Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Edenium.pl Start godz 18.00 [Dedyk] [Medium]

BaaLCadar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 452
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak jest przerwa nie z waszej winy to może byście zajęli się serwerem i poprawili to co trzeba...
Bo aż żal wchodzić w ogóle na serwer na którym odbywała się beta a są takie bugi że głowa mała.

Opublikowano

@BaaLCadar zobacz pw jak mozesz xD

@Skad truta?

Metki red las, Av1-2, Metki mapa 90. Więcej nie wiem :(

Jak jest przerwa nie z waszej winy to może byście zajęli się serwerem i poprawili to co trzeba...

Bo aż żal wchodzić w ogóle na serwer na którym odbywała się beta a są takie bugi że głowa mała.

Najbardziej denerwujące bugi, które naprawdę potrafią podnieść ciśnienie to z pewnością zbugowane skille Militara oraz okienko biologa.

Oczywiście tych bugów jest jeszcze cała masa ;p Ale te najbardziej zachodzą mi za skórę :/

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

skad wydropie kluczyczki? bo mam 16 lvl, jestem super ninja i nie wiem skad klucze do skrzyn leca

Normalnie podczas expa, z mobków ;]

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

teraz dodajcie wiecej dungeonow, trzy dungeony to nic, wiac nuda bedzie na serwezre bo nie bedzie co robic

i jakies misje moze? bo 16 mam i zero misji, a cos robic musze procz expa

Opublikowano

teraz dodajcie wiecej dungeonow, trzy dungeony to nic, wiac nuda bedzie na serwezre bo nie bedzie co robic

i jakies misje moze? bo 16 mam i zero misji, a cos robic musze procz expa

Misji do 100lv. będziesz miał 2-3? Z czego jeszcze pobugowana jedna :] Więc na fabułę nie licz, bo się tylko zawiedziesz :/

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

i chcecie max lvl (150) wbić w 2 dni? 

Zauważ ile osób na mapie 90lvl i ile zajmie wbicie 120

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

A tam ;] Taka o, zwykła przerwa mająca trwać + - pół godziny od 15:30.  Nic takiego. >.<

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

A tam ;] Taka o, zwykła przerwa mająca trwać + - pół godziny od 15:30.  Nic takiego. >.<

Pretensje do OVH.  Mogę zrobić tyle samo co Ty:) czyli nic:) 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Pretensje do OVH.  Mogę zrobić tyle samo co Ty:) czyli nic:) 

Pratensje to w sumie mam tylko o te denerwujące bugi :/ A względem tej przerwy, to robię co mogę, czyli czekam ;]

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Przerwa powinna być dla Was wreszcie powodem do zmian a nie siedzenie i nic nie robienia. Macie tyle bugów a tematu cały czas unikacie, ten Fresh to nie wiem skąd się wziął ale chyba kompletnie nie ogarnia nic na tym serwerze, zapewne siedzi na TS z tą swoją koleżaneczką która nawet bana na TS nie potrafi dać i gada o niczym.
Serwera nie polecam, jedna z największym plam Hoola jaką wypromował, to jest gorsze od Vixy nawet.

Opublikowano

Spamią tu ciągle te same osoby… ktoś Was przysłał czy tak bardzo Wam się nie spodobał serwer, że musicie aż to pisać po 5x? 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

<17:25:06> You were banned permanently from the server by "Fresh" (Cześć)

powiedz mi proszę za co ten ban  xD

Opublikowano

… a co do bugów… kto gra na privach to wie, że są One zawsze i nie ważne ile trwa beta… norma… 

Jak Was tak to męczy to poczekajcie do jutra i zacznijcie grać od czwartku. Nie będziecie musieli tyle spamić o czymś co jest malo ważne bo nie psuje to serwera a jedynie utrudnia grę i jest to do poprawy… tylko kwestia czasu. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

nic nie robcie bedzie lżej na serwie :P

Nic? Właśnie, że coś. Byłem dzisiaj an TS'ie i wiem co się dzieje.

Od wczoraj kilka rzeczy poprawionych (moim zdaniem)

Serwer jak najbardziej polecam. Może i ejst kilka bugów, ale to metin. ^^

Opublikowano

<17:25:06> You were banned permanently from the server by "Fresh" (Cześć)

powiedz mi proszę za co ten ban  xD

Przywitałem się, stary kolego ;)

dodajcie misje bo wieje nuda

i dodajcie tez dungeony zeby bylo co robic

Wystarczy pochodzić po serwerze :)

OVH wciąż sobie nie radzi, musimy czekać.

Opublikowano

Przywitałem się, stary kolego ;)

daj mi ub gdyż normalnie tu sobie gram z gildią  xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...