Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Edenium.pl Start godz 18.00 [Dedyk] [Medium]

BaaLCadar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 452
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajna prezentacja ale troszkę dziwne że strona główna jest podobna do dawnej Invorii nie nie, coś tu nie tak :)

07099616c8124040ea8ca479b3788342.jpg

to dawny skin na wzór strony... całkiem inny i nawet inny autor. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Panie... Halloween.... i, żeby nie był jedno ani 2 dniowy... jutro to za mało a w sobotę każdy wyjeżdża .... na innych serwerach już od tygodnia kappa

" Reggae w sercu błogi stan <3 "

Opublikowano

Fajna prezentacja ale troszkę dziwne że strona główna jest podobna do dawnej Invorii nie nie, coś tu nie tak :)

stara invorii

7PkN8Dg.png

strona edenium

092rKAo.png

Nie no po prostu identyczne, trzeba przybliżyć o 100000 pixeli by zauwazyć różnice.

A co do serwera to polecam.

sygna1.png

Opublikowano

Mam problem, gdy wchodze do gry albo całkiem wywala mi metka, albo wylogowuje. Dodam, że na postać jest w m1 i kilka godzin temu normalnie na niej grałem, a na drugą postać ktora jest w av normalnie moge wejsc

Opublikowano

Nwm czy ktos to zauważył, ale w prezentacji macie trochę pomylone z perfekcyjnym zaczarowaniem, a systemem zwierzaków. Chodzi o filmiki. A przy filmie z peleryną, wyskakuje info że jest prywatny. Teraz 10 k sm pls  <3

Opublikowano

Panie... Halloween.... i, żeby nie był jedno ani 2 dniowy... jutro to za mało a w sobotę każdy wyjeżdża .... na innych serwerach już od tygodnia kappa

Będziemy jak supermarkety i wszelkie święta będziemy zaczynać miesiąc wcześniej, tak?

No to w następny tydzień oczekujcie mikołaja!

Opublikowano

Przewidujesz jakieś eventy na ten weekend? Jakieś halloween czy coś.

Zauważyłem że dalej stoisz i to stabilnie to chyba pogram u Ciebie Pavcio.

Opublikowano

Super serwer :) Podoba mi się wykonanie strony i forum. Zaje*sta grafika i prezka :)! Zagram.

No ba:D jak nie jak tak:D 

A tak na serio to dzięki że ktoś docenił oprawę ;) 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

JEBANE ZBUGOWANE GOWNO zmarnowalem kilka godzin swojego zycia na to zeby gre uruchomic i cudem sie zalogowac , NIE POLECAM !

Opublikowano

@BaaLCadar Niby miał być event hallowenowy, a tu dupa.

Idę na dreikona, tam przynajmniej administracja nie rzuca słowa na wiatr.

Miał być i będzie;) 

Invoriabanenr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...