Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Edenium.pl Start godz 18.00 [Dedyk] [Medium]

BaaLCadar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myslalem ze bedzie fajnie, tyle nowości i tak dalej ale w grze jest syf, exp niedopasowany, ulepy masakra, z tym petem c**j wie o co chodzi i tak dalej, ja sobie daruje grę tutaj :)

OsoInternational.jpg

• Odpowiedzi 452
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Admini tutaj wgl wchodzą? Btw nie sugerujcie sie tym chujowym licznikiem...''Podana liczba to gracze online którzy pojawili się na serwerze w ciągu ostatnich 12 godzin''

Opublikowano

Po zagraniu i wbiciu 90lvl-a twierdzę że praktycznie serwer nie dopracowany.

-Skile militara nie dzialają

-berka nie da się do g1 cofnąć

-pet zbugowany

-z bosa w red lesie tylko leca yangi, innych nie biłem więc nie wiem

Koniec, pozdrawiam. 

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

Więc tak, napaliłem się  na serwer bo w ostatnim czasie było sposo serwerów, ale większość upadła. Daleko sięgać pamięcią nie muszę :)

Zagrałem na starcie, fajnie się grało.. ale po 30min wyłączyłem metina i usunąłem.

Pierwszy raz znudził mi się prywatny serwer w tak krótkim czasie.

Zawiodłem się, bo nic tutaj ciekawego nie ma.

Trzeba szukać inny serwer.

Heniek.

Opublikowano

Powiem tak.. Pograłem zobaczyłem sam się przekonałem jak jest. Myślałem że będzie lepiej o wiele.. Liczyłem na coś konkrentego.

Bardzo dużo bugów, postacie nie zbalansowane, exp nie dopasowany, a o ulepszaczach nawet nie wspomne. Po drugie po wbiciu 100 levela nic ciekawego, nuda nuda i jeszcze raz nuda. Zostaje tylko exp. Serwer po 2-3 dniach grania się nudzi. Osobiście się zawiodłem, lecz może ktoś będzie grał po powywalałem eq po m1 :)

Ja osobiście nie polecam. Powodzenia!

Opublikowano

sporo bugów, drop z bossów praktycznie nikły, exp na mapie 90lvl leci jak na hardzie, poza tym mapa jest zbyt mała, polecam zwiększyć exp na mapie 90 lvl lub po prostu kolejną mapę dać od 110 lvl a nie 120 lvl tak jak to uczyniliście gdyż sporo ludzi wchodzi, sprawdza exp i po prostu wychodzą z serwera kończąc przygodę z nim, co do bossów to boss na mapie 90 lvl czyli ten pdeudo dinozaur ma zbugowaną txt i jest strasznie łatwy do ubicia  xD

Opublikowano

Po zagraniu i wbiciu 90lvl-a twierdzę że praktycznie serwer nie dopracowany.

-Skile militara nie dzialają

-berka nie da się do g1 cofnąć

-pet zbugowany

-z bosa w red lesie tylko leca yangi, innych nie biłem więc nie wiem

Koniec, pozdrawiam. 

W jaki sposób Ty gościu masz zbugowanego peta?

Jeżeli chcecie skile do peta to wbijacie lvl'e i macie PUNKTY a żeby rozdać te skille musicie jeszcze dropnąć KSIĘGI TYCH SKILI I JE POMYŚLNIE PRZECZYTAĆ

Polecam obejrzeć filmik ;-)

Opublikowano

Padło?

Oby nie :D moja nocka :/

@ A TenShin by się chyba załamał :D

@@ Działa ;]

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Serwerownia ovh ma problemy.

Czas usunięcia usterki to ponoć 30minut ale z tego co patrzyłem to posypało im się z 50 maszyn więc może się to chwilę przeciągnąć. 

Lapcie: http://prace.ovh.pl/vms/index_rbx4.html

Nasz dedyk to 56c02

Przerwa nie z Naszej winy;) 

Inne serwery mają te same problemy. Polecam zajrzeć na fanpagi. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

pytam po raz tysieczny

bedzie event na haloween?

Męczy się chłopak, to się podepnę pod pytanie. Bo też w sumie jestem ciekaw ;]

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...