Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Edenium.pl Start godz 18.00 [Dedyk] [Medium]

BaaLCadar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jaki max lvl bD?

150lvl

1gif_ssppphn.gif

• Odpowiedzi 452
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

działa komuś inny bs na tym serwerze? (da się jakoś ominąć to wyrzucanie z klienta) bo jakoś nie uśmiecha mi się czekać za ich bsem nie wiadomo ile i stać godzinami w m1 i bonować eq...

Opublikowano

Lepiej ogarnijcie jakaś reklame bo z graczami cieńko ;)

Z graczami cienko ? hmm dobre co chwile ktoś pisze na czacie/metki w red lasie co chwile bite/spoty zajęte i graczy mało? powodzenia.

A co do reklamy to reklama była u dużej ilości osób na yt i przyniosła efekt pozytywny.

Serwer polecam gra się fajnie jedyny minus to bs ale mam nadzieje że będzie dodany.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

graczy jest bardzo dużo ale będzie jeszcze 2x więcej więc spokojnie… skupiliśmy się nad rozwojem serwera i poprawą błędów przed promocją. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

graczy jest bardzo dużo ale będzie jeszcze 2x więcej więc spokojnie… skupiliśmy się nad rozwojem serwera i poprawą błędów przed promocją. 

Mam pytanko kiedy będzie bs?

Będzie event Halloween?

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Z graczami cienko ? hmm dobre co chwile ktoś pisze na czacie/metki w red lasie co chwile bite/spoty zajęte i graczy mało? powodzenia.

A co do reklamy to reklama była u dużej ilości osób na yt i przyniosła efekt pozytywny.

Serwer polecam gra się fajnie jedyny minus to bs ale mam nadzieje że będzie dodany.

Tak cieńko.. piszą ale co z tego jak nadal gra te +/- 300 osób ;) Możej i u dużo osób nagrywało ale tacy Yotuberzy to jest nic. Lepiej zainwestować w jednego Dobrego niż 5 słabych jak tu ;) Serwer ma mozliwości na 700-1k a nie marne paru graczy ;)

Opublikowano

Tak cieńko.. piszą ale co z tego jak nadal gra te +/- 300 osób ;) Możej i u dużo osób nagrywało ale tacy Yotuberzy to jest nic. Lepiej zainwestować w jednego Dobrego niż 5 słabych jak tu ;) Serwer ma mozliwości na 700-1k a nie marne paru graczy ;)

300 graczy ? nie pogrążaj się i słabi YouTuberzy ? Uzurpator,Tream itp jeżeli to są słabi Yt to nie wiem kto jest dobry.

Na serwerze gra spokojnie 600/700 graczy.

Nie wprowadzaj ludzi w błąd bo wystarczy wejść do gry i zobaczyć czat/expowiska i widać że gra duża liczba graczy.

Opublikowano

300 graczy ? nie pogrążaj się i słabi YouTuberzy ? Uzurpator,Tream itp jeżeli to są słabi Yt to nie wiem kto jest dobry.

Na serwerze gra spokojnie 600/700 graczy.

Nie wprowadzaj ludzi w błąd bo wystarczy wejść do gry i zobaczyć czat/expowiska i widać że gra duża liczba graczy.

600/700 ? Razem z potworkami na chyba :) własnie byłem na czacie napisze ktoś raz na 5 minut. :) Jeśli patrzysz na licznik na stronie który pokazuje 1400 Online w ciągu 12 godzin to jak może na serwerze być 700 graczy aktualnie? Pomyśl troche..

Opublikowano

600/700 ? Razem z potworkami na chyba :) własnie byłem na czacie napisze ktoś raz na 5 minut. :) Jeśli patrzysz na licznik na stronie który pokazuje 1400 Online w ciągu 12 godzin to jak może na serwerze być 700 graczy aktualnie? Pomyśl troche..

Nie chce się dłużej kłócić tylko ja jakoś jestem na serwerze a ty chyba nie co chwile pisze sprzedam to... kupie to... będzie to... itp co chwile coś sie dzieje wbij na serwer potem pisz wystarczy wbić do atlanty v2 znaleźć tam spota dobrego graniczy z cudem więc nie wypowiadaj się jak się nie znasz.A ty nie kieruj się licznikiem tylko ilością osób w grze jeżeli tu gra 300 osób to na serwerze na M s2 gra 50 graczy 

Kiedy będzie bs ?

Opublikowano

JAK Z SIŁĄ MOBÓW ? archer bez buffów da rade ? jak szaman wypada

Moby są łatwe do ubicia jeśli potrafisz grać archerem to dasz rade.Szaman smok zawsze jest dobry a healer to nwm.

serio w tym momencie 1400 graczy online ? Klasy są wyrównane ? Idzie grać każdym bez buffa ?

1400 graczy nie ma ale jest 700/800 graczy jest naprawdę dużo ten licznik pokazuje liczbę graczy z 12 godzin.

Wbij do gry i przekonaj się graczy jest dużo na pewno się nie zawiedziesz.

Klasy są równe/bez buffa idzie grać jeśli potrafisz grać.

Opublikowano

Serwer cały czas pada, ale mniejsza o większe. Proponuję dodać Bs do Klienta w końcu to serwer easy ;)

Serwer nie pada cały czas ostatnio mieli problem z serwerownią ale nie z ich winy.Bs będzie dodany ale to nie serwer easy tylko medium 

Opublikowano

Max lvl na serwerze to 200?

Czy będą jakieś updaty lvlowe?

Max lvl 150 potem będą update serwerowe ponieważ serwer postawiony na source może być nawet 350 lvl :D

Opublikowano

Serwer nie pada cały czas ostatnio mieli problem z serwerownią ale nie z ich winy.Bs będzie dodany ale to nie serwer easy tylko medium 

Pada, aktualnie działa tylko ch3 ;) i skąd masz info, że bs będzie dodany ? 

xD 

Opublikowano

Co z tą idealną zmianką? Jest w is? Działa na bronie z sr/um?

Z skrzyń w m1 lecą, ja już mam 3 ;d 

A tak w ogóle gdzie są Uniwersalne skrzynie ? bo w m1 jeszcze nie spotkałem. 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...