Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xantis.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Grafiese

Mogę się z tobą założyć o te 400zł że ten serwer postoi dłużej niż ty zagościsz na tym forum :). Co do kasy to wisi mi to ile zarobię, bo nie robię tego dla kasy(chociaż zarobek jest trochę większy niż 400zł to i tak zostanie wyłożony na rozwój serwera, między innymi na najbliższe update.)

@1361622928-U485574.pngAvier

Tak to go znajdź. Co do klienta pobierz łatkę i znajdź tam neudia. :)(z tobą już nie dyskutuję bo mi szkoda klawiatury, natomiast z pana up mam niezły ubaw)

@topic

W piątek powinien pojawić się gameplay od ZabQ! Dobijemy liczbą graczy do 1000? 

• Odpowiedzi 797
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dzieciaki :D ? chłopcze ty chyba nie wiesz z kim piszesz widać że random z 150 postami wejdz na TS to pogadamy hm ale dzięki bo dawno fajnej sygni nie miałem z największym debilstwem na MPC 

Jak Tyś się tu chłopaku uchował? 

Wejdź na serwer, pobiegaj po mapach i kanałach, zapisz sobie wszystkie nicki, jakie zobaczyłeś żeby łatwiej było Ci przeliczyć i wróć z wynikiem. 

Qui est le prochain?

Opublikowano

Jak Tyś się tu chłopaku uchował? 

Wejdź na serwer, pobiegaj po mapach i kanałach, zapisz sobie wszystkie nicki, jakie zobaczyłeś żeby łatwiej było Ci przeliczyć i wróć z wynikiem. 

Koleżanko czemu pan Administrator boi się dać z komendy z gry ile osób gra?

Podejrzane prawda?  8S

Jak z 500 osób nie dawno, zrobiło się 630+? To jest możliwe że godzina co raz jest późniejsza :D?

Opublikowano

Koleżanko czemu pan Administrator boi się dać z komendy z gry ile osób gra?

Podejrzane prawda?  8S

Jak z 500 osób nie dawno, zrobiło się 630+? To jest możliwe że godzina co raz jest późniejsza :D?

Temu, że Pan Administrator nie jest chłopczykiem na posyłki grupy gówniarzy z kompleksami i nie musi nikomu niczego udowadniać. Poza tym nie jestem Twoją koleżanką.

To samo do Ciebie, co do pana Grafiese. Możesz przeliczyć dwa razy, dla pewności. Tylko żadnej z map nie pomiń. 

Qui est le prochain?

Opublikowano

@Grafiese

Mogę się z tobą założyć o te 400zł że ten serwer postoi dłużej niż ty zagościsz na tym forum :). Co do kasy to wisi mi to ile zarobię, bo nie robię tego dla kasy(chociaż zarobek jest trochę większy niż 400zł to i tak zostanie wyłożony na rozwój serwera, między innymi na najbliższe update.)

Tak to go znajdź. Co do klienta pobierz łatkę i znajdź tam neudia. :)(z tobą już nie dyskutuję bo mi szkoda klawiatury, natomiast z pana up mam niezły ubaw)

@topic

W piątek powinien pojawić się gameplay od ZabQ! Dobijemy liczbą graczy do 1000? 

Myślisz, że jak żaba wstawi kolejnego gejmpleja, którego wstawia co 3 dni to nagle dojdzie "400" graczy? Zainwestuj lepiej w normalnego jutjubera, a nie jakiegoś pseudojutjubera nagrywającego z PA$JI przez $ wielkie jak Mount Everest.

Ale Asfen mnie zaciekawił tym, że niby o 12:30 było 600 online, gdy 90% ludzi grających w metina jest w szkole... Czy może 75% graczy na serwerze tak jak na lan****ie to boty i BS'y?

tenor.gif

Opublikowano

O widzisz panienka Shavire ci wszystko wyjaśniła. Więc teraz szybciutko ołóweczek, karteczka i biegaj po serwie i podlicz wszystko, podpowiedź co do wyniku masz na stronie głównej naszego serwera.(Sorry ale ja nie mam czasu żeby biegać po kanałach i patrzeć ile na którym jest osób online.)

@TeZo

Widzisz, nie wiem czy wiesz ale teraz większość podstawówek/gimbaz kończy mniej więcej w tych godzinach lekcje. (jeśli chciałeś się upewnić co do liczby online trzeba było wejść na forum i zobaczyć jaki spam był na shoutbox i na ts3) a i serwer wstał dokładnie o 14:30/15:00 więc proszę cię @1361622928-U485574.pngAvier albo może @1361622928-U485574.pngasfen abyś nie kłamał w moim temacie.

Edit.

@TeZo

Widzisz po ostatnim gameplayu od weezy i rawrHarper doszło właśnie 400 graczy:)

Opublikowano

Temu, że Pan Administrator nie jest chłopczykiem na posyłki grupy gówniarzy z kompleksami i nie musi nikomu niczego udowadniać. Poza tym nie jestem Twoją koleżanką.

To samo do Ciebie, co do pana Grafiese. Możesz przeliczyć dwa razy, dla pewności. Tylko żadnej z map nie pomiń. 

Kobieto nie podlizuj się, zdziwisz się jak to upadnie nie długo.

Potem będzie a nie mówiłem?

Róbta co chceta, żebyście się nie zdziwili jak nie długo nikogo na serwerze nie będzie, a licznik będzie 500+. :)

Widzę Maxrik fajnie bawisz się licznikiem raz obniżasz raz zawyżasz haha.  xD  xD  xD  xD  xD

Może pogadalibyśmy na TS? Bo tutaj widzę jesteś troszkę wyszczekany. :)

Opublikowano

@up 

Tak pewnie siedzę sobie przez 24/7 na ftp i bawię się licznikiem. Brawoo! Zgadłeś jestem maniakiem licznika. Wygrywasz możliwość wyjścia z tego tematu. Żegnamy! 

Co do ts3 to sorry ale mam dosyć rozmów przez telefon jak mi dzwonią z firmy co chwilę klienci a co dopiero jakbym jeszcze miał gadać z dziećmi(załamka murowana.) 

Opublikowano

Kobieto nie podlizuj się, zdziwisz się jak to upadnie nie długo.

Potem będzie a nie mówiłem?

Róbta co chceta, żebyście się nie zdziwili jak nie długo nikogo na serwerze nie będzie, a licznik będzie 500+. :)

Widzę Maxrik fajnie bawisz się licznikiem raz obniżasz raz zawyżasz haha.  xD  xD  xD  xD  xD

Może pogadalibyśmy na TS? Bo tutaj widzę jesteś troszkę wyszczekany. :)

Widzę, że niedobory w umiejętności rzeczowego argumentowania zastępujesz inwektywami. Nie mam komu się podlizywać. 

Nawet jeśli padnie, to i tak stoi już znacznie dłużej niż Twój. Zastanawiam się teraz tylko, czy przemawia przez Ciebie zazdrość, czy śladowe ilości rozumu i orzechów arachidowych. Korzystniej byłoby, gdybyś nadmiar energii przelał na stworzenie konkurencyjnego projektu - w innym wypadku nie masz prawa do wysnuwania spisków i teorii, że serwer upadnie "nie długo".

Qui est le prochain?

Opublikowano

Widzę, że niedobory w umiejętności rzeczowego argumentowania zastępujesz inwektywami. Nie mam komu się podlizywać. 

Nawet jeśli padnie, to i tak stoi już znacznie dłużej niż Twój. Zastanawiam się teraz tylko, czy przemawia przez Ciebie zazdrość, czy śladowe ilości rozumu i orzechów arachidowych. Korzystniej byłoby, gdybyś nadmiar energii przelał na stworzenie konkurencyjnego projektu - w innym wypadku nie masz prawa do wysnuwania spisków i teorii, że serwer upadnie "nie długo".

Zazdrość czego proszę cię?

Mam te pliki mogę w każdej chwili startować i po co mi to?

Nie robię już na gotowcach dla twojej świadomości, tylko piszę prawdę o liczniku tak?

Czy ja coś takiego mówię? Wyrażam swoją opinię więc nie wtrącaj się, bo zdziwisz się jak dam nie długo dowody że licznik jest podkręcony, jestem ciekawy co wtedy napiszesz, nie pozdrawiam.  ^_^

No, no, no.

550 osób Brawa!  xD  xD  xD

Proszę przez 2 minuty, może 5 osób napisało na czacie? + W M1 z 30/40 osób?

wxjiyb.jpg

Coś jeszcze?

Opublikowano

To daj mi te dowody, czekam na nie od pierwszej twojej wiadomości. Weź w końcu tą karteczkę i długopis i podliczaj ilość osób na serwie(Koniec dyskusji, rozpocznę ją dopiero po ukazaniu sensownych dowodów, które podobno masz). 

No właśnie po co masz na nich startować jak i tak bugów nie ogarniesz bo jedyne co umiesz zrobić to ctrl+c i ctrl+v z epvp i mpcforum. To są twoje jedyne umiejętności.

Opublikowano

To daj mi te dowody, czekam na nie od pierwszej twojej wiadomości. Weź w końcu tą karteczkę i długopis i podliczaj ilość osób na serwie(Koniec dyskusji, rozpocznę ją dopiero po ukazaniu sensownych dowodów, które podobno masz). 

No właśnie po co masz na nich startować jak i tak bugów nie ogarniesz bo jedyne co umiesz zrobić to ctrl+c i ctrl+v z epvp i mpcforum. To są twoje jedyne umiejętności.

Proszę 550 osób tia? 

wxjiyb.jpg

Przy tylu osób:

1. Jest więcej osób w M1.

2. Jakieś Shopy jakiekolwiek tutaj nie ma nic!

3. Więcej osób piszę na czacie. :)

Opublikowano

Zazdrość czego proszę cię?

Mam te pliki mogę w każdej chwili startować i po co mi to?

Nie robię już na gotowcach dla twojej świadomości, tylko piszę prawdę o liczniku tak?

Czy ja coś takiego mówię? Wyrażam swoją opinię więc nie wtrącaj się, bo zdziwisz się jak dam nie długo dowody że licznik jest podkręcony, jestem ciekawy co wtedy napiszesz, nie pozdrawiam.  ^_^

Czekam teraz tylko na te dowody. Przy okazji spisywania tych wszystkich nicków, weź zeskanuj listę, co? Przynajmniej jeden rzetelny będzie. 

W gruncie rzeczy nie rozumiem teraz idei tworzenia opinii w oparciu o... właśnie, w oparciu o co właściwie? Domysły? Ból dolnej, tylnej części ciała znajdującej się powyżej złączenia ud? Leczenie kompleksów zostaw specjaliście, MPC to forum poświęcone grom, nie problemom pod czupryną. 

Dopóki nie udostępnisz plików dowodowych, każda Twoja wypowiedź traktowana będzie jako próba prowokacji, a najfajniejsze - nie tylko przeze mnie ;-)

Proszę 550 osób tia? 

wxjiyb.jpg

Przy tylu osób:

3. Więcej osób piszę na czacie.  :)

Aaa, to sorry stary, zwracam honor. Jest screen z M1, jest czat... Teraz brakuje kartki z obliczeniami. Wyciągnąłeś pierwiastek sześcienny?

Qui est le prochain?

Opublikowano

Czekam teraz tylko na te dowody. Przy okazji spisywania tych wszystkich nicków, weź zeskanuj listę, co? Przynajmniej jeden rzetelny będzie. 

W gruncie rzeczy nie rozumiem teraz idei tworzenia opinii w oparciu o... właśnie, w oparciu o co właściwie? Domysły? Ból dolnej, tylnej części ciała znajdującej się powyżej złączenia ud? Leczenie kompleksów zostaw specjaliście, MPC to forum poświęcone grom, nie problemom pod czupryną. 

Dopóki nie udostępnisz plików dowodowych, każda Twoja wypowiedź traktowana będzie jako próba prowokacji, a najfajniejsze - nie tylko przeze mnie ;-)

Proszę wszystko jest u góry. :* 

Ładnie opisane.

Edit: Beczka że jeden gracz jest liczony jako 4 na liczniku.  xD  xD

O tej godzinie graczy online przybywa.

MAXRIK GDYBYŚ MIAŁ ODWAGĘ I JAJA PRZYZNAŁ BYŚ ŻE LICZNIK JEST NAWET TROCHĘ PODKRĘCONY ALE WIDZĘ ZERO ODWAGI!

Opublikowano

Licznik nie jest podkręcony jeśli chcesz mogę tu wstawić zaraz skrypt(inaczej ci tego chyba nie udowodnie) :)

Większość osób siedzi na dungeonach i expowiskach bo jest to nowy serw i każdy składa eq. 

Edit.

Widzisz mnie o tej porze graczy przybywa, dziwne nie? Bo tobie zawszę tylko ubywało co nie(Eq z navi itp i ludzie uciekali)?

Opublikowano

Licznik nie jest podkręcony jeśli chcesz mogę tu wstawić zaraz skrypt(inaczej ci tego chyba nie udowodnie) :)

Większość osób siedzi na dungeonach i expowiskach bo jest to nowy serw i każdy składa eq. 

Edit.

Widzisz mnie o tej porze graczy przybywa, dziwne nie? Bo tobie zawszę tylko ubywało co nie(Eq z navi itp i ludzie uciekali)?

Proszę daj SS z configu strony licznika że masz 1.0 wtedy ci kużwa uwierzę! 

Ale i tak możesz sobie zmieniać także dowód jest jedyny! SS Z Ch1 z gry tak? Ciężko po prostu komendę i ss dać z CH 1? Tak byś spamów nie miał.

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem jest podkręcony licznik, bo nigdy nie widziałem, żeby liczba na liczniku była nie parzysta. Zawsze 2,4,6, itp ... Ale naprawdę nie widzę sensu kłócić się kilka stron oto ^^

Opublikowano

Proszę 550 osób tia?

wxjiyb.jpg

Przy tylu osób:

3. Więcej osób piszę na czacie. :)

Tylko ze w ciagu tych 5min to chat z gory by juz zniknal ;)

Ps. Serwer byl on o godz 15 a nie 12:30 :)

Ps2. Widze ze hejterzy nie maja co robic i zycie poza gra nie istnieje. Smutne.

@topic

O co chodzi z tym wbijaniem lv 3 na raz...?

Opublikowano

Gdzie są moderatorzy tego działu?! W tym temacie od 2 stron ponad jest sprzeczka o licznik, w tych wypowiedziach nie ma nic na temat serwera oprócz liczby online, zróbcie lepiej coś z tym.. Takie sprawy powinno się wyjaśniać w inny sposób nie publicznie, trochę porządku na forum powinno być..

@ Dostanę odpowiedź na zgłoszenie czy nie przeglądacie supportu ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Panowie po co ta spina? Ten temat jest nie od dyskusji...

Według mnie powinniście wyłapać po kilka % i zacząć Sobie wszystko wyjaśniać na PW

Serwer mi się spodobał, właśnie pobieram i zobaczymy co tam ciekawego wymodziliście :)

9YbAX2Z.png

Opublikowano

Na serwerze widzialem ze występuje blad z jezykami. Wiele osob nie rozumie drugiego kraju

Mozecie dodac opcje u mpc aby wbil jezyk na M

Opublikowano

Skąd dropi pieczęć na peta? 

Wczoraj było mini zuo, spoko, fajnie że są organizowane niezapowiedziany eventy, ale może jakiś zapowiedziany ox, aby pobić rekord online ? ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...