Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mortyriusz s2 - Odkryj Nowe Granice ( Start 24.10.2014 19:00 ) 350 LVL [Dedyk] [Medium]

WeeZy`

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile się spodziewasz na stracie Online? :)

dziś jakieś 350 + jutro z 450 spokojnie i pewnie będzie rosło bo będziemy wykupywać reklamę na YT i na FB :)

zapraszam na forum serwerowe tam będziemy rozmawiać na temat zmian na serwerze co byście jeszcze tu chcieli dodać/zmienić :)

Opublikowano

Nie polecam bo Weezy + Cycu, serwer znów upadnie jak mortyriusz S1.

Weezy hejtowałeś nas + Asfena ale serwer stoi i ma się dobrze gra sporo osób.

Także życzę ci najgorszego i serwer upadnie bo zwiniesz się z hajsem albo ci się z nudzi.

Nic nowego nie ma prócz Source, gdzie macie buttony tylko + 5 EQ.

Reszta to nic nowego jest.   xD   xD  

PS: Cycu Develpoer słowa Endymiona   xD

Jeszcze ta ortografia w prezentacji porażka.

Jeszcze raz nie polecam.

Opublikowano

Jestem ciekaw jak Cycu Developer poradzi sobie z serwerem, jeżeli bugi zostały naprawione i serwer przystosowany do Mediuma może być naprawdę ciekawie, czepiacie się Weeziego, ale ma dobry kontakt z graczami, mimo że czasami nie jest to normalny kontakt xDD

Developerze zobaczymy coś zmajstrował i oby to nie był s1 z innymi ratami.

Zawitam na starcie i powodzenia.

Opublikowano

Nie polecam serwera bo #Weezy. Od pewnej dyskusji na jednym z serwerow ( poprzez pw) gdy obrażał mnie... ale mniejsza o to bo dowodow nie mam...

Nie polecam jeszcze raz, to jest moje zdanie na temat serwera i raczej zmiany nie będzie. 

Opublikowano

Nie mniej jak jednak. Weezy, nie mam nic do Ciebie, ale masz strasznie nie wyparzoną buźkę. Fakt faktem, nie dziw się, że masz taką reputację od większości osób. Teraz jako główny Administrator serwera, nie umiesz zachować kultury osobistej. Każdy ma prawo wyrazić własne zdanie na temat serwera. 

Nazwy też są bezsensu, serwer niby 4fun, ale niektóre osoby mogą obrażać. 

@topic.

Czy planujecie robić przerwy techniczne serwera dopiero pod wieczór, rano czy w nocy? 

2e30al1.jpg

Opublikowano

Nie mniej jak jednak. Weezy, nie mam nic do Ciebie, ale masz strasznie nie wyparzoną buźkę. Fakt faktem, nie dziw się, że masz taką reputację od większości osób. 

Nazwy też są bezsensu, serwer niby 4fun, ale niektóre osoby mogą obrażać. 

@topic.

Czy planujecie robić przerwy techniczne serwera dopiero pod wieczór, rano czy w nocy? 

ja robię w godz 16:00 - 8:00 :) potem śpię to masz odpowiedź :) wyjątkowo przed startem teraz siedziałem 

Opublikowano

czekamy na start, serwer mogę polecić jeśli tylko weezy ogarnie swoje popierdolone zachowanie i nastawienie do ludzi  :)

Opublikowano

Jeżeli expienie zawsze było monotonne do 250lvl, to ciekawe co teraz będzie do tego 300+, bezsensowny pomysł, + ten ostatni set .. Nie polecam, też ze względu na weezy

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

nigdy przenigdy nie było rozdawania itemów u mnie :0 

co nie zmienia faktu że bez weeziego byś miał więcej ludzi niż z nim i jego zajebistą reklamą  xD

Opublikowano

Jak ja kocham hejty od 14 letni dzieciaków typu

"Nie polecam bo Weezy " bla bla bla.

Jakoś na S1 nie było ani 1 skagi tym bardziej ze praktycznie tylko ja się nią zajmowalem od strony gry ^^

hehehehe

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

A ja szczerze polecam  serwer, lepsza wersja s1, sam chętnie zagram bo wygląda bardzo fajnie.

Polecam

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Jak ja kocham hejty od 14 letni dzieciaków typu

"Nie polecam bo Weezy " bla bla bla.

Jakoś na S1 nie było ani 1 skagi tym bardziej ze praktycznie tylko ja się nią zajmowalem od strony gry ^^

hehehehe

Pisząc posty powinieneś pokazywać jakiś poziom, a pokazujesz poziom mniejszy niż te ''gimbusy''. ''Od strony gry'' wejście pare razy na serwer i napisanie Cześć, jak tam? Proszę Cie WeeZy, czemu ty nie masz mózgu? ;/

qolJA1e.png

Opublikowano

Nie raz grałem z tobą w gildii, jak i bez dałeś się poznać tylko od strony wulgarnej, w gildii oczywiscie pomagasz lecz tą atmosferę jaką tworzysz jest żenująca.

@Weezyh

wjub1h.jpg

Opublikowano

''Gdy chciał zamknąć to już dawno byłby zamknięty wiec co ty pierdolisz , stoi mimo że bylo 10 online , potem 50 a teraz 100 więc dziwne że wszystko stoi'' Przykład posta WeeZ'ego? Czy w któreś prezentacji Administrator się tak wypowiada? ;c

qolJA1e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...