Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mortyriusz s2 - Odkryj Nowe Granice ( Start 24.10.2014 19:00 ) 350 LVL [Dedyk] [Medium]

WeeZy`

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po co te questy na low lvle ? jakieś polowania czy c**j wie co (nie mowie o metinologii i bosologii) te questy są nudne i nic ciekawego nie daja

Opublikowano

W chwili obecnej mogą występować lagi na serwerze.

Dostajemy DdoSy więc z góry przepraszamy za lagi etc.

Postaramy się to ogarnąć jak najszybciej !

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Strasznie zniechęca te 100 graczy na serwerze. Nie bedzie mozna nawet zadnej wojny wziac ani pvp,a  szkoda bo bardzo dopracowane jest wszystko

Okolo 18 jest 200 osób.

Dopiero legal zaczal nagrywać czekamy na bulionersa + no perfecta :)

giphy.gif

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Fajny serwerek, postoi jeszcze z godzinkę

Szkoda się kłócić. 

Wyjdź ! I nie wracaj :)

Co do ZUO, dzisiaj nie będzie, ponieważ lepsze są nagrody z Ox niż ZUO. ;)

Po reklamie będzie większa liczba graczy ! max jutro wieczorem dungeony itd ! 

Zapraszamy serdecznie !

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Bulion już zaczął nagrywać i skłonił mnie do zagrania na serwerze. (od c***a nowosci mnie sklonilo) ;p zagram i napisze potem czy sa w ogole jakies bugi

73685633822473628956.png

Opublikowano

Nie wiem jak inni, ale ja zgłosiłem już twój post. Nie jestem obrońcą serwera, nie gram tutaj, lecz jak może to pisać osoba, która wydała 50 serwerów tavia, która była tak samo gówniana w każdej wersji. 50 reaktywacji serwera od serwera easy po hard, niczym się nie różniły te serwery, a kończyły zawsze tak samo.

Póki co polecam, bo się starają i widać że im zależy, a to ważne. Powodzenia Weezy.

Opublikowano

Na początku nie polecałem serwera ze względu na hakera, który swoim niewyparzonym językiem narobił sobie wrogów, w tym mnie. Patrząc na to jak się starają, wejdę, zobaczę i może zostanę na dłużej, lecz nie wiem co z tego będzie.

Opublikowano

Widać że administracja trzyma serw i się nim zajmuję codziennie ox i różne eventy dlatego zagram na serwerze . a i forum nie działa nie wiem dlaczego ? i jeszcze jak z trutą na s1 ciężko było na początku serwa ?

Opublikowano

Naprawcie te Śluby !! irytujące strasznie !

Slub nie działa bo nie tepniesz się nim na nowe mapy.

Bulion już zaczął nagrywać i skłonił mnie do zagrania na serwerze. (od c***a nowosci mnie sklonilo) ;p zagram i napisze potem czy sa w ogole jakies bugi

Nie ma bugów żadnych :)

Cieszymy się panie techniku

Na stronie został dodany nowy Adres Team-Speak.

Dziś godzina 19:00 ( 3 rundy OX ) w ramach rekompensaty za brak update , zapewne ddosuje Cyca ta sama osoba 

Widać że administracja trzyma serw i się nim zajmuję codziennie ox i różne eventy dlatego zagram na serwerze . a i forum nie działa nie wiem dlaczego ? i jeszcze jak z trutą na s1 ciężko było na początku serwa ?

Forum będzie dostępne jutro bo stawiają je na nowo.

O trute nie problem - latwo mozna ja kupic czy dropnac

giphy.gif

Opublikowano

bug:

- Niewidoczne przeszkody w m1

- Zbyt mało metinów walki, tak mi się wydaje (nie bug)

- Wielkie polowanie na zaprzys. generałach jest zbugowane.. nie zalicza mi ich - dobra musialem resetnac clienta juz zalicza

- nie mozna oddac pustej butelki handlarce, reset clienta nie pomaga xD

73685633822473628956.png

Opublikowano

bug:

- Niewidoczne przeszkody w m1

- Zbyt mało metinów walki, tak mi się wydaje (nie bug)

- Wielkie polowanie na zaprzys. generałach jest zbugowane.. nie zalicza mi ich - dobra musialem resetnac clienta juz zalicza

Metiny bitwy - wystarczy pojeździć po mapie :)

Przeszkody w M1 ? pierwsze slysze ale ogarne to.

Misje all dzialaja :)

giphy.gif

Opublikowano

Jak zwiekszacie juz na 80-90 to zwiekszcie ten nizej bo to tragedia , powinno sie zaczynac najlatwiej ..

Na mniejszych mapach jest bardzo łatwo :)

Event ox 19:05 start :)

giphy.gif

Opublikowano

Hool chodź za sobą nie przepadamy do dzięki za dobre słowo. 

Zapowiedź ja robiłem ale nie pomiędzy polskim a matematyką bo wiesz że nie kontynuuję nauki :)

serwer stabilny będzie dostał nowe serce do dla dreikona robiłem :) ( wersję 2.0 ) Rexikon owszem współpracuję z nim jest bardzo dobrym technikiem UNIXO`wym i nie tylko posiada ogromną wiedzę z resztą sam wiesz :) a co do true po 6 mies zakończyliśmy współpracę :)

Zachęcam dalej do komentowania

--- ok 10:00 pojawi się klient 

Najpierw ogarnij rozmieszczenie poszczególnych klawiszy odpowiadających literom na klawiaturze.

Ogólnie to śmiać mi się chce z tego co widzę w tym dziale bo co drugi szarak stał się Developerem  xD

Mimo wszystko jestem w stanie polecić serwer ze względu na koleżkę z ŁDZ ~ WeZZy'ego jak i projekt sam w sobie.

Pozdrawiam

Opublikowano

Najpierw ogarnij rozmieszczenie poszczególnych klawiszy odpowiadających literom na klawiaturze.

Ogólnie to śmiać mi się chce z tego co widzę w tym dziale bo co drugi szarak stał się Developerem  xD

Mimo wszystko jestem w stanie polecić serwer ze względu na koleżkę z ŁDZ ~ WeZZy'ego jak i projekt sam w sobie.

Pozdrawiam

Hajda nie marudź.

Chyba nie oceniasz technika , tylko serwer który zrobił i to jak ktoś się na nim stara c';nie xD?

giphy.gif

Opublikowano

Hajda nie marudź.

Chyba nie oceniasz technika , tylko serwer który zrobił i to jak ktoś się na nim stara c';nie xD?

Pod ocene jego pracy dochodzi zachowanie a w tym przypadku reprezentuje biede. 

Technikiem nie jest Rexikon? Do Rexikona nie ma się czego przyczepić gdyż wszystko wykonuje według założeń :)

Opublikowano

Pod ocene jego pracy dochodzi zachowanie a w tym przypadku reprezentuje biede. 

Technikiem nie jest Rexikon? Do Rexikona nie ma się czego przyczepić gdyż wszystko wykonuje według założeń :)

Rexikon owszem :>

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...