Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xantis.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty czekaj tylko idze sobie pobiegać po channelach i screeny porobić bo mi się nudzi. Ja nikomu nie będę nic udowadniał(a już napewno nie tobie, bo jesteś ostatnią osobą która może nam coś zarzucić, boże co za rozpieszczone dzieci się teraz wychowuje, idź robić swój kolejny nie wypał.)

K***a chłopie rozwalasz mnie, nagle z 700 robi się 760 bez żadnej reklamy?

Ty śmiesz mówić że licznik jest taki jaki powinien czyli 1.0? Jaja sobie robisz.  xD  xD

Nie wypał beka, to czemu korzystasz z moich przerobionych plików? Ty się nazywasz profesjonalnym Technikiem pff?

Przyznamy się z moich nie wypałów, ale nie wiem po co korzystasz z moich plików. :) Zrób własne a nie.

• Odpowiedzi 797
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Twoje to były bugi w tych plikach reszta z mpc/epvp. Taka prawda. Bez żadnej reklamy? Zanim coś napiszesz przeczytaj wcześniejsze strony. Proszę cię miej trochę kultury i nie rzucaj wulgaryzmami na publicznym forum a jak nie to wyjdź bo widocznie nie dorosłeś do tego żeby prowadzić rozmowę w publicznym miejscu.

A i polecam się zapoznać z znaczeniem słowa technik. Ja jestem niekoniecznie technikiem metin2 raczej specjalizuję się w zabezpieczeniach maszyn, na średnim poziomie php, o metinie mało wiem(co nie znaczy że mniej niż ty). 

@down

Nie tylko tu bo na youtube też :)

Opublikowano

K***a chłopie rozwalasz mnie, nagle z 700 robi się 760 bez żadnej reklamy?

Ty śmiesz mówić że licznik jest taki jaki powinien czyli 1.0? Jaja sobie robisz.  xD  xD

Nie wypał beka, to czemu korzystasz z moich przerobionych plików? Ty się nazywasz profesjonalnym Technikiem pff?

Przyznamy się z moich nie wypałów, ale nie wiem po co korzystasz z moich plików. :) Zrób własne a nie.

Zacznijmy od tego, że Ty swoich plików nigdy nie miałeś. Jedyne co dodałeś od siebie na Neudi, to ''nazwa'', Bs'a i zmiane ekwipunku + milion bugów, a na końcu NAVI. Więc czemu zazdrościsz, że komuś wypalił serwer? Nie rozumiem.. ps: Tu jest reklama.

Opublikowano

Sorry kumplu który nie umie wypowiedzieć słowa Rabarbar.. Jabajbaj. :)

Kumplu robią na moich plikach, więc paru rzeczy nie naprawią.  <3

Ale przyznaj chłopie że jest trochę podkręcony, albo pokaż z komendy /w ile osób jest. :)

Myślisz że na każdym channelu po Prawie 200 osób jest?

Kumplu pliki nie są twoje to po pierwsze ponieważ były one udostępnione na mpc. A te twoje "rzeczy" to co? jak ty nawet nie potrafisz zrobić swojego serwera od 0 .

Opublikowano

Sorry kumplu który nie umie wypowiedzieć słowa Rabarbar.. Jabajbaj. :)

Kumplu robią na moich plikach, więc paru rzeczy nie naprawią.  <3

Ale przyznaj chłopie że jest trochę podkręcony, albo pokaż z komendy /w ile osób jest. :)

Myślisz że na każdym channelu po Prawie 200 osób jest?

Twoje pliki? - Ok.

Pokaż dowód, bo nie sądzę, że są Twoje - nieudaczniku :) 

Skończ się już spinać, bo Tobie Neudia - nie udała się :) A teraz Cię zazdrość zżera. W ogóle fajnie się na N... grało, Indywidualny kojarzysz? Taki sura, co wbił 150 lvl dzięki edycji lvlu w bazie + podkręcony czas gry, ktoś się sapał do mnie, bo zauważył, że miałem duży lvl w mało minut, ale za nim to sprawdziłeś, to "ktoś" wy-edytował mi czas na 3 dni online, niby spoko, ale serwer stał 40 godzin xDD - beka z Ciebie.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Japierdole jaki syf ten serwer xD jak zauważyłem ten licznik 750 osób na serwerze to taka beka na ts była z tego że ludzie opanujcie się :D przecież tu gra max 200 osób nie kompromitujcie się NIE POLECAM

Opublikowano

@Grafiese

Ciekawe kto tu się kompromituje. Wbijasz się do tematu i sapiesz a pewnie nawet na serwerze nie byłeś o.0(ahh no tak zapomniałem że tak teraz dzieciaki opinie wystawiają.) 

@topic

łuk powinien być dziś jeszcze poprawiony.

W trakcie przygotowania jest update na max level 250 / nowe sety / mapy  itp ! :)

Zapraszamy!

Opublikowano

@Grafiese

Ciekawe kto tu się kompromituje. Wbijasz się do tematu i sapiesz a pewnie nawet na serwerze nie byłeś o.0(ahh no tak zapomniałem że tak teraz dzieciaki opinie wystawiają.) 

@topic

łuk powinien być dziś jeszcze poprawiony.

W trakcie przygotowania jest update na max level 250 / nowe sety / mapy  itp ! :)

Zapraszamy!

dzieciaki :D ? chłopcze ty chyba nie wiesz z kim piszesz widać że random z 150 postami wejdz na TS to pogadamy hm ale dzięki bo dawno fajnej sygni nie miałem z największym debilstwem na MPC 

Opublikowano

Japierdole jaki syf ten serwer xD jak zauważyłem ten licznik 750 osób na serwerze to taka beka na ts była z tego że ludzie opanujcie się :D przecież tu gra max 200 osób nie kompromitujcie się NIE POLECAM

Wez sie lepiej nie odzywaj bo widze ze masz bol dupy, jest tyle osob co na liczniku.

Opublikowano

Wez sie lepiej nie odzywaj bo widze ze masz bol dupy, jest tyle osob co na liczniku.

Chłopie nie poniżaj się, wejdź do gry do M1 i sprawdź 10 razy licznik dobra?

Nie możliwe że gra 800 osób!

Bez dobrej reklamy!

Na dodatek po resecie nagle 600 osób o 12:30 było ciekawe, gdzie większość jest w pracy/szkolę no ciekawe naprawdę.

Niech administrator da z komendy z gry ile osób gra a nie.

Aw: Jest TS3?

Opublikowano

Jeżeli dla ciebie 200 graczy na serwerze to jest dużo to wiedz że coś się dzieje nawet jeżeli było by te 500 (w co wątpię MAX 250) to i tak nadal jest to syf z plikami neudii zarobicie z 400zł i zaciesz dostaniecie o nic :D pozdrowienia którzy jeszcze grają na tym syfie administracja taka dorosła a nie chce wejść na TS

Dla pana kochanego moderatora to nie jest flame war tylko zwyczajna opinia jak to kolega na górze dał  "dzieciaka" dziękuje za uwagę i miłego warnowania ;) 

Opublikowano

@Grafiese ależ dziękuje bardzo za reklamę serwera Tylko zamaż proszę nick(puki grzecznie proszę) bo nie pozwoliłem ci na udostępnianie mojego nicku w sygnaturze. Post możesz zostawić bo tak jak mówiłem reklama się przyda :) (ale tak między nami to nie wypowiadaj się już tutaj bo wyjdziesz na jeszcze większego szczeniaka) Wiesz ile to jest 200 osób na krzyż? czy po prostu tak sobie wstawiłeś do sygnatury bo myślisz, że będzie lepiej brzmiało?

@1361622928-U485574.pngAvier

Haha po ostatnim twoim poście ci się głupio zrobiło jak kilka osób niestety się z nim nie zgodziła, zobaczyłeś że ktoś hejtuje to się dołączyłeś? proszę cię, już wystarczająco się skompromitowałeś na tym forum, i teraz masz ból dupy że komuś wyszedł serwer a tobie nie. Ojj biedactwo 

@topic

Zapraszam na serwer.

Opublikowano

@Grafiese ależ dziękuje bardzo za reklamę serwera Tylko zamaż proszę nick(puki grzecznie proszę) bo nie pozwoliłem ci na udostępnianie mojego nicku w sygnaturze. Post możesz zostawić bo tak jak mówiłem reklama się przyda :) (ale tak między nami to nie wypowiadaj się już tutaj bo wyjdziesz na jeszcze większego szczeniaka)

Haha po ostatnim twoim poście ci się głupio zrobiło jak kilka osób niestety się z nim nie zgodziła, zobaczyłeś że ktoś hejtuje to się dołączyłeś? proszę cię, już wystarczająco się skompromitowałeś na tym forum, i teraz masz ból dupy że komuś wyszedł serwer a tobie nie. Ojj biedactwo 

@topic

Zapraszam na serwer.

Srsly ??? "Tylko zamaż proszę nick(puki grzecznie proszę) bo nie pozwoliłem ci na udostępnianie mojego nicku w sygnaturze." ej ty tak na poważnie człowieku czy jesteś pod jakimiś środkami bo jak to czytam bo śmiać i lać mi się chce co ty sobą reprezentujesz wgl ??? postawiłeś noobowski serwer dla hajsu a zarobisz z 400zł z tymi 200 graczami jak za 10 dni nie padnie nawet nie dał byś w końcu ss z komendy jeżeli wo gule ją znasz nie ogarniam cie człowieku jestem przerażony podaj TS to umówię cie z dobrym psychiatrą o.O

Opublikowano

@Grafiese ależ dziękuje bardzo za reklamę serwera Tylko zamaż proszę nick(puki grzecznie proszę) bo nie pozwoliłem ci na udostępnianie mojego nicku w sygnaturze. Post możesz zostawić bo tak jak mówiłem reklama się przyda :) (ale tak między nami to nie wypowiadaj się już tutaj bo wyjdziesz na jeszcze większego szczeniaka) Wiesz ile to jest 200 osób na krzyż? czy po prostu tak sobie wstawiłeś do sygnatury bo myślisz, że będzie lepiej brzmiało?

@topic

Zapraszam na serwer.

Chłopie skąd mają gracze wiedzieć ile osób gra?

Pokaż komendą skoro jesteś taki pewny siebie? Uświadom wszystkim że tyle osób gra tak? Daj dowody.

Skoro robiłem serwery wiem jak się podkręca liczniki widać to gołym "oczkiem" koleszko, możemy pogadać na TS a nie tylko piszesz i piszesz bzdury.

Kolego "Team" ci się sypię już to nie długo serwer również. :)

Nawet jesteś taki doświadczony że nawet w Tabelce bonów nazwy serwera nie umiesz zmienić pffi, zapewne w Questach też widnieję napis Neudia.eu prawda?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...