Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FunMt2 - S2 [Dedyk] [Easy]

Terezio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wbije i zobacze co i jak ;)

Takie pytanie:

Bony full bo sie nie dopatrzylem w prezentacji servera? ;/

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

• Odpowiedzi 273
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A wbije i zobacze co i jak ;)

Takie pytanie:

Bony full bo sie nie dopatrzylem w prezentacji servera? ;/

Nie. Musisz się trochę namęczyć, ale jest BS 7 slotowy u handlarki. :)

Spokojnie wbijesz bony takie jakie zapragniesz. Z 1-2h góra ci zajmie perf eq. :)

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Serwer polecam bardzo duża ilośc graczy spoty na pająkach/atlanta zajęte dużo nowości exp super dopasowany jest co robić polecam !

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Serwer spoko

ale te ulepszanie troche denerwuje zbierasz ulepki 1h i spali i od nowa , powinno być z +9 na +0 100%

Już nie przesadzaj ;) Na początku zawsze jest dość ciężko, ale jak dorobisz się 150 lvla i zaczniesz chodzić na WW, to eq zrobisz w mig.

Serwer konkretny polecam ze względu na administrację

Dziękuje za docenienie ;)

Opublikowano

Na s1 kiedyś słyszałem, że nie opłaca się przerabiać biżuterii tylko lepiej kupić później od kogoś lub w is jak to z tym jest ? I od jakiego lvl pierwsza mapa do dropienia ulepek się zaczyna, fajnie by również było gdyby wszystkie moby z atla biły jak wojownicy.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Na s1 kiedyś słyszałem, że nie opłaca się przerabiać biżuterii tylko lepiej kupić później od kogoś lub w is jak to z tym jest ? I od jakiego lvl pierwsza mapa do dropienia ulepek się zaczyna, fajnie by również było gdyby wszystkie moby z atla biły jak wojownicy.

Nie opłaca się robić eq zniszczenia, oprócz branzy, bo resztę wybonujesz na perf. Ale bohatera eq rób do expa, bo raczej tak szybko nie kupisz.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Osob gra duzo nawet rano gfy gimbazy nie ma to sporo osob pisze na wolaj.

Ehh trzeba sie przemeczyc do czasu kd moba +6 :p

Jutro moze bedzie ! :))

Opublikowano

Taaaak. Musi być taki przestój do KD moba+6. Jeśli już ktoś je zrobi, to praktycznie idzie z górki ;)
Pozdrawiam.

Opublikowano

Gra sie spoko mógłby admin powiedzieć ile online jest?

Około 500-600.

Dlaczego nie widać króla ognistego

Wszystko widać. ;)

Opublikowano

Witam.

Jakie eq opłaca się robić i do czego? Bo już są jakieś opinie że czegoś nie warto a coś warto.

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

Cześć. Rób do expa Eq Bohatera. Na późniejszych lvlach masz eq Zniszczenia od 155 lvla. Jedyne co rób od podstaw to branzę, bo ona z isu nie wejdzie perf, a kolce i nasior wejdą perf bony nawet kupione eq z isu. Tak samo hełm i buty. Pozdrawiam.

Opublikowano

Exp od 145 lvl to jakaś masakra. Niby easy a leci chyba wolniej niż na hardzie. Z ratami 150% expa + PD z IS oraz z gry za dużego spota jest 0,97% ...

... Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą ...

Opublikowano

Cześć. Rób do expa Eq Bohatera. Na późniejszych lvlach masz eq Zniszczenia od 155 lvla. Jedyne co rób od podstaw to branzę, bo ona z isu nie wejdzie perf, a kolce i nasior wejdą perf bony nawet kupione eq z isu. Tak samo hełm i buty. Pozdrawiam.

Troche pomieszałeś mówiac szczerze...

A jeśli nie chce kupować nic w IS-ie?

Czyli mam robić góra eq bohatera? Tylko bransoletkę mam wbić lepszą?

Można prosić o odpowiedź?

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

Troche pomieszałeś mówiac szczerze...

A jeśli nie chce kupować nic w IS-ie?

Czyli mam robić góra eq bohatera? Tylko bransoletkę mam wbić lepszą?

Można prosić o odpowiedź?

Pomieszałem? Gdzie? 

Tak tylko branzę rób.

Jeśli nie chcesz kupować w ISie (nikt Ci nie każe), to kup od innych graczy, którzy tak zrobią. Na pewno kupisz od nich taniej niżby miało Ci wyjść zrobienie takiego eq.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...