Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xantis.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZIOMECZKI, powiem wam tak : Wszystko, dosłownie wszystko co startuje, i będzie startować na plikach Deili, NIE GRAJCIE W TEN S**T ZBUGOWANY, strata czasu, a czas ta pieniadz, prawda?  -.-

dokładnie była Deila .pl była Deila .eu i Xantis.pl na Deila .pl sie sparzyłem na reszte nie wchodziłem

• Odpowiedzi 797
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer upadł przez nasza nie uwagę. Było za dużo bugów, nie było szans wszystkiego poprawić. Jest to nauczka dla nas by nie pracować na gotowcach.

przepraszamy i dziękujemy za to że weszliście na nasz serwer.

Opublikowano

Tak jesteś pewnie święty , a to EQ z navi to też Ty nic o tym nie wiesz? 

Pomogłem ? To wiesz co zrobić ; > hehe

Opublikowano

Tak jesteś pewnie święty , a to EQ z navi to też Ty nic o tym nie wiesz? 

eq z navi mówisz? od początku serwera nie było żadnego itemu navi, około pierwszej w nocy eddrxidiota zabłysnął i się włamał, heh, szkoda tylko że taki mocny nie byłeś gdy trzeba było coś samemu robić, bo dostęp od innych to i ja umiem wybłagać, ps. cebulaczek miał ból dupy o to że flou nam pomagał, gdzieś o 21, pozdrawiam, a tak btw. to po co pliki terenza wrzucałeś?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

@Weight

Pamiętasz co pisałem o tym serwerze ? no popatrz jak on ma się dobrze, liczba graczy wzrosła, bugi naprawione, gracze zadowoleni czyżby ?  xD ale coś koledze powiem : jak już otworzycie kolejny serwer celem nabicia pieniędzy z naiwnych łbów co wierzą we wszystko, ja tam będę  :D pozdrawiam  xD

Opublikowano

eq z navi mówisz? od początku serwera nie było żadnego itemu navi, około pierwszej w nocy eddrxidiota zabłysnął i się włamał, heh, szkoda tylko że taki mocny nie byłeś gdy trzeba było coś samemu robić, bo dostęp od innych to i ja umiem wybłagać, ps. cebulaczek miał ból dupy o to że flou nam pomagał, gdzieś o 21, pozdrawiam, a tak btw. to po co pliki terenza wrzucałeś?

Smieszny jestes.Po pierwsze nie jestem eddR. Po drugie dostęp do serwera zdobyłem przez dziurawą strone Emperiusa która niby nie była dziurawa i posiadała wasze skrypty.. szkoda tylko ze na podstawie kodu owej strony znalazłem 3 xss + sqli. Jesteś gównem i tyle wziales strone z gotowca + gotowe pliki i probojesz zablysnac. A flou za to jak sie zachował to podzieli twój los. A za to pyskowanie powiem tylko tyle "czekam na kolejny serwer" :)

#KONIEC_ERY_ZJEBANYCH_SERWER

#GRAJCIE_NA_PORZADNYC_SERWERACH.

A MÓWILI MI ŻE WARTO W TO GRAĆ,MÓWILI MI ŻE WARTO STĄD BRAĆ

Opublikowano

Smieszny jestes.Po pierwsze nie jestem eddR. Po drugie dostęp do serwera zdobyłem przez dziurawą strone Emperiusa która niby nie była dziurawa i posiadała wasze skrypty.. szkoda tylko ze na podstawie kodu owej strony znalazłem 3 xss + sqli. Jesteś gównem i tyle wziales strone z gotowca + gotowe pliki i probojesz zablysnac. A flou za to jak sie zachował to podzieli twój los. A za to pyskowanie powiem tylko tyle "czekam na kolejny serwer" :)

#KONIEC_ERY_ZJEBANYCH_SERWER

#GRAJCIE_NA_PORZADNYC_SERWERACH.

No to poczekaj, gówno zrobisz bo gówno umiesz, stronę będziemy mieli inną, i możesz sobie mówić o dziurach, ale nasz team i tak wie jak jest inaczej, co do gotowych plików hehe, przedstaw swoje poprzednie serwery, zobaczymy ile było autorskich. ^^

co do pyskówek, haha, powodzenia, zobaczymy na następnym serwerze czy chociaż nas ruszysz, bez jakiejkolwiek pomocy zerem jesteś i tyle, narka.

nie umiesz hashtagów.

prezentacja do zamknięciaa

Opublikowano

HaHa Dobrze! Trzeba było mi dać tego unbana. :D Wróciłam Wam powiedzieć, że jesteście słabi.

Skończ się pogrążać księżniczko od siedmiu boleści.

Nie wiem jak jest z serwerem, ale widziałem, ze były bugi Expa. Nie były one zamierzone przez graczy, tak to po prostu czasem sie dzieje ze są skoki poziomów, jednak da się to naprawić.

warmups skoncz tak cwaniakować bo kiedyś ci ktoś tym samym odpłaci i wtedy nie bedzie ci do smiechu

szkoda ze serwer tak skonczyl, ale coz.. lepiej teraz niz za dluzszy okres czasu

Pasjonat
Opublikowano

Serwer off. Będzie jakaś reaktywacja? Będziecie się starać zrobić 2-ugi, taki sam serwer? :)

Opublikowano

No to poczekaj, gówno zrobisz bo gówno umiesz, stronę będziemy mieli inną, i możesz sobie mówić o dziurach, ale nasz team i tak wie jak jest inaczej, co do gotowych plików hehe, przedstaw swoje poprzednie serwery, zobaczymy ile było autorskich. ^^

co do pyskówek, haha, powodzenia, zobaczymy na następnym serwerze czy chociaż nas ruszysz, bez jakiejkolwiek pomocy zerem jesteś i tyle, narka.

nie umiesz hashtagów.

prezentacja do zamknięciaa

Ok czekam :>

Skończ się pogrążać księżniczko od siedmiu boleści.

Nie wiem jak jest z serwerem, ale widziałem, ze były bugi Expa. Nie były one zamierzone przez graczy, tak to po prostu czasem sie dzieje ze są skoki poziomów, jednak da się to naprawić.

warmups skoncz tak cwaniakować bo kiedyś ci ktoś tym samym odpłaci i wtedy nie bedzie ci do smiechu

szkoda ze serwer tak skonczyl, ale coz.. lepiej teraz niz za dluzszy okres czasu

Na tym forum jest może 7 ogarnietych osób które coś umieją zrobić 4 z nich to moi dobrzi znajomi, reszta nic do mnie nie ma. Niestety ty do takich osób nie należych i twoje "groźby" są chociaż by smieszne.

A MÓWILI MI ŻE WARTO W TO GRAĆ,MÓWILI MI ŻE WARTO STĄD BRAĆ

Opublikowano

Wiadomo ze padl i ja juz to mowilem od wczoraj, nikt mi nie wierzyl a teraz macie ;-) Arosek

Opublikowano

twoje "groźby" są chociaż by smieszne.

twoje też.

z tymi bugami expa to nie wiem, nie miałem dostępu 24h do niczego, skończ już spamować, padł to padł, damy ci przetestować nową stronę za parę dni, zobaczymy co zdziałasz.  xD 

może ktoś zamknąć tą prezentacje? zgłaszam od wczoraj i jeszcze nikt nie ruszył tyłka.

Opublikowano

twoje też.

z tymi bugami expa to nie wiem, nie miałem dostępu 24h do niczego, skończ już spamować, padł to padł, damy ci przetestować nową stronę za parę dni, zobaczymy co zdziałasz.  xD 

może ktoś zamknąć tą prezentacje? zgłaszam od wczoraj i jeszcze nikt nie ruszył tyłka.

Ponieważ musicie czekać, aż ktoś wam ją połata? :)

@Weight nie pogrążaj się już, bo jesteś naprawdę słabym "technikiem" - jeżeli mogę tak Cię nazwać.

Do samego Ciebie nic nie mam, ale takie cwaniakowanie to nie tutaj, mam Ci przypomnieć jak nie potrafiłeś zablokować teleportacji w ślubie na mapach? Poprawienie expa w tabelkach? Dodanie cięcia z siodła? - To tylko takie co dobrze pamiętam, zawsze tłumaczyłeś, że Ty tego nie umiesz i ktoś inny musi zrobić. - Przeciętny technik by to naprawił. :) A Ty mi płakałeś na PW, że Florian się na Ciebie wyjebał i nie chcesz go prosić, np. o fix'a na kd w strzałach. Zapamiętaj do Ciebie nic nie mam, ale nie cwaniakuj. :) Jeszcze nie wiesz jakie @.warmups - ma zaplecze. :D

Co do serwera, no trudno stało się jak się stało.

Kilka razy wyrażałem już opinie na temat gotowców, co prawda pliki są spoko, wystarczy trochę posiedzieć i odbugować je, za każdym razem ilość graczy dopisywała. Lecz wgrywanie gotowej strony, jeszcze na vps, gdzie jest serwer i forum, to już troszkę lekkomyślność administracji. Przez takie zachowanie dajecie tylko prostą drogę dla "hackerów". Więcej szczegółów i informacji już nie będę zdradzał, bo za dużo się nauczycie. :D

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

G****o prawda, polecieliście na hajs  jak is naprawiony był bo kilka stówek tam poszło od graczy. Administracja 1/10 Weight jedyny cos tam robił

Mało wiesz to się nie odzywaj, nie oni wyłączyli serwer, tylko ktoś zewnątrz teamu.

Weight coś tam robił? Na przykład? - Ahh, dodał drop szkat blasku. Proszę Cię, nie komentuj więcej.

MODERATORZY MPC

Ile razy jeszcze mam reportować ten temat, że serwer wyłączony i najwyższa pora zakończyć tą dyskusję? :D

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Mało wiesz to się nie odzywaj, nie oni wyłączyli serwer, tylko ktoś zewnątrz teamu.

Weight coś tam robił? Na przykład? - Ahh, dodał drop szkat blasku. Proszę Cię, nie komentuj więcej.

MODERATORZY MPC

Ile razy jeszcze mam reportować ten temat, że serwer wyłączony i najwyższa pora zakończyć tą dyskusję? :D

Wiem co się stało, od wczoraj im sie w waliło - mówie nawet nie zabezpieczyliście strony itp bo włamy są - zapierali się.Wystarczyło troche pokombinować by samemu Ch wywalić.Ale znalazł się ktoś lepszy co walną SD po zabawie w M1 z navi i koniec. Więc nie pitol ; >. A z tym że Weight coś robiłchodziło ze jakis kontakt był z nim. Ps. Servery tego teamu =gówno nie polecam

Opublikowano

A jak tam się komuś ddosowało serwer? Bo ataki były a laga nikt nie odczuł. Pseudo ddosy z vps'a za 15zł.

Temat chyba jest do zamknięcia? Może modki by się ruszyły?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...