Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ardanis [Dedyk] [Easy]

DriftyBoy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 836
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na razie wstał.

Mam problem, bo przywołuje konia, na czacie jest napisane, że przyzwano ale go nie ma <.<

Dobra, trzeba wcisnąć koń przy eq ;d

Opublikowano

Na razie wstał.

Mam problem, bo przywołuje konia, na czacie jest napisane, że przyzwano ale go nie ma <.<

Dobra, trzeba wcisnąć koń przy eq ;d

Konia przywołujemy z ekwipunku, tego długiego paska przybornika :D

@  DriftyBoy Spokojnie re instalujemy bazę na stronie i włączymy serwer

Info z forum.

Czyli, że co ?:D Od nowa start czy jak ? Nie znam się :D

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

WH nie działa to niestety nie zawitam :D

Nie jestem hakerem ale tyle co ja priwów oblukam to uwierzcie, że już kciuk mnie od trzymania spacji boli :)

Pozdrawiam Administrację oraz wszystkich graczy, życzę powodzenia :)

Opublikowano

Ściągnęłam klienta z mega, pobrałam pacher'a ze strony i po uruchomieniu spachowanego klienta, mam kropki a gdy chce się zalogować mam " Błąd podczas łączenia z serwerem". Coś mam jeszcze pobrać? proszę o pomoc.

Opublikowano

Nie wiem jakim cudem nikt przez 2 tygodnie nie zauważył że exp w av2 jest nie dopracowany. Od 80 lvl zaczynają się schody, a trzeba expić do 100 w av2... Życzę powodzenia w wbijaniu 100lvl ludziom bez pd z isu. Strasznie monotonne jest wbijanie tych lvl w av2. Do 100 lvl powinno to szybko pójść a schody powinny się zacząć na nowych mapkach. 

Serwer na pierwszy rzut oka wydaje się ciekawy, ale jak wejdzie się na serwer to niestety widać nie dopracowania (Znikająca szkatułka ucznia, nie każdy dostaje kostium na start, nie da się zamknąć przyciskiem X tabeli osiągnięć itp). Mam nadzieje że administracja to poprawi bo niestety exp podchodzi bardziej pod medium niż pod easy. 

Opublikowano

Nie easy tylko kolejny medium tylko ze 250lvl i to wszystko z easy...Lepiej ruszcie dupy i zacznijcie ogarniać...

Opublikowano

W nocy ma być konserwacja która ma o połowe zwiększyć spoty w av2 oraz dodać x2? większy resp metinów w red lesie które będą respić się co 10 min.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...