Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mortyriusz s2 - Odkryj Nowe Granice ( Start 24.10.2014 19:00 ) 350 LVL [Dedyk] [Medium]

WeeZy`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ciekawe że 14letni dzieciak na każdym możliwym serwerze jest lepszy od ciebie o.O .Reprezentujesz tylko i wyłącznie zerowy poziom gry jak i kultury.

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To ciekawe że 14letni dzieciak na każdym możliwym serwerze jest lepszy od ciebie o.O .Reprezentujesz tylko i wyłącznie zerowy poziom gry jak i kultury.

Dokladnie,co to za administrator ktory ubliza potencjalnym graczom.

sygnatura2lg.png
Opublikowano

Polecam ze względu na WeZZy'ego dobrego koleżkę z ŁDZ.

Serwer wygląda ciekawie, lecz jestem szczerze od s1. trochę anty na to :)

Mimo wszystko może zagram :D

lLqg.jpg

Nie chodził do przedszkola, ale nadrabia braki przed snem z słownikiem tak mi mówił ostatnio :v

Opublikowano

Wezzy może i ma swoje humory i jest trochę poje..ny ale jest spoko i ogarnia wszystko. Myślę że gra na jego serwerze będzie dobra

PS@ może jest trochę walnięty ale w pozytywnym znaczeniu

Opublikowano

Wezzy może i ma swoje humory i jest trochę poje..ny ale jest spoko i ogarnia wszystko. Myślę że gra na jego serwerze będzie dobra

PS@ może jest trochę walnięty ale w pozytywnym znaczeniu

Co masz na myśli, że ogrania wszytko ? :)

Przecież jak przyjdzie zrobić Update na serwie to wszytko robi Cycek , a nie WeeZy ^^

Opublikowano

Co masz na myśli, że ogrania wszytko ? :)

Przecież jak przyjdzie zrobić Update na serwie to wszytko robi Cycek , a nie WeeZy ^^

Nie chodzi mi o jakieś tam update. Ale o problemy graczy na serwerze, może i wyklina lub coś ale potrafi pomóc w problemie i go rozwiązać.

Opublikowano

Cycu zrobił pliki, WeeZy to tylko reklama i taka jest prawda :)

Jak dla mnie Mortyriusz to dobry serwer, ale nie zagram bo WeeZy ^^

W tym przypadku to nie jest reklama, zobacz ile osób pisze, że nie zagra z powodu Wezzego xD

Nie polecam ze względu na wiadomo kogo :)

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Przestańcie płakać...Grasz? Graj...Nie grasz? Nie graj...Chyba proste co? Cały czas sracie tymi opiniami jaki ten WezZy jest zły, nie potrafi prowadzić serwerów. Doceńcie czasem to co ktoś robi dla was bo nie wiecie ile trzeba pracy w to wkładać żeby wyszło...Niech serwer wystartuje, niech postoi tydzień i dopiero potem oceniajcie...Osobiście nie mam nic do adminów...Z przyjemnością zawitam bo aktualnie nic lepszego nie startuje, a brakuje dobrego easy...Także nie sugerujcie się wypowiedziami ludzi którzy mają 10 postów i mówią, że ten serwer to chujnia...Sami sprawdźcie, a dopiero potem oceniajcie. Tyle w temacie, dobranoc.

Opublikowano

Przestańcie płakać...Grasz? Graj...Nie grasz? Nie graj...Chyba proste co? Cały czas sracie tymi opiniami jaki ten WezZy jest zły, nie potrafi prowadzić serwerów. Doceńcie czasem to co ktoś robi dla was bo nie wiecie ile trzeba pracy w to wkładać żeby wyszło...Niech serwer wystartuje, niech postoi tydzień i dopiero potem oceniajcie...Osobiście nie mam nic do adminów...Z przyjemnością zawitam bo aktualnie nic lepszego nie startuje, a brakuje dobrego easy...Także nie sugerujcie się wypowiedziami ludzi którzy mają 10 postów i mówią, że ten serwer to chujnia...Sami sprawdźcie, a dopiero potem oceniajcie. Tyle w temacie, dobranoc.

100% racji. jesteś ziomek pisz pw to chętnie z tobą zagram na serwerze.

Opublikowano

A powiedz mi co do wypowiedzi mają posty na MPC ? Bo nie rozumiem ? 

Nie znasz Cyca, ani WeeZego :) Ja grałem na S1 pracowałem z Cycem 1 rok i wiem jaki jest Kamil, może jest trosze wariat, ale to bardzo dobry Technik, a WeeZy to WeeZy..

Opublikowano

Chodziło mi o to, że piszą to ludzie którzy nie wiedzą kompletnie nic o serwerze...Napiszą, że jest c*****y bo osoba wyżej tak powiedziała...

Opublikowano
Opublikowano

Mimo wszystko polecam z względu na Cyca :)

Powodzenia na nowym gruncie :)

Serwer pod względem technicznym myślę że będzie dobry bo Cycek wie co robi.

Wszystkiego się dowiemy z czasem :)

Pozdrawiam

True!

Opublikowano

Serwer na dzisiejsze czasy jest już przeciętny c: 
Prezentacja z lekka za mała ale ujdzie (niemiecki styl)
Nie zagram ze względu na autora tematu (ładna wizytówka sewera)  no i ze względu na s2 (może ten Wam się uda chociaż czytałem z grubsza posty i już jakieś problemy)
Mimo to życzę powodzenia 
PS. Nie lubię serwerów pod IS ;)

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Powiem tyle. Gralem na 1 edycjii było fajnie, grałem z ziomkiem praktycznie non stop. Wspominam bardzo dobrze, Cycu podoba mi sie serwer i prezentacja tez 8.5/10 (moglo byc lepiej, ale jest dos dobrze) daje Ci 2ga szanse i zagram, nie zmarnuj jej bo na s3, s4 i s5 grac nie bd, dzieki, wam tez polecam wbic i zobaczyc a nie pisac "nie polecam-Cycu"  przez pryzmat błedow z przed pary miesiecy. :D

@ edit 

Jeszcze jedna rzecz, nie róbcie czegos takiego jak "godziny pracy" supportu nie jestescie k***a pracownikami. To chyba jedyna rzecz która mnie wkurwiała, ziomek miał buga z crashami gry po ulepszeniu zbroi sura na 250, czekalismy caly weekend...

@edit 

zmniejszyliscie raty x5 w stosunku do s1 dla mnie bląd, yangi 10x mniej?? k***a na s1 nie leca zajebiscie, chyba ze jest nie zbalansowane na mapie 100 czy tam 95 nie gralem dawno 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...