Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAKREA - Czas zrobić Bang! START 17:00 [Dedyk] [Medium]

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 979
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer oczywiscie polecam, profesjonalna administracja co widać na pierwszy rzut oka, w dodatku mają z*******e wspracie od innych techników, serwer na pewno podbije serca graczy, widzimy sie o 17! ;)

no no

Opublikowano

Ile jest maxymalnie punktow do rozdania w systemie szału? Czy na serwerze wystypuja rosy na magie? Jesli tak to ile % dają?

Kiedy właczycie rejestracje?

Hmm, jako iż rejestracja jest zamknięta to pytanie do Administracji, czy konta zrobione przed wyłaczeniem jej, będą działac?

Opublikowano

Nie dziala autopatcher klikam na niego i sie wgl nie wlacza co mam zrobic? Probowalem clienta od nowa wypakowac autopatcher takze i nic...

Opublikowano

Ile jest maxymalnie punktow do rozdania w systemie szału? Czy na serwerze wystypuja rosy na magie? Jesli tak to ile % dają?

Kiedy właczycie rejestracje?

Rosy są na 10% ale jest też szał co daje 10% i pet co daje 15% i zbroja daje 25% więc nie ciekawie ;/

Opublikowano

Zapowiada się fajnie zobaczymy jak minie start :)

Miejmy nadzieję że będzie dobra reklama

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Kiedy stronka ON? Dajcie bezpośredni link do downloadu clienta. 

Czy w broniach do pvp są śr/um? 

Nie.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Nie dziala autopatcher klikam na niego i sie wgl nie wlacza co mam zrobic? Probowalem clienta od nowa wypakowac autopatcher takze i nic...

Opublikowano

Czytajcie ludzie komentarze... to są tylko 3 strony... Będzie działać przed startem serwera.

Opublikowano

Na stronie pisze, że dadzą łatke przed startem

837371446280124127260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...