Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Edenium.pl Start godz 18.00 [Dedyk] [Medium]

BaaLCadar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer padł na stronie główniej zero kont 

łeb ci padł, wypierdalaj !  <3

• Odpowiedzi 452
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podobno to nie wina Teamu, a serwerowni. A ci jak już mają problem, to zazwyczaj nie padnięta strona itd. :(

Szczerze to zastanawiam się czy wgl, da radę dzisiaj pograć w miarę normalnych warunkach. Lecz czekam na to ^^

Dobra, dam serwerowi czas... Wejdę jutro na spokojnie, pełen nowej energii ^^ I jeżeli sytuacja będzie taka jak ta teraz, bezapelacyjny wyjazd zrobi pewnie 1/2 graczy. Ale gdy ogarną te drobne bugi, zrobią serwer stabilnym. To H@ nie będzie wiedział na co ma pieniądze wydać ;]

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Ktoś pare postów wcześniej napisał, że każdy serwer ma bugi. Ale ten ma ich wyjątkowo od ch*ja. Stawiając serwer na byle jakich plikach jest mniej bugów niż na tym serwerze (wiem, bo już trochę tych plików przeleciałem i wiem co mówię). 

Tutaj nie można mówić o jakiś niedociągnięciach, przeoczeniach. Tu jest bug na bugu i dziwię się bardzo, że szanowna administracja tego nie zauważyła przed startem. Nawet tego, że skile konne niedziałają, że pety  nie wbijają następnego poziomu, że system ulepszania nie jest równy dla wszystkich, że księgi się nie wczytują i dużo dużo więcej. To są podstawowe rzeczy. Pety i nie tylko były atutem tego serwera, nawet w prezentacji są zachwalane, a są zbugowane. Jak można to o czym się głośno mówi nie sprawdzić

Tak na dobrą sprawdę to ten start serwera powinien nazywać się betą.

Ale jednak mimo tych wielu nieprawidłowości serwer ma "coś" w sobie.

A administracja nie powinna banować ludzi za to jak ich krytykują i ich pracę, bo się im należy

Opublikowano

No, Hool, kawał dobrej roboty. W końcu serwer, który przykuwa uwagę na dłużej.

Pytanko - ilu zabitych graczy trzeba mieć na rangę 'Rozpruwacz'? Jak w ogóle wygląda ten schemat?

Qui est le prochain?

Opublikowano

BS zostanie dodany do clienta gry. 

jutro dodamy sporo misji… osobiście trochę porobię w pociągu :) 

Większość błędów gry została poprawiona:) Proszę spaczować clienta gry:)

Miłej zabawy :)

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Zmiany po przerwie 26.10.2014 21:30

Dodano pierścień anty-expa.

Naprawiono panel zwierzaka.

Zwiększono drop z metinów +90 poziom.

Zwiększono drop z potworów na mapach +90.

Poprawiono ulepszanie broni.

Dodano świecenie stalek .

Poprawiono księgi zwierzaka.

Dodano nowe kamienie dusz do handlarza.

Dodano przedmioty do rybaka.

Poprawione bronie do expa.

Poprawiono dungeon "Komnata pająka".

Naprawiono znaczek VIP.

Poprawiono ceny przedmiotów podczas sprzedaży.

Usunięto niechcianą sztabkę z dropu.

Zwiększono szansę na perłę z małży .

Zwiększono drop biżuterii.

Na stronie także wrzucona jest łatka dla osób które mają problemy z autopatcherem.

Opublikowano

Zwracam jeszcze uwagę na skile konne, które nie działają oraz propozycja z mojej strony i napewno wielu się ze mną zgodzi, aby skile takie jak silne ciało/berserk można było cofnąć do poziomu przynajmniej G1

Opublikowano

Zwracam jeszcze uwagę na skile konne, które nie działają oraz propozycja z mojej strony i napewno wielu się ze mną zgodzi, aby skile takie jak silne ciało/berserk można było cofnąć do poziomu przynajmniej G1

Będą naprawione, cofanie skilli zostanie dodane.

Opublikowano

taki serwer i bez bs'a nawet mój bs jak go włączę to wywala klienta.. to hard do cholery ? ;o 

Bs będzie dodany.

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...