Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania

meth0d

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 482
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzięki aktualnie gra mi się nim świetnie zobaczę jeszcze w późniejszej fazie gry

W późniejszej fazie powinno być tak samo, bo to bardzo przyjemna postać.

rydah for life

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema, mam pytanie.

Czy jest jakiś quest helper do RoMa ? Bo jest wiele trudnych misji...

Chodzi mi o taki jak jest w WoWie, lecz może być też strona opisanymi wszystkimi trudniejszymi questami.

Opublikowano

mam dziwny problem gram na tym nowym servie jako krasnolud mag. no i chodzi o to nie wiem jak sobie poradzic z byc moze bossem na koncu jaskini Gargulec czy jakos tak zjade mu 20% hp i padam mam 14 lev... help prosze o porady oco kaman

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam,

mój problem p[olega na tym, że chciałbym aby postać atakowała TYLKO ręcznie (melee), zznaczenie COMBAT_TYPE na melee nic nie zmienia - postać (kapłan) atakuje ciągle Przypływem (rising tide).

Proszę o pomoc.

Opublikowano

Jak się odblokowuje diamenty?

PS. dołączę chętnie do jakiejś gildii ;d

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

Witam, mam prośbę, otóż zacząłem grę krasnoludem i mam niewykonalny quest na 2 lvl.

Otóż sprawa dotyczy questa z Sakuchim czarny młot, wedle polecenia przeszukałem wszystkie korytarze w stoczni ale niczego nie mogę znaleść. POMOCY!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam niedawno nabrała mnie ochota na zagranie w RoMa po długiej przerwie ok. 2 lata lecz nie moge się zalogowac na swoje konto niby jak zresetowalem haslo to mail przyszedl ale na stronke sie juz nie moge zalogowac wpisuje dane klikam zaloguj i nic tak jak by konto bylo usuniete na frogster wgl mi nie pamieta maile nie mam pojecia co zrobic ;/ czy mozliwym jest ze usuneli mi konto po dlugiej nieobecnosci? czy moze w czym innym tkwi problem Prosz o szybką odpowiedz z gory dzieki

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zakupiłem wersję można powiedzieć premium :D i nie wiem jaką klase by wybrać jak ktoś może udzielić porady to postać zeby była op do expa :D

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Fajna ta gra ?

Zależy, jeśli lubisz gry MMO to powinna się ona Tobie spodobać ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pytania o serwery prywatne do rom`a.

Najlepszy prywat ? Proszę o minimum 1 zdanie, opisać dany serwer, populacja, działający content, balans pvp ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...