Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ardanis [Dedyk] [Easy]

DriftyBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

strona jest obciążona/ddosowana bo czasem działa a czasem nie ;l  przed chwilą udało mi sie patchera pobrać

Anyo a kiedy to naprawią żeby strona śmigała jak nóż w maśle :D

I mam problem pobrałem pathera właczam i wyskakuje mi:

The procedure entry point_GrannyUpdateModelMatrix@Matek could

not be located in the dynamic link library granny2.dll

Na polski Tłumacz xD:

punkt wejściowę procedury _*GrannyUpdateModelMatrix@Matek* nie mógłby być rozmieszczany w dynamicznej łączności biblioteki *granny2.dll*

Wie ktoś w czym problem ? :rolleyes:

• Odpowiedzi 836
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie bo automatycznie z hostingu pobiera

A z tego co widzę to serwer on :D

ddosują serwa może przez to ale nie jestem pewna ;>

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Opublikowano

Co za zera ddosują serwer...Działa w ogólę? Mam nadzieje, że jeszcze dzisiaj ruszy.

Opublikowano

Moim zdaniem nie powinno dochodzić do takich sytuacji wiele serwerów startowało bez problemowo więc co tutaj jest problemem tym bardziej ? oszczędność przed wysoko cenionymi poziomami zabezpieczającymi przed atakami DDoS ? czy po prostu jeszcze brak wystarczającego doświadczenia ?

Opublikowano

Husar, serwer ruszyl po 18 a gralismy normalnie do okolo 20:30, potem sie lagi zaczely i wywalalo. zapraszam na ts - sss rekrutacja do gildii top 1 HiddenPower kanal 4 w strefie Ardanis.pl wchodzi na kanal rekrutacja :)

@LosBlancos z tego co wiem to HA ma duze doswiadczenie i jest zachwalany, wiec albo koszty, albo sprytni przeciwnicy

coollogo_com-12709341.png&_loc=image

Opublikowano

Moim zdaniem nie powinno dochodzić do takich sytuacji wiele serwerów startowało bez problemowo więc co tutaj jest problemem tym bardziej ? oszczędność przed wysoko cenionymi poziomami zabezpieczającymi przed atakami DDoS ? czy po prostu jeszcze brak wystarczającego doświadczenia ?

Może i masz rację brak doświadczenia w tych rzeczach,ale serwer potrafią bardzo dobry postawic B)

Opublikowano

Wiekszosc serwerow ma problemy na starcie wiec trzeba poczekac.

Właśnie przeglądałem pliki i mam ten plik,może pobrać nowy czy cuś ? <_<

A pobrales latke i patchera? jak nie to ci to pomoze.

Opublikowano

Właśnie,trzeba poczekać :P ale ważne jest to że przynajmniej serwer działa i jest bardzo dobrze dopracowany

Husar, serwer ruszyl po 18 a gralismy normalnie do okolo 20:30, potem sie lagi zaczely i wywalalo. zapraszam na ts - sss   rekrutacja do gildii top 1 HiddenPower kanal 4 w strefie Ardanis.pl wchodzi na kanal rekrutacja :)

@LosBlancos z tego co wiem to HA ma duze doswiadczenie i jest zachwalany, wiec albo koszty, albo sprytni przeciwnicy

Mam pytanie odnośnie tego TeamSpeak'a czego nie mogę wejść na serwer: sss ??? Działa ?

Też wam nie działa Rejestracja na stronie ? Tzn. chodzi mi o to czy też macie pusto ?

Opublikowano

Husar, serwer ruszyl po 18 a gralismy normalnie do okolo 20:30, potem sie lagi zaczely i wywalalo. zapraszam na ts - sss   rekrutacja do gildii top 1 HiddenPower kanal 4 w strefie Ardanis.pl wchodzi na kanal rekrutacja :)

top1 gildii? chyba masowki bedac w m1 przez 15min 4razy dostalem zapro...

56096062140461666809.png

Opublikowano

Nie polecam z tego względu, iż jest to serwer easy, jest ponad 200 lvl do wbicia a od 85lvl leci tragicznie jak na medium... 

Opublikowano

Nie polecam z tego względu, iż jest to serwer easy, jest ponad 200 lvl do wbicia a od 85lvl leci tragicznie jak na medium... 

To chyba dobrze nikt odrazu nie wbije max lvla

Opublikowano

Nie wiemy jak leci na mapkach + 100, może być torpeda, kto wie.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

od 80 do 85lvl leci  z 80-90% za spota w av2 na zinach bez pd

56096062140461666809.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...