Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xantis.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hashtagi ci nie wychodzą.

bossy respią się co sześć minut, w dodatku jest parę respów, nie będziemy już zwiększać, z tego co patrzyłem to wystarczy znać czas, i tyle.

jak sobie przypomnisz nick imaguś to napisz, w dodatku naucz się składania zdań, bo rozczytać na polski nie mogę, i muszę z języka idioty czytać.

Na stronie pojawiła się informacja na temat eventu z żyłami. :)

tak tak pamiętam to dziecko 14 letnie które nie umiało grafiki zrobić i ciągle płakał że go nikt nawet do team na serwer nie chce a to ty ciekawe :D powodzenia nawet swoich plików nie umiecie zrobić serio ... :( 

@Serwer to gówno nie polecam 

• Odpowiedzi 797
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bugów jest ogrom...

- Ninja ma zbugowaną chmure, mając full eq (180lvl) na Magię bije po 500k, więc coś jest tutaj nie tak. Typeczkowi 120lvl uderzyła 1kk, więc parodia totalna.
- Brak skilla z konia (cięcie).
- Dungeony robione z innych CH niż CH1 nie działają, ponieważ nie pokazują się moby (nie naprawione, a obiecywali) ...

- Serwer został TOTALNIE zepsuty przez Bossy na mapie 170 (Wubba i Silne Lodowe Wiedźmy) z respawnami co 5min! Więc co z osobami, które nachodziły się kilkadziesiąt razy na dungeony? Teraz typy, które powbijają 170lvl zrobią eq w 2-3h, gdzie ubiją z relogami +/- 60 bossów. Masakra...

I co najśmieszniejsze, chcieli robić OX o 3 w nocy i odbyło się ZUO o 11.00 w nocy w środku tygodnia, śmiechu warte...

...
...

Eq da się zrobić w 2 dni, ogółem 5 dni roboty i na serwerze masz osiągnięte wszystko...

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Przerwa techniczna. 

Było mówione

@Edit

Dobra, te bossy co 5 min to lekka przesada. Respy zostawcie, ale czas wydłużcie do chociaż 20 min. :)

W jakieś 30min po 300 każdej perły / 250+ szkat blasku(i żadnego kostiumu/fryza) i pierdylion ulepków.

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Było mówione, a powinno być też podane na forum :) Nie każdy siedzi w grze 24/7. Jeżeli było na forum to sry. nie zauważyłam.

Opublikowano

tak, lekka przerwa techniczna potrwa ok. 20 minut.

jak już odp mi to mozesz odpowiedzieć na pytanie dlaczego 1 osoba wbiła 3lv pod rząd?

6043643400_1415819508.jpg

Opublikowano

jak już odp mi to mozesz odpowiedzieć na pytanie dlaczego 1 osoba wbiła 3lv pod rząd?

6043643400_1415819508.jpg

A umiesz czytać? 

Przeczytałeś to co pisali inni użytkownicy? Lvl'e cofnięte, bug naprawiony.

Opublikowano

tak, lekka przerwa techniczna potrwa ok. 20 minut.

z tymi bossami to przesada to juz jest serwer 4 fun z takimi bossami

Opublikowano

A umiesz czytać? 

Przeczytałeś to co pisali inni użytkownicy? Lvl'e cofnięte, bug naprawiony.

a umiesz czytać? 24h mnie nie było.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Zwróć uwagę również na to, że pokrzywdzeni zostali gracze, którzy cisnęli jednak te dungeony (w tym ja) jak idioci, a teraz... Pierwszy lepszy typ wbije sobie level, skoczy na mape i... gotowe! Bezsens totalny.

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Dlatego piszę, żeby wydłużyli ten czas do jakiś 20min lub odjęli trochę miejsc respów. Bossy w np. 3 miejscach co 10-15 min. :D

No i żeby nie było tak jak na mapie od 90 lvl'a, że mogę sobię pelerynką lurować po 3 bossy i naraz ubijać. :P

Opublikowano

Dlatego piszę, żeby wydłużyli ten czas do jakiś 20min lub odjęli trochę miejsc respów. Bossy w np. 3 miejscach co 10-15 min. :D

Tak zwiedziłem sobie z grubsza tą mape i jest około 13 bossów, dodatkowo respy co 5min... Szkoda gadać.

Najlepiej USUNĄĆ to i bossy TYLKO I WYŁĄCZNIE na dungeonach, tak, jak to było do tej pory, bo z tego serwera zrobił się 4fun, mega easy.

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

SERVER POLECIAŁ Z DYMEM !! ktos sie na strone włamał :3333

nikt się na strone nie włamał, wgrywamy source i zmieniamy strone, lel

Opublikowano

mówię nie patrzcie na to, zaraz wrócimy do żywych i napiszę wam co i jak. :)

Zajmij sie naprawą bugów ,a nie banowaniem  1 na 20 osob .Pół servera na wh gra buguje expa a wy nic- robicie OX o 3 w nocy dla 40 osób 

Opublikowano

Zajmij sie naprawą bugów ,a nie banowaniem  1 na 20 osob .Pół servera na wh gra buguje expa a wy nic- robicie OX o 3 w nocy dla 40 osób 

przepraszam bardzo, ale jest dział na forum "skargi" wystarczy nagrać osobę, a nie pisać że nic nie robimy, bo jestem praktycznie 24/7 i coś robię, tych oxów już nikt nie będzie robił. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...