Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mortyriusz s2 - Odkryj Nowe Granice ( Start 24.10.2014 19:00 ) 350 LVL [Dedyk] [Medium]

WeeZy`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

300 na starcie = 30 za tydzien

Wątpie ,naszykowany jest update + od poniedziałku kilku Youtuberów zacznie nagrywać ;)

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
  • Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No tego się nie spodziewałem, bardzo ładnie wygląda serwer i itemy, dla mnie, kogoś kogo stary metin już nudził to jest rewelka ;) Misji też nie kasujcie, bo są gracze tacy jak ja którzy lubią je robić :)

OsoInternational.jpg

Specjalista
Opublikowano

Serwera nie polecam jak i całą administrację.

Zwykła banda kretynów która leci na pieniądze,i zdania nie zmienię.

Tak na temat serwera:

Skąd zwój powrotu statusu?

Skile na P na starcie ?

Pety się expi ?

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Serwera nie polecam jak i całą administrację.

Zwykła banda kretynów która leci na pieniądze,i zdania nie zmienię.

Tak na temat serwera:

Skąd zwój powrotu statusu?

Skile na P na starcie ?

Pety się expi ?

Popieram!

Opublikowano

Serwer fajnie się prezentuje. Dawno nie grałem na privie, troszkę się napaliłem mimo tych wszystkich 'oskarżeń, uwag' ...

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Co za tupet Administracja reklamuje się na inny serwerach spamując na czatach w grze itp tak dalej a będziecie mieć problemy

jesteście albo dzieciakami albo prostakami

Opublikowano

Serwer fajnie się prezentuje. Dawno nie grałem na privie, troszkę się napaliłem mimo tych wszystkich 'oskarżeń, uwag' ...

Serwer stoi stabilnie , nie ma żadnych lagów ani innych problemów.

Jedyne co to cena 5b zostanie zmniejszona :)

Może będzie expił buffa i postać pod pvp?

Nom , jeszcze dropa , sklep , bs i takie tam  <3  <3

giphy.gif

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Syf nie serwer jak administracja posuwa się do reklam na innych serwerach

Fascynujące , myślisz że nie mamy nic innego do roboty tylko siedzieć na czyichś serwerach i reklamować ?

giphy.gif

Opublikowano

Syf nie serwer jak administracja posuwa się do reklam na innych serwerach

Jaką masz pewność, że administracja, a nie gracze? 

Serwer polecam, ponieważ bardzo przyjemnie się gra. Hejtujecie Weeziego, a tak naprawdę dzięki niemu jest tutaj większość graczy... 

Forum serwerowe zostanie ulepszone na dniach (SB, i inne Hooki). 

Zapraszamy do gry! :) 

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Fascynujące , myślisz że nie mamy nic innego do roboty tylko siedzieć na czyichś serwerach i reklamować ?

Tak, lepiej siedzieć i liczyć hajs.

Nie polecam.

Opublikowano

I to jeszcze dopuszcza się do reklam spamując na innych serwerach logując się i wykorzystując IP z OVH

Trzeba zgłosić to do OVH to szybko serwer stanie

gówno nie serwer :) Graczy też macie fchui . Nie polecam ,  bo weezy srezi  jest administratorem  

I to jeszcze dopuszcza się do reklam spamując na innych serwerach logując się i wykorzystując IP z OVH

Trzeba zgłosić to do OVH to szybko serwer stanie

Kolego gracz który wykorzystuje IP waszego serwera w OVH stań na ziemie człowieku i reklamuj się gdzie indziej ale nie na innych serwerach

nie rób syfu i nie kłam co rozdajesz graczom dostęp do serwera tak? Ogarnij się człowieku bo was zgłosimy do OVH  i serwer masz wyłączony

Opublikowano

Bardzo chcialem na nim zagrac lecz gdy widze ze na wbicie  85 lvl potrzeba  prawie 2 godzin to niechce wiedziec ile bym wbijal 350 lvl ;(

Opublikowano

to ja nie wiem, albo graczy jest tu tak mało albo na każdym innym jest licznik podkręcony ;d 

polecam serwer i zapraszam.

Tu jest normalny licznik bez zadnych podkręceń tłumow nie ma ale cóż , oby do przodu

giphy.gif

Opublikowano

To co robi administracja serwera to porazka .. -,- Wbijam na ts na swoim nicku - nie bede podawac bo znow poleci ddos ..Mowie cos do graczy ze wezyhaker robi swoj serwer bo na innych nie dawali mu itemow.. 1min pozniej przychodza jacys ROOCI Admini serwera jeden typo ranga'" DDOSER" I odrazu dostaje ddosa na 30min -,- porazka nie polecam i jeszcze raz nie polecam . Na tym serwerze bedzie wielka rywalizacja wezego kumpli , ktos wbije na spot kumplowi wezego i odrazu Leci ddos .. nie polecam ! Mialem zagrać , ale jako ,że tu jest wezzy i sam fakt , że ddosuja bez powodu praktycznie to DNO . Aha i ddosujcie dalej , tyle , że w poniedzialek dzwonie do usługodawcy internetu i wasze ip nie bedzie problemem wziac , a wtedy spotkamy sie w sądzie " ddosery " 

// Od kolegi, który nie posiada konta na MPC.

Opublikowano

Zapowiadał się ciekawie, świetnie wygląda wizualna strona gry, bardzo dużo nowości ( jak dla mnie, bo po roku wracam do metka ;D ), ale exp jest słaby. Żeby wbic conajmniej z 50 lvl + robić questy do tego lvl to zajmie z 1h. Więc 350lvl będę w rok wbijał ? xD

Może zostanę na dłużej jak nic innego nie znajdę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...