Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xantis.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 797
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zbieram ludzi z innego podupadającego serwera na ten ;) Widzimy się po 17 ;)

I jak to z Trojanami? Dalej są czy tylko fałszywy alarm mojego antywirka?

Skanowałem Avastem Nodem Kasperskym i pusto :( Więc chyba tylko u CB. Pozdro

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

Bedzie 10 min przed startem.

Kto jest takim geniuszem i wpadl na ten pomysl?! Wgl nie profesjonalne podejscie. Na dobrych serwerach konta robi sie nawet tydzien przed startem a nie 10 minut. Co jezeli strona nie bedzie dziala albo  bedzie zlagowana... Albo reje nie bedzie dzialala...

Opublikowano

Skanowałem Avastem Nodem Kasperskym i pusto :( Więc chyba tylko u CB. Pozdro

Jakbyś miał 3 to być już dawno pc siadło, więc nie pleć głupot. 

Opublikowano

Kto jest takim geniuszem i wpadl na ten pomysl?! Wgl nie profesjonalne podejscie. Na dobrych serwerach konta robi sie nawet tydzien przed startem a nie 10 minut. Co jezeli strona nie bedzie dziala albo  bedzie zlagowana... Albo reje nie bedzie dzialala...

Włączę rejestracje o godzinie 16.

I jak to z Trojanami? Dalej są czy tylko fałszywy alarm mojego antywirka?

nie ma żadnych wirusów.

Skoro z psa dropi po 50k to za ile są zmianki? :D

2kk/4kk.

jak ktoś może to nich podeśle mi na pw skan klienta (ja niestety nie mam antywirusa) z góry dziękuje.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Jakbyś miał 3 to być już dawno pc siadło, więc nie pleć głupot. 

Posiadam stacjonarny komputer z Avastem. Laptopa z Kasperskym bo dawali na rok za free. A Nod32 jest dostępny na internecie. Pozdrawiam. Głowa nie służy po to by nosić na niej tylko czapkę.

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

Jak ze skillami?

dostajemy na P po wybraniu (quest).

jeszcze 75% i łatka będzie dostępna, wrzucam na zippyshare, dobry hosting i waży 107mb także nie jest to za wiele.

Opublikowano

jeszcze 75% i łatka będzie dostępna, wrzucam na zippyshare, dobry hosting i waży 107mb także nie jest to za wiele.

Weight z broni 75 przerabiamy na next więc jak to wygląda ten set ,,, SPotykany na serwerach czy unikatowy ??

Opublikowano

Ile zostało tej łatki ?? aby każdy zdażył pobrac .

Reje miala byc o 16 i tez nie ma 

Opublikowano

Włączę rejestracje o godzinie 16.

Jest juz po 16 a rejestracji nie ma ... latki takze nie ma ... troche sie opozniacie...

Opublikowano

po jasny uj ci pedrylu ta łatka równo o 16? czego już beczysz?

Uspokój się! Oddychaj. Poćwicz żeby się wyżyć. Pobiegaj na zewnątrz byś mamie nie powywracał talerzy w segmencie :)

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

już kończy się uploadować, przepraszam za problemy, dajcie mi 5 minut. rejestracje za chwilę włączę, chwila cierpliwości. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...