Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Edenium.pl Start godz 18.00 [Dedyk] [Medium]

BaaLCadar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 452
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napisałem na wołaczu, że administracja nic nie robi z serwerem, a tym bardziej nie zagląda na forum. Po chwili freszu coś tam napisał, że wszystko widzi, na co ja napisałem, że są bugi, tak samo eventu nie ma z racji halloween. Żeby było śpiesznie za napisanie prawdy dostałem bana na c**j wie ile, żenada, nie polecam serwera i administracji, bug na bugu a postępów 0...

Opublikowano

Napisałem na wołaczu, że administracja nic nie robi z serwerem, a tym bardziej nie zagląda na forum... Żeby było śpiesznie za napisanie prawdy dostałem bana na c**j wie ile,

Skoro dostałeś bana to chyba robi i się zajmuję? :D Sam sobie zaprzeczyłeś. 

A dostałeś bana bo kłamałeś a dokładnie pierdzieliłeś a G wiedziałeś :) W sumie też bym się wkurzył gdybym zrobił od nowa game aby nie było problemy z stabilnością ch a jakiś dzieciak spamił mi na czacie, że nic nie robię... więc nic dziwnego i popieram bana. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Stary, ja dostałem perma na dwa konta za to że biorąc pod uwagę dotychczasowe prośby, oraz reakcje na nie administracji, oraz zbugowane podstawowe i elementarne sprawy na serwerze, takie jak skille oraz ich monstrualne bugi, przewidziałem jego przyszłość. I napisałem że będę grał na serwerze do czasu aż padnie, ponieważ nie można zrobić aktualnie żadnego normalnego PVP na serwerze, ponieważ używając pewnych skilli hp się buguję i daje full dla przeciwnika. Bez wyjaśnień, bezpodstawnie, bez upomnień, bez możliwości odwołania.

Usuwają to co im nie pasuje, bez jakichkolwiek przyczyn. Uważam że takie zachowanie administracji tego serwera, jak chociażby jakiegokolwiek innego z takim podejściem. Nie zasługuje na graczy, oraz jakikolwiek szacunek. Bo przecież za co? ;] Ciekaw jestem czy skoro tak rozdawane są bany od kaprysu GM, czy tak samo rozdawane jest EQ wedle kaprysu dla znajomych ;] Bo przecież oba te przypadki to ten sam poziom dna :/ Nie mam pojęcia czy moje przypuszczenia nad tym wątkiem są słuszne, lecz w tej chwili i tak mało to zmienia :(

Zbugowane Skille WP, Bodego, Daggera, BM ... W sumie każdej klasy. Poniżej danej % hp używając skilla na przeciwniku, respimy mu full HP.

Zbugowany Exp dla Peta.

Zbugowane Misje, Oraz nagrody za nie.

Zbugowany TP na klawiszu TAB

I wiele innych + Całkowita i bez apelacyjna dyktatura na serwie ze strony admini... Bandy do której należy serwer.

Nie pozdrawiam. NekareST. Jeszcze nigdy przez 6-7 lat gry nikt mnie tak nie potraktował. Jestem "Oburzony", i uważam że mam do tego pełne i bezapelacyjne prawo.

07515433552450884297.jpg

Tyle czasu straconego na bandę dzieciaków, zamiast dojrzałej administracji... Serce się kraja.

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

@BaaLCadar

Jesteś śmieszny i tak samo śmiesznie bronisz tego "fresza". To była tylko moja własna opinia, żyjemy w państwie demokratycznym i mam prawo do wyrażania jej, zresztą napisałem czystą prawdę, a to że ten koleś od razu daje permy za takie coś, bez żadnych ostrzeżeń ani nic, ŻENADA...

@edit:

Wystarczy wejść na forum serwera, żeby zobaczyć jak kochana administracja się udziela, sprawdza co graczom nie pasuje, a zresztą ludzie sami zauważyli, że serwer to niewypał i odchodzą.

Opublikowano

@BaaLCadar

Jesteś śmieszny i tak samo śmiesznie bronisz tego "fresza". To była tylko moja własna opinia, żyjemy w państwie demokratycznym i mam prawo do wyrażania jej, zresztą napisałem czystą prawdę, a to że ten koleś od razu daje permy za takie coś, bez żadnych ostrzeżeń ani nic, ŻENADA...

To jest skandal, nie żenada. Zachowanie nie godne miana administacji, w sumie to tylko hańbią to stanowisko. Absolutna dyktatura administracji? Nie w tych czasach ;] Nie wiem co biorą, ale niech biorą mniej, albo dużo za dużo ;]

I jeżeli uważacie że to zwykły płacz, to w sumie macie do tego prawo. Każdy ma swoje zdanie, i swoją opinię na dany temat. W końcu punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Ale staram się spojrzeć na to jak najbardziej obiektywnie, i naprawdę serwer po prostu jest pod dyktaturą, pobugowany, do zabicia czasu aż zaczniecie być niewygodni i usunięci, lub aż padnie :/

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Serwer poleca ze względu na Hola zawsze się stara o serwer i dba jak coś  nie działa albo coś to od razu naprawia i jak się do niego dzwoni to od razu wchodzi i wszystko wyjaśnia i poprawia pozdrawiam Bandzior :)

Opublikowano

@BaaLCadar

Owszem, żyjemy w państwie demokratycznym ale nie wiem czy wiesz co to własność prywatna ;) Jeżeli coś Ci nie odpowiada nikt Cię na siłę nie trzyma, a ja napinaczy nie będę tolerował :)

Już wkrótce duży update ;)

Opublikowano

Owszem, żyjemy w państwie demokratycznym ale nie wiem czy wiesz co to własność prywatna ;) Jeżeli coś Ci nie odpowiada nikt Cię na siłę nie trzyma, a ja napinaczy nie będę tolerował :)

Z takim podejściem i dbaniem o graczy to powodzenia, serwera nie polecam.

Opublikowano

Napinaczy nie napinaczy. To gracz, tak jak ja, i każdy inny, a sprawy dotyczące blokad oraz ich długości, jak i możliwości otrzymania powinny być jasno i wyraźnie napisane w reg. który winien być dostępny dla ogółu. Co więcej normalny gracz może wedle kaprysu wypowiadać się na temat serwera na serwerze... Przynajmniej to uchodzi za normę, nie wiem jak tam u was, ale poważny i profesjonalny serwer funkcjonuje wedle pewnych zasad. Tutaj nie dość że praktycznie wszystko jest zbugowane, to jeszcze ci admin bez smyczy robi na co ma ochotę. I możesz nie tolerować napinaczy, ale co mnie to obchodzi? Nie zrobiłem nic czego konkluzją była by aktualna sytuacja moich kont. Więc normalnie należał by mi się UB. Chyba że WYTŁUMACZYSZ MI W KOŃCU JAKĄ CZĘŚĆ REGULAMINU ZŁAMAŁEM? Lub też jakim prawem dostałem perma? Ale prosił bym o konkrety, nie wymyślony, zbędny komentarz. Tylko konkretny powód.

Trzymać mnie nie musicie, ale dlaczego uniemożliwiacie mi grę bezpodstawnym permem na oba konta? Nawet na to z ABSURDALNYM permem za pytanie o powód blokady?

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Trzymać mnie nie musicie, ale dlaczego uniemożliwiacie mi grę bezpodstawnym permem na oba konta? Nawet na to z ABSURDALNYM permem za pytanie o powód blokady?

Bo mogę.

Fresh kiedy bedzie mapa 130lv? Dalej nie dostałem odpowiedzi na to pytanie (sory za spam)

Jeszcze dziś :)

Opublikowano

Bo mogę.

W takim razie jest to jawna kpina nie serwer ;] Teraz śmiało mogę pisać że administracja tutaj to zlepek znajomych, znajomych tych znajomych oraz ich sąsiedzi? >.<

Administracja jest tak żałosna że mało tego, jeżeli zechce wpieprzy ci po chamsku perma od tak, dla zasady bo za dużo wyciągasz syfu na wierzch. To pytani o tak banalną rzecz jak pkt. reg. bądź też złamana zasada serwera, która została naruszona lub złamana, czego konkluzją był perm. Nie potrafią odpowiedzieć w żaden normalny sposób. Więc udzielają kretyńskiej odpowiedzi żeby się odczepić.

Więc reasumując:

1. Na serwerze nie istnieje możliwość przeprowadzenia normalnego pojedynku PVP, gdyż skille każdej z postaci są pobugowane i zwracają full hp dla przeciwnika.
  2. Administracja w każdej chwili może zaserwować perma, zupełnie przypadkowej osobę która im nie podpasuje. Bez możliwości podania powodu bana jak i próby UB.
  3. Administracja zlewa serwer ciepłym moczem, Podstawowe rzeczy, które są po prostu elementarnymi fundamentami normalnej gry są zbugowane, bez widocznej jakiejkolwiek chęci poprawy, poza kilkoma słówkami od jaśnie administracji, żeby bydło było cicho.
  4. Drogi IS, oraz do tego momentu tylko i wyłącznie podwyżki w cenach wcześniej znacząco mniejszych.
  5. Przy wypowiedzeniu publicznie negatywnej opinii o tym bagnie, czeka cię oczywiście perm oraz zostawienie w domysłach.
  6. Doszły mnie słuchy że znajomi tej bandy cwaniaczków są oczywiście odpowiednio wyposażeni przez nich.
  7. Serwer nie wytrzyma 2tyg. z tak syfiastą administracją oraz mobilizacją oraz organizacją na tym chlewie.

Nie pozdrawiam. NekareST ;] Takie moje zdanie, więc piszę "bo mogę"

A na początku grzecznie i kulturalnie pytałem, ale zostałem olany i "wygnany" za złe słowo na serwer HAAHAHAHA :D Paranoja ludzie. Życzę jak najszybszego upadku prostaki :(

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Aktualnie trwa przerwa techniczna. Może potrwać do godziny 18.

W jakim celu  ta przerwa? coś nowego dodane będzie czy co?:P

socysty---42.png

Opublikowano
Witajcie! 

Po dzisiejszej przerwie należy pobrać nowego autopatchera:

Plik ten wrzucacie do głównego foldera clienta gry.

Bez tej aktualizacji nie wejdziecie na serwer. 

Zmiany po dzisiejszej przerwie:

Dodano system ulepszeń broni dwuręcznych.

Poprawiono domokrążce.

Poprawiono kamień duszy ninja +6

Poprawiono kamień duszy sury +6

Naprawiono rangę.

Naprawiono wojny.

BS już nie wybiera perfekcyjnego zaczarowania.

BS pobiera zaczarowania z wszystkich stron ekwipunku.

Poprawiono ulepszanie butów od +0 do +4

Poprawiono DMG Dzwona Zemsty

Poprawiono wymagany poziom dla Rubinowej Szaty.

Usunięto kowala z WW.

Poprawiono bug ze smokiem w WW

Usunięto kowala z DT.

Poprawiono wyświetlanie bonusów w BS"ie.

Zwiększono poziom potworów na mapie 90.

Opublikowano

Fresh, a co w update, miało być o 18 online i dupa. Mam nadzieję, że zrobisz coś z Tymi klasami, żeby BM coś bił Też, bo gram Bm'em i BM po prostu bije 2k sfera dla kogoś, co jest grane? 80% magia patola troche, nie sądzisz? usun te 20% magi w zbrojach ktore wbijają za pomocą perf zmiany ! lat da fak !

Opublikowano

Już się robi ;)

Fresh zaczynasz odwalać kawał dobrej roboty.Wielki + za naprawienie bugów i za wprowadzanie eventu.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...