Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania

meth0d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wpisz w googlach rom wiki powinny być :)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

• Odpowiedzi 482
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam!

Od niedawna gram w RoM i mam takie pytanie:Czy jak kupie "seta " za diamenty w przedmiotach specjalnych ,który nazywa się błogosławiony rycerz (Ja Jestem Strażnikiem!!!) to będę mógł go założyc.Jeżeli nie to napiszcie jaki bym mógł założyc i czy to jest od jakiegos lvl!

Opublikowano

w Logar.

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Witam mam problem otóż to ,że po nowym patchu wogole niechce mi sie grac odpalic cały czas wyskakuje "Crash Report" . Reinstallowalem gre 2 razy i to nic nie dało co mam zrobić ?

Opublikowano

Up bo to nie jest ostatni patch ^^

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

3.1 :) Poczekaj trochę :)

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Gra warta pobierania, piszcie w grze Panpudzian, na pewno pomogę

Serwer Cath

Zastanawiam się czy by nie nagrać gameplaya z komentarzem z postaci 22/15 mag kapłan

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Siemka

Czy jak wybrałem już 2 klasę postaci czyli mam Wojownik i rycerz to czy moge zmienic jakos tego rycerza na maga?

DAJCIE - TO NIE BOLI KLIK --->

Daj - jesteś kozak

Za wszystkie - Thx

>>Klick<<

Opublikowano

Da się to zrobić na 100% tylko nie wiem jak dokładnie bo się jakoś tym nie interesowałem. Radzę rozwaznie wybrać drugą klase bo potem mogą być wlaśnie takie problemy.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

aha czyli np w walce nie moge sie zamienic klasami...

To tak własciwie ta 2 klasa jest tylko po to zeby miec elitki nic wiecej korzyści

Opublikowano

kouczu@

Nie tylko elitki. Dostajesz do swojej pierwszorzednej klasy skille drugorzednej <<i odwrotnie>> wiec jest to zardzo oplacalne. A biorac np. zwiadowce na druga klase mozemy strzelac z luku oraz z kuszy ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Siema.Mam problem ponieważ ta gra mi strasznie ścina na low a powinna nie ścinać na high komp (dxdiag)

[/img]

Proszę o pomoc.Dam + lub jak kto woli - oraz 5 lub jak kto woli 1 :P.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@up - kup lepszy komp ^^

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Siema.Mam problem ponieważ ta gra mi strasznie ścina na low a powinna nie ścinać na high komp (dxdiag)

[/img]

Proszę o pomoc.Dam + lub jak kto woli - oraz 5 lub jak kto woli 1 :P.

Komp jest dobry, raczej nie powinno sie zacinac, ja na twoim miejscu sprawdzil bym sterowniki, moze po prostu sa stare sprobuj zainstalowac nowsze i sprwadz temperaturki karty graficznej i procesora, przydalo by sie, zebys tez wyczyscil kompa, najlepiej sciagnij program CCleaner i przeczysc z plikow tymczasowych, mozesz jeszcze wejsc w: C\Documents and Settings\PATRYK\Ustawienia lokalne\TEMP i zrobic porzadek - to powinno sie robic regularnie. Temperatury mozesz sprawdzic programem SpeedFan

Ale ja bym zaczal od sterownikow

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ogromne thx nowe stery pomogły teraz na high bez ścin :) miałem 180. ileś tam a teraz są 257.21 :D

Edit#1: teraz nowy problem ;/ mam wieczne pozyskiwanie listy serwerów ;/ potem mam napis ze błąd połączenia i mam sprawdzić połączenie internetowe.Proszę o szybszą pomoc niż ostatnia :D dam + i 5.

Edit#2: z listą serwerów tak wszyscy mają serwery są online ale na forum pisali ze coś się zwaliło i naprawiają siedzę tam to powiem kiedy działa a raczej napisze ":).

Edit#3: Frogster ogłosił właśnie, że EN i DE serwery logowania zaliczyły zgon, przeprowadzana jest obecnie reanimacja, niewiadomo kiedy się zakończy.

Postaramy się śledzić przebieg wydarzeń i powiadomimy was kiedy serwery znów będą działać. Odemnie: to super dopiero przestało ścinać a ja już grac niemoge :D

Edit#4: serwery już działają ale ie mogę się lognac tylko na catha;/ ale dużego lvl tam nie miałem :) o i jeszcze jedno teraz mój sterownik ekranu traci sprawność ;/

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Siemka.

chciała bym się was zapytać którą postacią lepiej grać. Mam je dwie. Mag 29 z drugorzędną Druid 11lv, wiec sie moge leczyc. mag ma 30k długu (Byłam na lustrach kapłan taki wskrzeszał mnie) Druta dalej nie podciągam, bo nie mam po co. Magiem daje rade na wyżynie ystra.

A druga postać to kapłanka 9 lv. Magowi moge kupić boskie odkupienie. Więc... Kapłanką zacząć od nowa czy zostać na Magu?

I don't speak Americano

._.'

Prosze o +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...