Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Edenium.pl Start godz 18.00 [Dedyk] [Medium]

BaaLCadar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem na poprzedniej odsłonie, serwer mi się bardzo podobał, mimo że pracuje i studiuje to wciągnąłem się i załapałem bakcyla co się okazało? serwer nie był wgl ustawiony, czym wyższy lvl tym gorzej z kasą i dropem, po biciu 5 godzin z 119 na 120 level myślałem że wszystko się od 120 lvl zmieni, co się okazało? w red lesie były lvl większe metki niż na nowej mapce dropu praktycznie 0, gracze uciekali z serwera każdą możliwą drogą aż Fresch ogłosił że zamyka serwer a pliki sprzedał (jak się okazuje nie do końca) 

minął miesiąc serwer otworzył się na nowo, nie grałem na tej odsłonie bo boje się że znów stracę czas (wcześniej były 2 reserty bo mało graczy było) 

wchodzę na prezentacje aby przekonać się że się mylę i można zacząć grać ale czytając komentarze to stwierdzam że przez ten miesiąc dużo się nie zmieniło 

polecam sprawdzic samemu. Spora część osób pierdzieli a nawet nie przeczyta dobrze prezki.. 

np. sporo część ludzi zgłasza, że nie lecą im punkty rangi... ale nie doczytali, że punkty zdobywa się inaczej niż tradycyjnie. 

sporo osób zgłasza, że zbugowany pet i nie da się rozdać punktów w skille... ale nie zdołali doczytać, że trzeba mieć księgę aby rozdać ten punkt. 

itd... 

Ciągle pracujemy nad serwerem:) będzie tylko lepiej więc jeśli się boisz to zajrzyj tu za tydzień :) przekonasz się. 

Invoriabanenr.png

• Odpowiedzi 452
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem na poprzedniej odsłonie, serwer mi się bardzo podobał, mimo że pracuje i studiuje to wciągnąłem się i załapałem bakcyla co się okazało? serwer nie był wgl ustawiony, czym wyższy lvl tym gorzej z kasą i dropem, po biciu 5 godzin z 119 na 120 level myślałem że wszystko się od 120 lvl zmieni, co się okazało? w red lesie były lvl większe metki niż na nowej mapce dropu praktycznie 0, gracze uciekali z serwera każdą możliwą drogą aż Fresch ogłosił że zamyka serwer a pliki sprzedał (jak się okazuje nie do końca) 

minął miesiąc serwer otworzył się na nowo, nie grałem na tej odsłonie bo boje się że znów stracę czas (wcześniej były 2 reserty bo mało graczy było) 

wchodzę na prezentacje aby przekonać się że się mylę i można zacząć grać ale czytając komentarze to stwierdzam że przez ten miesiąc dużo się nie zmieniło 

Pliki sprzedałem ;)

Ps. na Alceasie był jeden restart.

Opublikowano

pierwszy zrobiłeś niedługo po restarcie a kolejny kilka dni później 

ja wam życzę sukcesu bo za pierwszym razem fresh zmarnował bardzo duży potencjał serwera (szkoda bo przyszedłem na serwer z ekipą, gildią z innego serwa i oni już napewno tu nie wrócą), i to może być problem aby na serwer powrócili troszkę starsi nie tylko gimbaza która zaczyna na każdym otwartym, ja szukam raczej czegoś na miesiące na razie jeszcze poobserwuje temat może się skusze i wróce 

zqfiz8.jpg

Opublikowano

polecam sprawdzic samemu. Spora część osób pierdzieli a nawet nie przeczyta dobrze prezki.. 

np. sporo część ludzi zgłasza, że nie lecą im punkty rangi... ale nie doczytali, że punkty zdobywa się inaczej niż tradycyjnie. 

sporo osób zgłasza, że zbugowany pet i nie da się rozdać punktów w skille... ale nie zdołali doczytać, że trzeba mieć księgę aby rozdać ten punkt. 

itd... 

Ciągle pracujemy nad serwerem:) będzie tylko lepiej więc jeśli się boisz to zajrzyj tu za tydzień :) przekonasz się. 

Hool, proszę Cię...

Ranga jest zbugowana bo ja wbiłem w 3 minuty rozpruwacza na moobach wojownikiem a szamanom np nie leci ranga na moobach, tak samo wojownikom na poczatku nie leciała za zabijanie ludzi w ogóle ranga także ten..

Opublikowano

Kolejny kur** nie umie czytać ! @Caroline spójrz co jest pod licznikiem, a jeżeli to dla Ciebie takie trudne to patrz: "Podana liczba to gracze online którzy pojawili się na serwerze w ciągu ostatnich 12 godzin" 

u9VNiOE.png

Opublikowano

Kolejny kur** nie umie czytać ! @Caroline spójrz co jest pod licznikiem, a jeżeli to dla Ciebie takie trudne to patrz: "Podana liczba to gracze online którzy pojawili się na serwerze w ciągu ostatnich 12 godzin" 

Nic nie poradzimy na to, że większość osób po prostu szuka powodu aby się przyczepić do serwera zamiast wszystko normalnie doczytać ;)

Opublikowano

Warto zaczynać, dużo ludzi, dobry bilans klas?

Ludzi jest dużo,masa expi,dropi chodzi na ww bilans klas moim zdaniem tez jest okej :)

socysty---42.png

Opublikowano

Fajna prezentacja ale troszkę dziwne że strona główna jest podobna do dawnej Invorii nie nie, coś tu nie tak :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...