Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xantis.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 797
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oficjal? Macie reklame? Ile przewidujecie na starcie? Będą poślizgi? Zastanawiam się czy pobrać bo wczoraj miałem prawie taką samą sytuacje i aktualnei na tym serwerze gra 40 osób...A ten wygląda lepiej, więc mam nadzieję, że się nie zawiodę...

Opublikowano

Oficjal? Macie reklame? Ile przewidujecie na starcie? Będą poślizgi? Zastanawiam się czy pobrać bo wczoraj miałem prawie taką samą sytuacje i aktualnei na tym serwerze gra 40 osób...A ten wygląda lepiej, więc mam nadzieję, że się nie zawiodę...

Tak official i jest duzo lepeij przygotowany niz ten wczorajszy serwer (tez na nim gralem) wiec smialo pobieraj i powodzenia o 17;00 :)

Opublikowano

To są jakieś kpiny?

2rxzi82.png

Powiem Ci że ja posiadam internet z szybkością pobierania nawet 2x wolniejszą od CB. A pobierałem tego Clienta z prędkością ok 600kb/s. Całość zajęła mi jakoś 25-30 minut. Więc nie wiem od czego to zależy :( Może załóż konto na Mega? Ja tak zrobiłem już kilka miesięcy temu.

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

Powiem Ci że ja posiadam internet z szybkością pobierania nawet 2x wolniejszą od CB. A pobierałem tego Clienta z prędkością ok 600kb/s. Całość zajęła mi jakoś 25-30 minut. Więc nie wiem od czego to zależy :( Może załóż konto na Mega? Ja tak zrobiłem już kilka miesięcy temu.

duzo ludzi pobiera clienta chyba dlatego mam szybkosc pobierania okolo 50mb a pobieralo mi po 300kb inne clienty po 1mb+ 

Opublikowano

Te fryzury trochę lipne ;/ a tak to nawet zachęcająco wygląda

The past has gone

Opublikowano

miała być łatka i nie ma ....Kiedy będzie ??

jeszcze kilka rzeczy i uploaduje (105 mb waży także to mało, nawet dla tych którzy mają wolny dl)

serwer jest już praktycznie gotowy zapraszajcie znajomych i o 17 ruszamy!

@Jooe są jeszcze te z pla (system kostiumów) + standardowe + nowe, jest co wybierać. :)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Siemanko gdzie jest rejestracja bo wchodze na strone www  i nie ma reje. Nikt nie ma konta i  troche dziwne bo do startuje tylko poltorej godziny.

Opublikowano

Siemanko gdzie jest rejestracja bo wchodze na strone www  i nie ma reje. Nikt nie ma konta i  troche dziwne bo do startuje tylko poltorej godziny.

Bedzie 10 min przed startem.

Opublikowano

Spróbuje potem upnąć klienta na kilka innych hostingów, jeszcze 2 godziny także na 100% każdy pobierze.

Zanim ty upniesz na inne hostingi minie 2h ^^

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Zanim ty upniesz na inne hostingi minie 2h ^^

Dlatego napisałem że potem, tak?

Zapewne dużo osób pobiera klienta i dlatego wam tak przeciąża, gdy ja pobierałem było 20 minut, no cóż, łatka pojawi się o 16:00! :)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

jeszcze kilka rzeczy i uploaduje (105 mb waży także to mało, nawet dla tych którzy mają wolny dl)

serwer jest już praktycznie gotowy zapraszajcie znajomych i o 17 ruszamy!

@Jooe są jeszcze te z pla (system kostiumów) + standardowe + nowe, jest co wybierać. :)

Ok czekamy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...