Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FunMt2 - S2 [Dedyk] [Easy]

Terezio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kasia za dużo browarków :P

ZAPRASZAM NA TS'A JEŚLI KTOŚ MA JAKIEKOLWIEK PYTANIA I PROBLEMY!!! funmt2.pl-adres

• Odpowiedzi 273
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Warto robić biologa, bo dostajesz bonusy stałe, np PŻ, na luda. PDki dropią na Mapie Metinów 95 lvl np. Z metków lecą ulepszacze tj. Receptury Ulepszania, Bryły, Perły, Brochy itp.

Opublikowano

dlaczego prezka ma crasha? nie widze zdjęć ;x

spróbuj na innej przegladarce, bo ja widze normalnie.

w ciągu ile odpowiecie na maila ws. reklamy?

Opublikowano

GA ma zawaloną skrzynkę, więc musisz czekać, bo rozmawiałem z nim i ma jeszcze pare prywatnych spraw do załatwienia :) 

JEŚLI KTOŚ MA PYTANIA ODNOŚNIE SERVERA PROSZĘ PW, LUB TeamSpeak : funmt2.pl 

Opublikowano

Tak. Ulepki dropią na każdym lvl-u. Nie ma różnicy czy masz 110, czy 250 :) Do expa dobry jest i body i WP.

JEŚLI KTOŚ MA PYTANIA ODNOŚNIE SERVERA PROSZĘ PW, LUB TeamSpeak : funmt2.pl 

Opublikowano

Skitti nic mi nie wiadomo o takim czymś, ale zawsze można wprowadzić ciekawe propozycje graczy jeśli będą się cieszyły zainteresowaniem. Zapraszamy na forum i do rejestracji na S2 :) 

www.funmt2.pl

Opublikowano

jak tutaj z blokiem ciosów? ile da sie osiągnąć na 290 lvl? (oczywiscie w eq do pvp łącznie z kd itp)

bo nie wiem czy wole mentala czy bodego tutaj :D

PS. Oczywiście że zagram ^^ 

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Różni się. Są wprowadzone zmiany, które usprawniają server i omijane błędy S1. Są zwoje zmiany profesji. Cread max abs wynosi 15%. lollipop blok ciosów też można wbić max 15% do eq :)

Opublikowano

Koło losu z gotowca :/

Podaj mi tego gotowca, proszę! Podaj mi takiego samego gotowca, albo zraportuję Ciebie za nabijanie postów. Mam swoje PSD i skrypt. Z resztą - nawet jakby to był gotowiec - co z tego? 

Serwer 2 rozni sie czyms od s1?

Zależy co masz na myśli... Możliwe, że później będzie się różnił bardziej, jednak wiąż mają wspólny klient, dlatego nie wiem jakich różnic oczekujesz .

IhuZnR7.png

Opublikowano

Podaj mi tego gotowca, proszę! Podaj mi takiego samego gotowca, albo zraportuję Ciebie za nabijanie postów. Mam swoje PSD i skrypt. Z resztą - nawet jakby to był gotowiec - co z tego? 

Zależy co masz na myśli... Możliwe, że później będzie się różnił bardziej, jednak wiąż mają wspólny klient, dlatego nie wiem jakich różnic oczekujesz .

Wlasciwie chcialen sie dowiedziec czy istnieje mozliwosc fuzji s2 z s1 gdy jeden z serwerow bedzie ''przezywal'' kryzys.
sygnatura2lg.png
Opublikowano

Wlasciwie chcialen sie dowiedziec czy istnieje mozliwosc fuzji s2 z s1 gdy jeden z serwerow bedzie ''przezywal'' kryzys.

To trochę Ci nie wyszło to pytanie, ale nie - nie będzie fuzji - w przypadku kiedy na s1 nie będzie komu grać to najprawdopodobniej zostanie wyłączony jak każdy inny serwer. Lecz mamy nadzieję, że takiej konieczności nie będzie.

gdzie łuki? gdzie zbroje? , 

W grze  :ninja:

IhuZnR7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...