Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Edenium.pl Start godz 18.00 [Dedyk] [Medium]

BaaLCadar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O dziwo strona znowu jest na chodzie, a sam serwer z pozoru działa (Poza Ch1) Oj mam co do tego mieszane uczucia :/

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

• Odpowiedzi 452
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeden z lepszych serwerów tego typu który obecnie jest na rynku prywatnych serwerów gry metin2.

Oczywiście polecam oraz życzę powodzenia :)

Opublikowano

Jeszcze raz zadam pytanie...Czy bs jest legalny?

Jest, ale po wgraniu swojego prawdopodobnie nie odpali ci clienta tak jak w moim przypadku. Teraz odbywa się mała przerwa techniczna która ma na celu m.in dodanie bs'a z tego co mi wiadomo.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

''Podana liczba to gracze online którzy pojawili się na serwerze w ciągu ostatnich 12 godzin" Co to za syf? Dodajcie normalny licznik...Btw kiedy serwer bedzie online?

Opublikowano

Z jakiej misji jest pet?

masz peta od samego początku. Wystarczy, że naciśniesz "przywołaj" w panelu peta.

Co do channeli to kończymy poprawiać. Jesli nie możecie wejść na ch1 to spróbujcie na ch2 itd

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Również jestem za tym ;-)

Serwer póki co wydaje się bardzo fajny, zobaczymy jak będzie dalej

Ciesze się że sie podoba. Nadal nad Nim pracujemy więc będzie tylko lepiej:) 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

@Nukey peta masz w EQ taka łapka kliknij na to i później pojawi się okno z przywołaniem Peta. :)

I tak pobugowane są, więc nie warto się zbytnio w ten temat zagłębiać :>

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

I tak pobugowane są, więc nie warto się zbytnio w ten temat zagłębiać :>

Exp normalnie leci. Tyle ze skillami jest problem

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Dobra, jest przerwa akurat. Więc mogę coś dodać od siebie ;]

Pobugowane są :

• Skille Militara
  • Skille Petów.
  • Okno biologa raz otwarte i zamknięte, nie otworzy się ponownie.
  • Ta cała innowacja z TP pod "TAB" zamiast pierścienia potrafi się czasem zbugować, i mimo puszczonego klawisza, cały czas wyświetla mapę TP. Trzeba siłą rzeczy znowu się teleportować by znikła.
  • Brak dropu ze Złotej żaby?

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Dobra, trochę pograłem i mogę się wypowiedzieć. Nie wiem po ch.. była ta cała beta serwera jak nic nie zrobili na niej. Serwer jak na sponsoring Hoola jest strasznie przeciętny a ten Fresh za dużo nie robi. Ogólnie słabo...
* Skille militara zbugowane
* Misje biologa zbugowane
* Pety zbugowane
* EQ słabo dropi, drop kompletnie nie dopasowany na mapie 90 itp.
* Brak bossów i dropu z nich
* Bug z HP przy wsiadaniu na konia (który chyba jest traktowany jako wierzchowiec)
* Brak tabeli z bonusami
Mogę wymienić jeszcze kilka ale chyba nie ma sensu, te podstawowe błędy powinny być zrobione już w nocy a nic się nie dzieje. Do tego brak kontaktu z administratorem, tutaj się ledwo wypowiada na forum serwera to samo.

Opublikowano

Hooltras, sądziłem że wypuścisz coś lepszego.. pograłem dobre parę godzin i nic interesującego. Ani to dopracowane na 100%, ani nic. Podstawowe niedociągnięcia, nie postarałeś się w doborze team'u. Wczoraj na ts [HA]Fresh mówił, że Wallander będzie tutaj nagrywał i co? Pisałem dzisiaj z Wallanderem i on nic o takim czymś nie wie, ładnie Freshu poleciał w kulki.. no nic, strzała.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

juz mialem pobierac ale po przeczytaniu komentarzy chyba sobie daruje ;? wydaje się ze serwer jest dosyć ciekawy , zachęca mnie ilość graczy na serwerze ;x ale skoro jest lipa to szkoda

moze ktoś jeszcze wypowiedzieć się na temat serwer tj. jak wygląda sytuacja z ulepszaczami, czy jest dopasowany drop itp?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...