Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Edenium.pl Start godz 18.00 [Dedyk] [Medium]

BaaLCadar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 452
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proponuję dodać normalny licznik na tą stronę, a nie liczbę która zalogowała się przez 12 godzin ^^ Serwer osobiście polecam i powodzenia.

Ten jest dobry z tego wzgledu,iz widac czy liczba graczy spada czy wrecz przeciwnie.Standardowe liczniki az tak tego nie obrazuja. :p

Srij9JT.png

Opublikowano

Jak dla mnie serwer pro mega elo, ale Fresh musiałby się ostro wziąść za bugi, bo reklama to nie wszystko ;) Z 1 buga którego naprawi wychodzą 2 następne.. naszyjnik kryształowy nie  idzie założyć kolega ma 120, a wymagany to 100 :) Serwer polecam, ale plis ogarnijcie bugi + czemu serwer teraz nie działa?

y8HqE13.png                             

Opublikowano

wątpie żeby w godzinach od 0 do 12 było nadal 1,6k gdzie ludzie śpią itp.. po za tym jak jest teraz aktualnie przerwa od kilku h..

Jak dla mnie serwer pro mega elo, ale Fresh musiałby się ostro wziąść za bugi, bo reklama to nie wszystko  ;) Z 1 buga którego naprawi wychodzą 2 następne.. naszyjnik kryształowy nie  idzie założyć kolega ma 120, a wymagany to 100  :) Serwer polecam, ale plis ogarnijcie bugi + czemu serwer teraz nie działa?

Niech sie przeloguje lub pójdzie założyć do m1, tak samo miałem na mapce od 90 a miałem 119 poszedłem do m1 i mogłem wtedy już założyć.

Opublikowano

Koleś ale to od 12 h naucz się czytać :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Serwer ON

y8HqE13.png                             

Opublikowano

SERDECZNIE pozdrawiam miłą, aktywną administrację :* 

http://scr.hu/27io/ygfy6

Po przerwie nie działa BS, który był wbudowany tzn. został zmieniony. Czyli Ci co grali wcześniej i zrobili wysokie średnie to mają, reszta musi męczyć się RĘCZNIE, co jest kpiną :) Nie zaczynajcie tutaj gry, jak nic się nie zmieni, bo będziecie na straconej pozycji, chyba że chcecie siedzieć dniami i nocami przez bs. 

Opublikowano

Dodano Wymiar Władców Łatwy.

Dodano Wymiar Władców Trudny.

Dodano mapę metinów.

Dodano pierścień anty-expa.

Dodano szybką zmianę ekwipunku.

545d045f37487.png

Dodano nowy sposób zmiany bonusów.

545d04125b20e.png

Dodano tabelę bonusów.

Dodano nową biżuterię.

Dodano nowe przedmioty - totemy.

Dodano kilkanaście nowych misji.

Zmieniono wygląd zbroi na 80 poziom.

Zmieniono wygląd zbroi na 140 poziom.

Zamieniono królestwo Chunjo na Jinno.

Naprawiono dodawanie kamieni dusz +5/+6.

Naprawiono opis kamieni dusz +5/+6.

Naprawiono przywracanie HP po wejściu na konia.

Naprawiono przywracanie HP po użyciu szarży.

Naprawiono WW.

Naprawiono baronową.

Naprawiono misję z metinami morderstwa.

Zwiększono drop z metinów na mapie 120.
Opublikowano
x

Następnie musisz pobrać autopatchera:

x

Wkleić do głównego folderu gry, podmienić i uruchomić.

Ale o to chodzi że jak wklejam ten link i chce go pobrać to wyświetla mi sie że Strona internetowa jest niedostępna i to samo ze strony glownej ._.

Opublikowano

Polecam serw, dawno nie grałem na tak dobrze zaprojektowanym serwerze, wszystko jest dobrze zbalansowane polecam!

Lubie kotlety z jajkiem.

Opublikowano

Co to ma być... rozumiem staracie się, ale buntujecie cały serwer z tymi zmiankami, każdy chciał switcher to wy go usuwacie no GG WP, GYZY... po co go dodawaliście? To samo ludzie dobili lvl na bugu za co powinien być ban bo go wykorzystywali to co? To nic... usunęliście co prawda buga, ale im nic nie zrobiliście przez co gamonie takie jak ObscurreArt teraz łażą i się panoszą. Jak dla mnie wasza polityka jest bez sensu robienie graczą w spak nic wam nie przyniesie, a nie na pewno graczy :) Event słaby ponieważ drop kartek jest wręcz komiczny. Fajny serwer, a tak go psujecie :) Polecam i tak serwer.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Serio? 

Za każdym razem mam odpalać clienta poprzez patcher i czekać aż się pobiorą jakieś locale i tak caly czas jak chce odpalic clienta? 

Za chwilę będzie poprawione.

Czy można pobrać całego clienta za pomocą patchera? 

Nie.

Opublikowano

Przeczytałem prezentację i serwerek wydaje się bardzo interesujący.

Kilka pytań;

1. Skoro już mamy umiejętności na poziomie P, to co w takim razie wartościowego można wydropić z Metinów?

2. Czy ta "Mapa Metinów" to mapa do dropienia, czy coś specjalnego na high lvl?

3. Czy na tej mapie są wszystkie 3 królestwa (ryzyko ksucia), czy też każde królestwo osobno?

4. Ponieważ moja pamięć sięga tylko do ekwipunku do 75 lvl moje pytanie brzmi jak wiele rzeczy jest do kucia powyżej 75? Czy jako osoba "niekumata" mam szansę ogarnąć tu system ulepszeń?

5. Czy przykładowo Archer może tu bić bez poli, czy bez poli nie ma sensu wychodzić z miasta?

6. Szaman buffujący jest tu niezbędny, czy bez niego bez problemu można grać?

7. Jaka atmosfera? Dużo dzieci, czy bardziej dorosła ekipa graczy?

8. Czy respawn metinów jest zdrowy, czy zdecydowanie za długo się szuka, za mało bije?

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Emeryt Moderator Forum Astium

Emeryt Moderator Forum Death Note

Opublikowano

Licznik kręcony ładnie ;)

nie nauczyli Cie czytać to do podstawówki się cofnij 

Graczy Online-2153
Założonych kont-7989
Postaci-8424

Podana liczba to gracze online którzy pojawili się na serwerze w ciągu ostatnich 12 godzin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...