Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xantis.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisalem z technikiem i mowi ze jwst 6 respow i respia sie co 6min.

Polecam serwer ! Dobry kontakt z adminitracja. Szybko dostalem odp

Ps. Smok czy healer pvp?

• Odpowiedzi 797
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile gra ludzi max +/- ? Warto grać? którego wystartował serwer?

650 +/-  / 08.11.2014

Po przerwie o godzinie 10:35 zostanie wprowadzone:

Kosiumy Bikini oraz Nurka dodane do dropu z szkatułek blasku (0.08%)

Fryzury Afro mają 0.08% na drop, wcześniej 0.01%

Naprawione bonusy kostiumów + dodanie do wierzchowca zachodu 50% expa, wcześniej nie dawał.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

I jak tu żyć Pani Kopacz ? na takim gotowcu gra więcej osób, niż na serwerach które były robione od dawno dawien. Weight, nic do Ciebie nie mam ale taka prawda ;d Serwerowi oczywiście życzę powodzenia. 

xD 

Opublikowano

I jak tu żyć Pani Kopacz ? na takim gotowcu gra więcej osób, niż na serwerach które były robione od dawno dawien. Weight, nic do Ciebie nie mam ale taka prawda ;d Serwerowi oczywiście życzę powodzenia. 

Zauważ tylko że te 'gotowce' padały po maxymalnie 3 dniach a bugi zostawały, a ja bugi wraz z resztą teamu oczywiście naprawiam, na brak graczy nie narzekamy, wystarczy zobaczyć eventy Górnicze gdzie pod samym DT! Jest około 100 osób.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Serwer na gotowcu, czy też nie, jakie to ma znaczenie. Ważne, że administracja się stara, codziennie jest ktoś z team, łapią cheterów i robią konserwacje. Na chwilę obecną jest coraz mniej bugów, chociaż od początku nie był to serwer mocno zbugowany. Wielkim plusem jest to, że na tym serwerze nie idzie się nudzić, ciągły drop, eventy i miła atmosfera, więc czego chcieć więcej. Oczywiście polecam i zapraszam na serwer.  :) 

c8f7.png

Opublikowano

Serwer jest ONLINE? niby na stronie piszę że tak i że grają 182 osoby ale... wczoraj przed pójściem spać zainstalowałem łatkę, teraz chce wejść do gry i za nic nie mogę :(

Opublikowano

Serwer jest ONLINE? niby na stronie piszę że tak i że grają 182 osoby ale... wczoraj przed pójściem spać zainstalowałem łatkę, teraz chce wejść do gry i za nic nie mogę.

Trwa przerwa techniczna :)

2ntwai9.gif

Opublikowano

Server moze i na plikach d*ili/n*udii ale jak poprawia wiekszosc bugow i beda dbali o server to im wypali w 100% ;)

Jak jeszcze dodadza sety na 180+ tylko zeby sie ciezej robilo to juz wgl miod ;)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

ile będzie trwać przerwa techniczna?

zna ktoś resp bossa na mapie 90?

healer vs. smok do PVP? :)

1. Nie wiem..

2. Prawy górny róg.  

3. Jedno i drugie, aczkolwiek polecam smoka i wachlarz.. 

Pewnie zaraz zostanę zhejtowana, że wachlarz, ale na tym serwerze lepszy. 

c8f7.png

Opublikowano

Server moze i na plikach d*ili/n*udii ale jak poprawia wiekszosc bugow i beda dbali o server to im wypali w 100% ;)

Jak jeszcze dodadza sety na 180+ tylko zeby sie ciezej robilo to juz wgl miod ;)

Jest przecież eq na 200 lvl !! więc o co chodzi ??? 

Trwa event !! Zapraszam nowych graczy ,  a napewno się dorobią .. Polecam Gorąca<3 <3

Opublikowano

+W ile mogę wbić max level, bez jakiegoś specjalnego no-lifeowania, z jakimś tam robieniem eq?

+Szkaty blasku zawsze będą już dropić z mobków? 

+Dałoby się tak jak pisałem wcześniej zrobić jakiegoś NPC który by nam mówił jaki przedmiot,ulepke z jakiego miejsca, mobków dropi? 

Jaki event? :3 Fajnie byłoby coś zdobyć, hehe :)

Opublikowano

Jest przecież eq na 200 lvl !! więc o co chodzi ??? 

Trwa event !! Zapraszam nowych graczy ,  a napewno się dorobią .. Polecam Gorąca<3 <3

szkaty blasku nadal lecą?

czemu wycofali zwój zmiany klasy ze szkat? ;x

Opublikowano

Jaki event teraz trwa?

Jakaś klasa wyróżnia się w pvp czy balans zachowany?

Ciężko o ulepszacze/ubicie bossów?

Opublikowano

Drop szkat blasku !!! z metków w atla dropia po 5 x a z bossów (mapka 90 ) 50 sztk Więc warto ... Zwój jest i dalej dropi . Event do piątku trwa ZAPRASZAM

no chyba jakos nie leci... otworzyłem tyle szkat i żadnego itemu z isu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...