Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mortyriusz s2 - Odkryj Nowe Granice ( Start 24.10.2014 19:00 ) 350 LVL [Dedyk] [Medium]

WeeZy`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezu tak to pytacie czy serwer na dłużej a jak trzeba się trochę wysilić aby coś mieć to już płacz.Dlaczego nam Polakom nie idzie dogodzić w żaden sposób ludzie...

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie serwer dobry.

Co do strony serwera, podoba mi się, ponieważ jest tam wszystko opisane, ale mam nadzieję, że wszystkie dane są prawdziwe, a nie sfałszowane.

Co do administracji, wszystko w porządku tylko do końca nie wiem o co macie żale do WeeZy"ego. 

Tak to prawda ma nie wyparzony język, ale trzeba to uszanować i jeśli nie chcecie nie grajcie, ale nie hejtujcie go akurat tu.

Jeszcze jedno, proszę w moją stronę nie rzucać hejtów, ponieważ to świadczy o was.

Opublikowano

Nie polecam, Head Admin to jakiś dzieciak nagrywający gówniane filmy na youtubie  o.O

prezentacja slaba, serwer slaby

nie pozdrawiam, STOP nędznym serwerom

160 online, hehe.. to kiedy usuwacie konta i robicie "reaktywacje"?  xD

Opublikowano

Zapowiadał się ciekawie, świetnie wygląda wizualna strona gry, bardzo dużo nowości ( jak dla mnie, bo po roku wracam do metka ;D ), ale exp jest słaby. Żeby wbic conajmniej z 50 lvl + robić questy do tego lvl to zajmie z 1h. Więc 350lvl będę w rok wbijał ? xD

Może zostanę na dłużej jak nic innego nie znajdę ;)

Questy możesz robić później :)

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Serwera nie polecam ponieważ jest strasznie nudny oraz ze względu na administracje głównie sreziego, który jest niewyszczekanym, wulgarnym i nieogarniętym człowiekiem.

Ps. W tym momencie każdy serwer medium/easy jest skazany na porażkę dopóki Dreikon stoi ponieważ nagrywają tam topowi YouTuberzy grający w Metina, a tu za reklamę robi ktoś kto kupuje wyświetlenia.

Ps2. Idź walnij focha na FB, że jak nie będzie 10 lajków to koniec z nagrywaniem, może tym razem skończysz już na zawsze.

Pozdrawiam i nie polecam.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Mam pytanie czym ten serwer się różni od s1 ? Wydaje mi się ze to samo tylko dodane pare zbrojek i mapek .

Tym że to jest Medium , nie easy.

JUŻ TERAZ POPRAWIONO :

1. Poprawiono drop z bossów
2. Ceny w sklepach zostały zmniejszone
3. Cena Petów, Kostiumów i Fryzur została zmniejszona o 200 sm osobom które kupiły o 200 sm drożej sm zostały zwrócone
4. Zliczanie zabitych graczy już działa 
5. Dodaliśmy możliwość łączenia Kamieni Duchowych 

POPRAWIMY ZA CHWILE :

o 10:30 zostanie przeprowadzony kolejny restart w celu wprowadzenia poprawek
m.in naprawione zostało :
- Zwiekszyny resp spotów mapa 90
- Dodane dźwięki do klienta
- Zwiększony drop yang
- Naprawione kupony sm z metinów
- Zwiekszone nagrody za misje
- Info o LVL UP , zabiciu bossa

giphy.gif

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

ogolnie polecam mozna zagrac sam gram, ale zobacze jeszcze tego Dreikona, bo tu niby medium a exp mega wolny i nudno troche

Opublikowano

Gra się zajebiscie! Tak jak juz pisalem w grze, jestem milo zaskoczony z pracy WeeZ'iego bo myslałem ze bedzie sie opierdalał a tu siedzi i działa:D Odpisuje na wszystkie pytania, nawet na te które byly zadawane milion razy-"skąd truta", "gdzie 5bon" itp

Polecam kazdemu 

Opublikowano

Gra się zajebiscie! Tak jak juz pisalem w grze, jestem milo zaskoczony z pracy WeeZ'iego bo myslałem ze bedzie sie opierdalał a tu siedzi i działa:D Odpisuje na wszystkie pytania, nawet na te które byly zadawane milion razy-"skąd truta", "gdzie 5bon" itp

Polecam kazdemu 

Dzięki ;-)

<< 10% rat serwerowych na 4h.

Miłego expienia :)

giphy.gif

Opublikowano

Jak na s1 nikt nie gra to czemu tu mają grać? Jeszcze tydzień i dalej będzie 50 online xD (Teraz i tak jest 129 osób ;p)

Opublikowano

Jak na s1 nikt nie gra to czemu tu mają grać? Jeszcze tydzień i dalej będzie 50 online xD (Teraz i tak jest 129 osób ;p)

Z tym że strona co chwile pada i nie aktualizuje liczby online ;)

giphy.gif

Opublikowano

No WeeZy gratulację 160 osób naprawdę szok termiczny po twojej reklamie.  xD

Szok , znowu asfen na koncie Ramzeska ?

Szkoda że nedia padla xD

4 inne serwery startowaly w tym dniu procz mortka ;]

Zapraszamy na serwer

Jeszcze dziś jedna konserwacja w celu zwiększenie niektorych rzeczy ;)

giphy.gif

Opublikowano

Beznadzieja ! NIE POLECAM! nawet jeśli zaczeliście grac, żenada

Nie ma to jak komentarz bez żadnych argumentów :)

Serwer stoi stabilnie

Planujecie jeszcze jakąś reklamę? :)

od poniedziałku wykupujemy reklamy: )

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...