Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xantis.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 797
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wydaje mi się, że widziałem to milion razy na innych serwerach...

idz zrób OX o 3 w nocy dla 40 osób albo nie banuj ludzi za bugowanie expa 7lvl w 1 sec:>

Opublikowano

przepraszam bardzo, ale jest dział na forum "skargi" wystarczy nagrać osobę, a nie pisać że nic nie robimy, bo jestem praktycznie 24/7 i coś robię, tych oxów już nikt nie będzie robił. :)

Ależ no tak, przecież każdy ma frapsa / bandicama itp. na komputerze, więc co to za problem. A w sumie to i nawet telefonem można nagrać! No kurde, że ja o tym nie pomyślałem...

Słuchaj, szczerze, wiadomo, jesteś dostępny 24/7, to widać, doceniamy, ale reszta robi co im się podoba, nikogo oprócz Ciebie nie ma... Jedynie ten J0K3R wspaniałomyślny ZUO o 11 w nocy czasami się pojawi i napisze dla lansu, że jest, a "uja" robi.

Przyjmijcie kogoś konkretnego, kto się nadaje na stanowisko GM, a nie jakieś no-name'y z gimbazy, którym wystarczy czat GM dla lansu i których nic nie obchodzi.

aktualnie 115lv i serwer wydaje się jak najbardziej ok. o jakich bugach mówicie?

Ninja - zmora serwera. Swoją zbugowaną Chmurą bije po 500k w TOP1 woja, który ma full absów na magię :) Prośby do GM x100 nie przynoszą efektów, chyba, że właśnie podczas tej przerwy się tym zajmują, nie wiem...

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

@.warmups

No tak pewnie mamy zbugowaną stronę emperiusa. haha dobry jesteś.

Grafikę mamy tą:

http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/3193729-release-kurlzanith-website-free-psd-file-kurlzdesign.html

A skrypty są w większości moje/Przerobione z innych stron. Jeszcze jakieś pytania co do strony?

Ta widać że przerobione skoro strona ma 3 xss-y znalezione na podstawie kodu zródłowego strony emperiusa. Wez sie nie pogrążaj.

A MÓWILI MI ŻE WARTO W TO GRAĆ,MÓWILI MI ŻE WARTO STĄD BRAĆ

Opublikowano

Ależ no tak, przecież każdy ma frapsa / bandicama itp. na komputerze, więc co to za problem. A w sumie to i nawet telefonem można nagrać! No kurde, że ja o tym nie pomyślałem...

Słuchaj, szczerze, wiadomo, jesteś dostępny 24/7, to widać, doceniamy, ale reszta robi co im się podoba, nikogo oprócz Ciebie nie ma... Jedynie ten J0K3R wspaniałomyślny ZUO o 11 w nocy czasami się pojawi i napisze dla lansu, że jest, a "uja" robi.

Przyjmijcie kogoś konkretnego, kto się nadaje na stanowisko GM, a nie jakieś no-name'y z gimbazy, którym wystarczy czat GM dla lansu i których nic nie obchodzi.

Ninja - zmora serwera. Swoją zbugowaną Chmurą bije po 500k w TOP1 woja, który ma full absów na magię :) Prośby do GM x100 nie przynoszą efektów, chyba, że właśnie podczas tej przerwy się tym zajmują, nie wiem...

Dlatego gram ninją. :D

No i masz kolego rację. :( 

OX'y o 3 w nocy to są fajne, ale z piątku na sobotę, a nie w środku tygodnia to po pierwsze.

Po drugie, te ciągłe eventy doprowadzają gospodarkę serwera do ruiny. Przez tymi eventami za 2-3 pd'ki się miało 1 kd+7, a teraz za 10 pd luja dostanę. To samo z piachami/perłami/wszystkimi innymi ulepami.

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

no mam nadzieje, że coś zmieniają na samym serwerze, bo przerwa (i to tak długa) na zmianę strony to bezsens, powinniście to wcześniej przygotować

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

@patrykkAND1

Ciesz się, że nie dali do is'u jakiegoś super zaje***tego kostiumu/fryza co nawet bez eq ściągasz 200lvl'a na skilla. :)

i tak ninja z chmurki bije 360k :> a mam full abs na ninje + ochronka BM'a :D -1 chmurka i lezysz

Opublikowano

@patrykkAND1

Ciesz się, że nie dali do is'u jakiegoś super zaje***tego kostiumu/fryza co nawet bez eq ściągasz 200lvl'a na skilla. :)

Wystarczy, ze ninja ma chmure zbugowana i ciagnie mnie na skilla ;)

Takze BM kopie masakrycznie. Zadna klasa nie jest zbalansowana.

Opublikowano

@alemamo123

Bm to masakra. Nie ważne jaki serwer to nap###dala po miliardy nawet bez eq.

A tak do jednego z techników lub adminow serwa: Co daje to "source"?

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...