Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xantis.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety serwer już upadł, gdyż Technik aka 14 lat zwinął interesik.

Tutaj dowód Dziecko aka Xray zakończył na serwerze swoją pracę i usunął pliki.  xD  xD

ff28qm.jpg

W d***e byłeś gówno widziałeś. ss podrobiony. 

Czekamy :P

• Odpowiedzi 797
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu rozwaliłeś serwer? lecisz na lepa synek, taka prawda.. ps: fajne zdj wstawili. xD

Ten serwer jeszcze będzie działał?

Ze co? hehe toc nic nie rozwalilem, jestem zwyklym graczem i nie mam nic z serwerem. Chyba slepi jestescie.

Opublikowano

Ze co? hehe toc nic nie rozwalilem, jestem zwyklym graczem i nie mam nic z serwerem. Chyba slepi jestescie.

A to sorry, ale tak ziomek pisał. xD

Do 16 będzie ON? ktoś coś wie?

Opublikowano

@Weight

To jak tam ? serwer dryfuje na dno jak wcześniej pisałem, czy już spotkał się z dnem ? a teraz lemingi drogie, czekajcie aż ów administracja w najbliższy piątek wystartuje z nowym projektem  :D

Opublikowano

Max mi pisał na gg, że wiedzą co jest grane i postarają się z tym jak najszybciej uporać. 

Co do tych podejrzeń o upadku serwera, są fałszywe. ;o

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

JA bym się bał takiego technika bo już pokazywał rzeźbę na FB , masy brak ale jest moc więc strzeżcie się tego wariata bo dość ,że server rozwalił to jeszcze Was pozamiata uliczny patus .

Plisss uliczny bandzior i internetowy hakier ! ;)

http://scr.hu/1pa2/7puav

http://scr.hu/3giq/jritm

Lols ! Zdjecia - 15 . wstyd wchodzic

No to raczej przerwa techniczna nie jest ^^

Opublikowano

Nie Polecam serwera pasy do wszystkiego nawet ja miałem, pliki gotowe deili +bugi i licznik zawyzony szkoda czasu na gre.

Twój mózg też jest chyba zawyżony.. ostatnio na eventach pokazali, że gra naprawdę sporo ludzi. Bugi? Każdy tu pisze o bugach, ale nikt nie wie jakich, bo są naprawiane. Przypadek? nie sądzę. 

Opublikowano

Licznik na pewno jest podkręcony o 1.5 lub 1.7 Gdzieś w tej skali.

Jest to niemożliwe że po przerwie dłuższej w 20/30 minutek wbiło prawie 700 osób.

Nie polecam serwera gdyż są bugi takie same co na Neudi/Deili.

Nawet w tabelce bonusów nie chciało wam się zmienić nazwy serwera, widać wasz poziom znajomości robienia serwerów. :)

Nie pozdrawiam i odradzam tutaj gry, skoro jedną osobę wyjebali to zaraz cały Team się rozleci. : xD  xD

Nie no faktycznie jest 700 osób pff.

W M1 Jinno jest z 60 osób, Chunjo z 50 = 110, Expowiska max z 150/250 osób = z 300/400 Graczy mniej więcej.

A wy macie na liczniku 700 no podkręcony jak już mówiłem, rozumiem można podkręcić ale nie aż tyle!

SS Z Jinno:

yogpwo.jpg

Opublikowano

Licznik na pewno jest podkręcony o 1.5 lub 1.7 Gdzieś w tej skali.

Jest to niemożliwe że po przerwie dłuższej w 20/30 minutek wbiło prawie 700 osób.

Nie polecam serwera gdyż są bugi takie same co na Neudi/Deili.

Nawet w tabelce bonusów nie chciało wam się zmienić nazwy serwera, widać wasz poziom znajomości robienia serwerów. :)

Nie pozdrawiam i odradzam tutaj gry, skoro jedną osobę wyjebali to zaraz cały Team się rozleci. : xD  xD

Nie no faktycznie jest 700 osób pff.

W M1 Jinno jest z 60 osób, Chunjo z 50 = 110, Expowiska max z 150/250 osób = z 300/400 Graczy mniej więcej.

A wy macie na liczniku 700 no podkręcony jak już mówiłem, rozumiem można podkręcić ale nie aż tyle!

SS Z Jinno:

yogpwo.jpg

Spier i dalaj asfen rób swój gowniany serwer ktory padnie po kilku dniach.

Serwer polecam

Opublikowano

Spier i dalaj asfen rób swój gowniany serwer ktory padnie po kilku dniach.

Serwer polecam

Sorry kumplu który nie umie wypowiedzieć słowa Rabarbar.. Jabajbaj. :)

Kumplu robią na moich plikach, więc paru rzeczy nie naprawią.  <3

@1361622928-U485574.pngAvier ale ty nie siedzisz na 4 kanałach na raz. Teraz pomnóż sobie te liczby razy 4.. 

Ale przyznaj chłopie że jest trochę podkręcony, albo pokaż z komendy /w ile osób jest. :)

Myślisz że na każdym channelu po Prawie 200 osób jest?

Opublikowano

Ty czekaj tylko idze sobie pobiegać po channelach i screeny porobić bo mi się nudzi. Ja nikomu nie będę nic udowadniał(a już napewno nie tobie, bo jesteś ostatnią osobą która może nam coś zarzucić, boże co za rozpieszczone dzieci się teraz wychowuje, idź robić swój kolejny nie wypał.)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngAvier właśnie się przyznałeś, że masz tak zbugowane pliki, że nie da się ich odbugować i stawiasz serwer? :D

Ale trochę się zgadzam, bo zwykle jest tak, że na CH1 jest trochę ludu, potem na CH2 max. połowa tego, a na CH3 i CH4 to 1/4, 1/5 tej liczby z CH1.

Łatwo się expi? W ile +/- wbiję 100lvl?

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...