zrobić dobrze graczom, ale się na tym przejechali. Nie polecam.

Pozdr.

Opublikowano

Wyexpilem postać, chciałem się zabrać za dropienie, a tu klapa, nie dropi nic z bossów, metków niższych lvl'owo ode mnie.

Opublikowano

Wyexpilem postać, chciałem się zabrać za dropienie, a tu klapa, nie dropi nic z bossów, metków niższych lvl'owo ode mnie.

Masz 155lvl trudno exp dalej jezeli nic nie dropi ^^ moze to naprawia. Moze na mapie 160lvl bedzie cos dropilo.

Opublikowano

Masz 155lvl trudno exp dalej jezeli nic nie dropi ^^ moze to naprawia. Moze na mapie 160lvl bedzie cos dropilo.

Mam 184 lvl, na moim poziomie coś poleci, ale jesli chciałbym coś nizej to nie da rady.

Opublikowano

Administracja leci w ciula, wyszło szydło z worka. Reklama była zapowiadana tydzień przed startem i co ? Nie ma. Chyba że chodzi o tą darmową na metin2list... Na forum/mpc widzę też nie zbyt aktywni administratorzy. Jeżeli tak ma wyglądać ich zainteresowanie serwerem już na samym starcie, to długo nie postoi ten serwer.

Co do tego, co ktoś napisałaś w prezce ( Nie pamiętam nicku) Exp rzeczywiście jest do dup*. Yangi lecą bardzo dobrze, spokojnie na wszystko starcza, pomysł z kd też nie jest głupi, dzięki temu nie będzie na serwie aż tak dużej ilości yang i ceny nie będą nie wiadomo jak duże.jedyne co to większy % na wbicie kd, bo komu się chce 10 razy wczepiać kd defa;//. Ale ostatni raz do administracji WEŹCIE SIĘ DO ROBOTY PUKI MACIE JESZCZE GRACZY!! 

Opublikowano

To nie beta :P po prostu exp leci jak krew z nosa kd pali jak głupie a to jest przecież easy... Droga administracji wystarczy troszkę zmian a serwer na prawdę jest mega. Póki co macie wywalone ladują w is to jest spoko.. Graczy macie około 600 to do pracy bo będzie tylko 60 :) 

Opublikowano

Grając parę godzin na serwerze, można stwierdzić iż jest on naprawdę fajny. Mimo praktycznie zerowej reklamy, macie ok 500 graczy - coś to chyba oznacza.

Lecz wasze podejście do zarządzania nim jest nie zbyt poprawne. Exp jak na easy, jest naprawdę zbyt wolny, w dodatku na takim niskim lvl. Weźcie się do roboty, bo serwer ma potencjał, ale wy go możecie nie wykorzystać.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Grając parę godzin na serwerze, można stwierdzić iż jest on naprawdę fajny. Mimo praktycznie zerowej reklamy, macie ok 500 graczy - coś to chyba oznacza.

Lecz wasze podejście do zarządzania nim jest nie zbyt poprawne. Exp jak na easy, jest naprawdę zbyt wolny, w dodatku na takim niskim lvl. Weźcie się do roboty, bo serwer ma potencjał, ale wy go możecie nie wykorzystać.

Exp jest jak dla mnie odpowiedni

Opublikowano

Znane wgl są nicki adminów? Mieć takie zainteresowanie serwerem i totalnie nic z tym nie robić...Porażka

Opublikowano

Exp jest jak dla mnie odpowiedni

No niby nie jest taki zły, ale z takim maksymalnym lvl'em wydaje mi się, że ten 100 powinien szybko wpaść.

Dzisiaj siedziało dwóch GM w m1. Jeden afk, drugi odpisywał.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Zero zainteresowania ze strony administracji.

Pisałem wielokrotnie na pw, zgłaszałem błędy, a oni to totalnie zlali.

Opublikowano

Wbiłem 102 LvL i chyba koniec z serwerem, a dlaczego?

Szybka lista:

1. Wbijanie od 90 do 100 na 2 spotach zinów (bez PD) 3h...

2. Resp metinów DT/Red Las około 25 minut...

3. Na 102 LvL nie ma dropu z metina 90 lvl...

4. Napisane że metiny na nowych mapach itp. Wybili po 1 i się już nie zrespiły...

5. Jeśli to Easy to fajne z tego Medium...

6. Biolog zbugowany...

7. Nawet z eliksirem który skraca czas nie skończycie misji na Certyfikaty w 3 dni :) (przyjęcie to 25% średnio, a drugi eliksir który zwiększa szanse nie działa)

8. Jeśli nie zatrzymamy expa i nie posiedzimy na metkach w red lesie (może się uda ubić samotnie 1 przez 4h gry), To zakup EQ nie jest możliwy (ceny kosmos)

9. Administrator wchodzi sobie i spamuje, zmienia pory dnia (ciemno, jasno, szarość) przez co wielu graczy wywala z serwera :)

10. Patcher to chyba jakaś kpina...

Serwer zapowiadał się na najlepszy w swoim typie, ale administracja ma to w d***e :) Tyle na temat zmykamy z ekipą CYA

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...