Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xantis.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś nie widzę tej reklamy. Wczoraj niby o 12:30 czy tam 14:30 było 650 online, a teraz o 14:50 444 osoby, więc wtf? Przybyło wam tych 400 graczy, czy straciliście 200, bo już nie rozumiem :v

Btw. to jednak macie coś z licznikiem, chyba zepsuty, bo wyświetla tylko parzystą liczbę graczy :/ (Ciekawe dlaczego...) Bez przesady, raczej w ciągu 0,25s nie zaloguje się 2 graczy. I tak cały czas.

Trudno się expi ostatni lvl? Co to za ranga [OG] i czemu nie umiecie usunąć postaci GM'a z rankingu?

tenor.gif

• Odpowiedzi 797
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już mówię co się dzieje, wczoraj jak wiecie poprawiałem kostiumy i drop blasków + drop z blasków, jakoś koło 10 godziny, zrestartowałem i poszedłem, kompletnie nie mialem pojęcia że serwer się nie włączył, w dodatku telefon mam rozwalony i jest w naprawie, także z nikim nie mogłem się skontaktować, na laptopie też nie byłem, sprawy rodzinne w dodatku czasu nie miałem, zapraszam dzisiaj o godzinie 17:00 pod DT, odbędzie się event z żyłami + mała niespodzianka.

ranga OG - Operator Gry.

z tymi gmami, umiem to usunąć a raczej zablokować, w nocy coś wymyślę. ^_^

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

beka xD random'y mnie atakują widzę jak zarobisz z 400zł to pewnie będziesz happy no nic cebulactwo się rozrasta :D z tą karteczką mnie rozśmieszyłeś no ale prawda w oczy kole że jest 200 osób na dodatek nie na swoich plikach :D

a i jeszcze z tym banem dziecko ty chyba nie wiesz z kim rozmawiasz wejdz na TS chętnie cie wysłucham jak ojciec w nocy  

Opublikowano

beka xD random'y mnie atakują widzę jak zarobisz z 400zł to pewnie będziesz happy no nic cebulactwo się rozrasta :D z tą karteczką mnie rozśmieszyłeś no ale prawda w oczy kole że jest 200 osób na dodatek nie na swoich plikach :D

a i jeszcze z tym banem dziecko ty chyba nie wiesz z kim rozmawiasz wejdz na TS chętnie cie wysłucham jak ojciec w nocy  

skończ pseudo grafiku bo ciebie 3/4 tego forum ciśnie, na serwerze mamy codziennie po 600 +/- online, te twoje serwery z asfenem wystartują kiedyś i wytrzymają tydzień? a no tak, zapomniałem że jesteś dla niego laczkiem na posyłki, żenua i ból bo trzymamy się więcej niż wy, buźka kochanie.  :D

Opublikowano

@Weight

Haha randomy powiedział "ten znany i najlepszy" Widzisz wolę być randomem niż miał bym być takim chamskim dzieciakiem jak ty. Nie udzielaj się tu bo cie nikt nie zapraszał :)

Opublikowano

skończ pseudo grafiku bo ciebie 3/4 tego forum ciśnie, na serwerze mamy codziennie po 600 +/- online, te twoje serwery z asfenem wystartują kiedyś i wytrzymają tydzień? a no tak, zapomniałem że jesteś dla niego laczkiem na posyłki, żenua i ból bo trzymamy się więcej niż wy, buźka kochanie.  :D

ja jebe jeżeli byś zarabiał tyle ile ja z jednego zlecenia to byśmy może pogadali jak równy z równym :D zarobisz 200zł i będziesz happy nie nic do tego nie mam ale jesteś random'em już ci mówiłem który nigdy nic nie osiągnie i nie osiągnął ale gnijcie sobie w tym bajkowym świecie ze swoim super serwer gdzie gra 200 graczy a ja teraz ide bayu bo nie będę swojego cennego czasu na plebs marnował YO

Opublikowano

Wkońcu zrozumiałeś co to znaczy wyjdź? Czyli jednak umiesz czytać? A to może jeszcze nauczymy cię nie obrażać innych bo rodzice jak widać cię nie nauczyli.

Topic

OX odbędzie się jutro o 20:00! Zapraszamy wszystkich.

Opublikowano

Beka z tej waszej strony z podkręczonym licznikiem.. Kto nie wierzy jest ona dostępna na mpc forum wystarczy pobrać i sobie zobaczyć na jakiej zasadzie są wyswietlani gracze online :> #ZAWSZE_PARZYSTA_LICZBA_GRACZY #TO_MOŻE_DOBIERZEMY_SIE_W_PARY ?

BTW. Co się stało że strona nie działa :<

A MÓWILI MI ŻE WARTO W TO GRAĆ,MÓWILI MI ŻE WARTO STĄD BRAĆ

Opublikowano

W Piątek 13 listopada o godzinie 20:00 odbędzie się OX
Wszystkich zapraszamy! Niedługo pojawi się nowy host klienta z wszystkimi łatkami.

Coś mi się wydaje że dzisiaj jest czwartek 13-nastego ^^

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

u mnie było przed chwilą 44 osób online u ziomka 540+ a nagle u mnie 580 albo cos jest nie tak albo nie wiem :D

Opublikowano

zmieńcie żeby dało się wchodzić do komnat smoka bez pt :)

Popieram. 

Jeszcze raz proszę o zwiększenie częstotliwości/miejsc pojawiania się bossa na mapie od 90 lvl'a. Ludzie potrafią tam czekać po godzinie i kampić na bossa. I to wszystko w DWIE LUB WIĘCEJ osób.

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Popieram. 

Jeszcze raz proszę o zwiększenie częstotliwości/miejsc pojawiania się bossa na mapie od 90 lvl'a. Ludzie potrafią tam czekać po godzinie i kampić na bossa. I to wszystko w DWIE LUB WIĘCEJ osób.

co ile respia sie bossy na atlantydzie v1?

Sorka nie wiedziałem gdzie to napisać więc napisze tutaj typek o nicku Maciejo ma WH :) na mapce 90 se expil i zobaczył że go przyłapałem jak mozesz to se oblukaj kolesia

Opublikowano

Skąd dropi pieczęć na peta? 

Wczoraj było mini zuo, spoko, fajnie że są organizowane niezapowiedziany eventy, ale może jakiś zapowiedziany ox, aby pobić rekord online ? ;]

Raz już zrobiłi zapowiedziany OX. I jak się skończyło? Wy****doliło serwer. 

Mimo to serwer polecam choć te uważam, że licznik choć leciutko jest podkręcony. 

Wiem, że to nowy serwer, każdy składa eq, lata po dungach, trochę BS'ów, trochę na innych ch, ale przy ok. 700 osób online w m1 jino ch1 byłoby trochę więcej osób niż 50. 

Z tych o. 700 osób to może jakieś 450-500 graczy to prawdziwe osoby, a nie bs'y i efekt podkręcenia licznika(i ile jest podkręcony). :) 

Opublikowano

Beka z tej waszej strony z podkręczonym licznikiem.. Kto nie wierzy jest ona dostępna na mpc forum wystarczy pobrać i sobie zobaczyć na jakiej zasadzie są wyswietlani gracze online :> #ZAWSZE_PARZYSTA_LICZBA_GRACZY #TO_MOŻE_DOBIERZEMY_SIE_W_PARY ?

BTW. Co się stało że strona nie działa :<

hashtagi ci nie wychodzą.

Popieram. 

bossy respią się co sześć minut, w dodatku jest parę respów, nie będziemy już zwiększać, z tego co patrzyłem to wystarczy znać czas, i tyle.

ja jebe jeżeli byś zarabiał tyle ile ja z jednego zlecenia to byśmy może pogadali jak równy z równym :D zarobisz 200zł i będziesz happy nie nic do tego nie mam ale jesteś random'em już ci mówiłem który nigdy nic nie osiągnie i nie osiągnął ale gnijcie sobie w tym bajkowym świecie ze swoim super serwer gdzie gra 200 graczy a ja teraz ide bayu bo nie będę swojego cennego czasu na plebs marnował YO

jak sobie przypomnisz nick imaguś to napisz, w dodatku naucz się składania zdań, bo rozczytać na polski nie mogę, i muszę z języka idioty czytać.

Na stronie pojawiła się informacja na temat eventu z żyłami. :)

Opublikowano

Nadal mnie ciekawi ten magiczny licznik na stronie. 

Ja tak samo jak wielu innych graczy nie widziałem na liczniku liczby nieparzystej. 

Można by było zrobić jakiegoś screena z tej całej komendy gm'a czy coś? :D

Jak już mówiłem serwer polecam.  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...