Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Edenium.pl Start godz 18.00 [Dedyk] [Medium]

BaaLCadar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 452
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skąd dropi biżu z łez, trutka i tarcza na 61 lvl ? Gdzie jest notatka dla kowala w quescie ?

Biżu z łez, tarcza 61 - v2

trutka+0 - av2, metiny w red lesie

trutka+9 - mapa 90lv

Notatka leży pod świątynią, wystarczy podjechac i zebrac.

Opublikowano

Dobijający jest bug rozpro przy pvp. Gdy przeciwnik ma ok. pół bądź mniej HP i walnę rozpro, buguje się i rywal ma FULL HP ;] Żenada -.-

Zróbcie z tym porządek jak najszybciej. I to nie jest sprawa, o którą mogę prosić, tylko której żądam jako podstawy.

Aktualnie brak balansu w PVP przy WP przez ten bug ;]

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Jaki lv max?

150.. piszę w prezentacji jak byk (y)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Można śmiało powiedzieć ze bugow więcej niż ludzi na tym serwerze i gra co raz mniej. Szczególnie nie polecam tego serwera.

Opublikowano

Dodano zmieniacz bonusów, który działa tylko na średnie obrażenia i umiejętności.

Dodano szybką zmianę ekwipunku.

Dodano ItemShop w grze (Należy kliknąć obracającą się monetę).

Dodano kilkanaście nowych misji.

Dodano przedmioty ślubne do domokrążcy.

Dodano kilof do handlarki.

Dodano zwój zmiany królestwa do handlarki.

Zmieniono doświadczenie na mapie 90.

Zmieniono doświadczenie na mapie 120.

Poprawiono potwory na mapie 90.

Poprawiono potwory na mapie 120.

Poprawiono metiny na mapie 90.

Poprawiono metiny na mapie 120.

Poprawiono ulepszanie sztyletów na poziom 90.

Poprawianie przerabianie sztyletów na poziom 120.

Poprawiono ulepszacze na brzegowe ostrze.

Poprawiono dodawanie kamieni dusz +5/6.

Poprawiono opis kamieni dusz +5/6.

Poprawianie przerabianie hełmów.

Poprawiono zbroję dla ninjy.

Naprawiono ulepszanie hełmu.

Naprawiono umiejętności konia.

Drobne poprawki poprawiające stabilność serwera.

Opublikowano

Dodano zmieniacz bonusów, który działa tylko na średnie obrażenia i umiejętności.

Dodano szybką zmianę ekwipunku.

Dodano ItemShop w grze (Należy kliknąć obracającą się monetę).

Dodano kilkanaście nowych misji.

Dodano przedmioty ślubne do domokrążcy.

Dodano kilof do handlarki.

Dodano zwój zmiany królestwa do handlarki.

Zmieniono doświadczenie na mapie 90.

Zmieniono doświadczenie na mapie 120.

Poprawiono potwory na mapie 90.

Poprawiono potwory na mapie 120.

Poprawiono metiny na mapie 90.

Poprawiono metiny na mapie 120.

Poprawiono ulepszanie sztyletów na poziom 90.

Poprawianie przerabianie sztyletów na poziom 120.

Poprawiono ulepszacze na brzegowe ostrze.

Poprawiono dodawanie kamieni dusz +5/6.

Poprawiono opis kamieni dusz +5/6.

Poprawianie przerabianie hełmów.

Poprawiono zbroję dla ninjy.

Naprawiono ulepszanie hełmu.

Naprawiono umiejętności konia.

Drobne poprawki poprawiające stabilność serwera.

Wkońcu WoW wracam na serwer

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Boże, hahha

http://screenshooter.net/100245525/gqfswbi

Pokaż mi chociaż 100 graczy na komendzie /w , chciałbym zobaczyć gdzie te Twoje 1500 osób <haha>

Podana liczba to gracze online którzy pojawili się na serwerze w ciągu ostatnich 12 godzin

czyli wszyscy ktorzy zalogowali sie na serwer w ciagu 12h czytanie ze zrozumieniem nie boli

Opublikowano

Logowanie na CH2-5 padło, A CH1 nie działa. Tylko u mnie, czy też nie jestem jedyny? :]

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Serwera nie polecam bug na bugu i bugiem pogania ;(

W sumie zgadzam się w 100%. Jednak gram na nim, bo najbardziej przypomina MEDIUM w tej chwili. Oczywiście poza expem 115+ ponieważ aż żal ruszać ten temat ;]

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Boże, hahha

http://screenshooter.net/100245525/gqfswbi

Pokaż mi chociaż 100 graczy na komendzie /w , chciałbym zobaczyć gdzie te Twoje 1500 osób <haha>

Bezmyślność goni bezmyślność...

Posiedział byś 1min dłużej na stronie po to by przeczytać co pisze pod licznikiem, gdyż aktualnie twój post jest tutaj kompletnie zbędny.

Polecam serwer bo hooltras = stabilność + ogarnięcie.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Grałem na poprzedniej odsłonie, serwer mi się bardzo podobał, mimo że pracuje i studiuje to wciągnąłem się i załapałem bakcyla co się okazało? serwer nie był wgl ustawiony, czym wyższy lvl tym gorzej z kasą i dropem, po biciu 5 godzin z 119 na 120 level myślałem że wszystko się od 120 lvl zmieni, co się okazało? w red lesie były lvl większe metki niż na nowej mapce dropu praktycznie 0, gracze uciekali z serwera każdą możliwą drogą aż Fresch ogłosił że zamyka serwer a pliki sprzedał (jak się okazuje nie do końca) 

minął miesiąc serwer otworzył się na nowo, nie grałem na tej odsłonie bo boje się że znów stracę czas (wcześniej były 2 reserty bo mało graczy było) 

wchodzę na prezentacje aby przekonać się że się mylę i można zacząć grać ale czytając komentarze to stwierdzam że przez ten miesiąc dużo się nie zmieniło 

zqfiz8.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...