Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Edenium.pl Start godz 18.00 [Dedyk] [Medium]

BaaLCadar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serw spoko ,długo czegoś szukałem i dzieki Uzurpatorowi znalazłem :D

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

• Odpowiedzi 452
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mozna wiedziec ile online w godzinach szczytu? ( nie interesuje mnie liczba online ze strony)

Dokładnej liczby online niestety nie jestem w stanie podać ale na moje oko 700+ metki w red lesie wybijane co chwile/na mapie 90 ciężko o dobry spot a w m1 jest kilka shopów i to nie tylko na ch1 lecz też ch2.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

czemu gdy klikam rozpocznij gre to wyskakuje mi    FATAL ERROR Phython library file not exist ?? Help Mam tego nowego patchera

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Event hallowen jest? A co z epikami 100+ ? Dlaczego nie widze broni dwuręzcnej? mam patrchera, mam tylko butelke w eq jak dam "zbroja" na kogoś, a jak ktos biega w niej to nie widac

Opublikowano

Event hallowen jest? A co z epikami 100+ ? Dlaczego nie widze broni dwuręzcnej? mam patrchera, mam tylko butelke w eq jak dam "zbroja" na kogoś, a jak ktos biega w niej to nie widac

A coś ty myślał? Że tak bez bugów się obejdzie? Nie na tym serwie :)

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

@Fresh czytaj może kiedyś zgłoszenia na forum.. Dałeś mi dzisiaj niesłusznego bana, za to że grałem na Twoim serwerze, tak więc prosił bym Cię o wejście na forum i przeczytanie mojego zgłoszenia oraz o pozytywne rozpatrzenie sprawy.

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Witam

Nie polecam tego serwera na początku gry będziecie mieć buga z oknem dialogowym którego się wyłączyć nie da. 

Następne co was spotka to ze dostaniecie od kowala questa na notatke. Quest na czas(którego nie odlicza) nie da sie później ponowić tego questa 

Na tym koniec zrezygnowałem. Jak sa tak rażące bugi to masakra jakaś.

Ps: Sam exe  bugniety nie może spatchowac pliku i gry nie odpalicie. Musicie spatchować  gre starym patcherem inaczej nie włączycie gry. 

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Opublikowano

Opłaca wbijać? Bo o godzinie 8:30 1,6k osób on-line robi wrażenie.

To jest liczba postaci która się pojawiła przez ostatnie 12h. Czyli np ja dziś byłem na 5 postaciach i do licznika doliczyło te 5 osób. 

xD 

Opublikowano

Nie opłaca się, administracja rozdaje bany za free, jak im się podoba, do tego masa bugów.

wszystkie błędy zostały naprawione... 

Mam dziwne wrażenie, że nie wejdziecie do gry nawet tylko tak pierdzielicie. 

A jak dostałeś bana za cheaty to nie płacz później bo to żałosne. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Wszystkie błędy gry zostały poprawione. Mogły zostać jedynie jakieś drobne nie wpływające na rozgrywkę.

Dziękujemy, że jesteście z Nami! Teraz dobijamy do 1,5k online !!! Promocja pełną parą!!

Dodaliśmy ponadto sporo nowości, misji oraz dungeonów.
Jeśli ktoś ma problem z clientem.. należy pobrać nowego xxx
Pozdrawiamy.

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Wszystkie błędy gry zostały poprawione. Mogły zostać jedynie jakieś drobne nie wpływające na rozgrywkę.

Dziękujemy, że jesteście z Nami! Teraz dobijamy do 1,5k online !!! Promocja pełną parą!!

Dodaliśmy ponadto sporo nowości, misji oraz dungeonów.

Jeśli ktoś ma problem z clientem.. należy pobrać nowego  xxx

Pozdrawiamy.

Może byś łaskawie ogarnął zgłoszenia? I nie dawał bany za darmo.. Bo to strasznie odciąga graczy...

Podam przykład.. Był bug na serwerze, po przerwie odjeliście lv i zbanowaliście 1/3 graczy która korzystała z tego bugu, reszta 2/3 nie ma bana, z jakiej racji jedni maja a inni nie ?

Opublikowano

dostali bana Ci co bugowali. 

Ci co zgłosili problem lub skorzystali nieznacznie/przypadkiem nie dostali. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Może byś łaskawie ogarnął zgłoszenia? I nie dawał bany za darmo.. Bo to strasznie odciąga graczy...

Podam przykład.. Był bug na serwerze, po przerwie odjeliście lv i zbanowaliście 1/3 graczy która korzystała z tego bugu, reszta 2/3 nie ma bana, z jakiej racji jedni maja a inni nie ?

Wymień nick jednego gracza który został zbanowany za bugowanie ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...