Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FunMt2 - S2 [Dedyk] [Easy]

Terezio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
halloween.png

Halloween nadchodzi. 31 Października 2014 w godzinach południowych (ok. 17:00) zostanie włączony event halloween. W miastach M1 pojawi się Jack Pumpkin oraz po rozległych zakątkach M1 zostaną rozsypane prezenty. Event potrwa 1 lub 2 dni, okaże się ile dokładnie w zależności od tego, jak sobie będziecie radzić clear.png.

Tego roku przygotowałem dla Was troszkę ulepszoną wersję eventu który odbywał się rok temu. Tego roku mamy 2 kategorie nagród gdzie możecie zgarnąć :

1. Możesz zbierać dynie i oddawać je do Jack Pumpkin. Trzech graczy, którzy oddadzą najwięcej dyń przez okres trwania eventu wygrywają! Nagrody są następujące:

Miejsce 1.) Doładowanie telefonu, kwota 25 zł. lub 7000 Smoczych Monet do wydania w IS FunMt2.pl (do wyboru),
    Miejsce 2.) Doładowanie telefonu, kwota 10 zł. lub 3000 Smoczych Monet do wydania w IS FunMt2.pl (do wyboru),
    Miejsce 3.) 1800 Smoczych Monet do wydania w IS FunMt2.pl,

2. Możesz zbierać dynie i od razu je otwierać, dzięki czemu otrzymasz skrzynie z której z kolei dropią ulepszacze, zwierzaki, itp.
Którą kategorię obierzesz za słuszną? Wybór należy do Ciebie!

Uwaga - aby zacząć dropić dynie/używać ich musimy najpierw ukończyć misję u Jack Pumpkin na super konia/wierzchowca o nazwie Equus Purpur!

Oto kroki, jakie należy wykonać biorąc udział w evencie:

1. Po zalogowaniu (jak już event będzie aktywny - przypominam, że będzie to po godzinie 17, 31 Października 2014) udajemy się do Jack Pumpkin,
  2. Bierzemy misję gdzie musimy przynieść mu 20 dyń,
  3. Szukamy prezentów widocznych na powyższym SS w M1 i rozwalamy je,
  4. Jeśli mamy szczęście, otrzymujemy dynie - jak uzbieramy 5 dyń to udajemy się z powrotem do Jack Pumpkin mu je odnieść i tak aż do 20 dyń. Mamy na to godzinę,
  5. Po wykonaniu misji możemy już dropić dynie (z tych samych prezentów) i je zanosić do Jack Pumpkin lub po prostu otwierać (wybieramy czy chcemy po prostu doładowaniu/SM lub jakieś przedmioty),
Mam nadzieję, że wszystko jest zrozumiałe i event przypadnie Wam do gustu! Do zobaczenia clear.png

IhuZnR7.png

• Odpowiedzi 273
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

halloween.png

Halloween nadchodzi. 31 Października 2014 w godzinach południowych (ok. 17:00) zostanie włączony event halloween. W miastach M1 pojawi się Jack Pumpkin oraz po rozległych zakątkach M1 zostaną rozsypane prezenty. Event potrwa 1 lub 2 dni, okaże się ile dokładnie w zależności od tego, jak sobie będziecie radzić clear.png.

Tego roku przygotowałem dla Was troszkę ulepszoną wersję eventu który odbywał się rok temu. Tego roku mamy 2 kategorie nagród gdzie możecie zgarnąć :

1. Możesz zbierać dynie i oddawać je do Jack Pumpkin. Trzech graczy, którzy oddadzą najwięcej dyń przez okres trwania eventu wygrywają! Nagrody są następujące:

Miejsce 1.) Doładowanie telefonu, kwota 25 zł. lub 7000 Smoczych Monet do wydania w IS FunMt2.pl (do wyboru),

Miejsce 2.) Doładowanie telefonu, kwota 10 zł. lub 3000 Smoczych Monet do wydania w IS FunMt2.pl (do wyboru),

Miejsce 3.) 1800 Smoczych Monet do wydania w IS FunMt2.pl,

2. Możesz zbierać dynie i od razu je otwierać, dzięki czemu otrzymasz skrzynie z której z kolei dropią ulepszacze, zwierzaki, itp.
Którą kategorię obierzesz za słuszną? Wybór należy do Ciebie!

Uwaga - aby zacząć dropić dynie/używać ich musimy najpierw ukończyć misję u Jack Pumpkin na super konia/wierzchowca o nazwie Equus Purpur!

Oto kroki, jakie należy wykonać biorąc udział w evencie:

1. Po zalogowaniu (jak już event będzie aktywny - przypominam, że będzie to po godzinie 17, 31 Października 2014) udajemy się do Jack Pumpkin,
  2. Bierzemy misję gdzie musimy przynieść mu 20 dyń,
  3. Szukamy prezentów widocznych na powyższym SS w M1 i rozwalamy je,
  4. Jeśli mamy szczęście, otrzymujemy dynie - jak uzbieramy 5 dyń to udajemy się z powrotem do Jack Pumpkin mu je odnieść i tak aż do 20 dyń. Mamy na to godzinę,
  5. Po wykonaniu misji możemy już dropić dynie (z tych samych prezentów) i je zanosić do Jack Pumpkin lub po prostu otwierać (wybieramy czy chcemy po prostu doładowaniu/SM lub jakieś przedmioty),
Mam nadzieję, że wszystko jest zrozumiałe i event przypadnie Wam do gustu! Do zobaczenia clear.png

Nie mogę wybrać w 6/7bon potowry . ! proszę o naprawienie . na bsie serwerowym

Opublikowano

Wybrałem ten serwer spośród innych, mam nadzieję że serwer będzie stabilny i dobrze rozwijany :)

Jest stabilny, Administracja ciężko pracuje razem z GA, aby gra była przyjemna na naszym serverze :)

Opublikowano

ja rowniez zagram bo zapowiada sie bardzo Fajny serwerek :) leci like za Prezke bardzo ladnie i przejrzyscie zrobiona Pozdrawiam.

Opublikowano

Troche mi sie znudzilo tu grac jak dropilem zwoje madrosci przez 1.5dnia... i jeszcze spalil.

I to tak wiele osob mi dropilo i tak lecialo

Opublikowano

Troche mi sie znudzilo tu grac jak dropilem zwoje madrosci przez 1.5dnia... i jeszcze spalil.

I to tak wiele osob mi dropilo i tak lecialo

Kiedy wreszcie przestaniesz płakać?

Ja dropiłem te Zwoje Mądrości i chociaż nie dropiły w zastraszającym tempie, ale w 4godziny w 2 osoby da się zebrać ich 30+, więc ciekawią mnie dwie rzeczy, mianowicie:

-Ile osób dropiło Ci zwoje?

-Ile mobów na raz bierze poszczególna osoba, bo jakoś śmiem wątpić, że chociaż połowę spota :)

Tak długo siedzisz na tym MT, świata poza nim nie widzisz, a tak ciężko wydropić Ci kilkanaście zwoi? Porażka na całej linii.

Opublikowano

Oh, naprawdę? Zaskoczyłeś mnie, jest mi Cię aż żal. A nie, nie jest, bo nie potrafisz przyjąć do siebie, że trzeba się pomęczyć by coś mieć :)

Jak potrzebujesz wszystkiego na tacy to stwórz sobie jakiś hamachi czy coś i tam ustalaj własne reguły, ludzie jakoś dropią te zwoje, z trudem a dropią, tylko Ty musisz się "wypłakiwać" na MPC, ponieważ dla Ciebie jest za ciężko, przykro mi, że biednemu Skitti'emu coś nie wychodzi :(

Opublikowano

Skitti proponuje żebyś przestał nabijać sobie posty w tym temacie. Piszesz bezsensownie, połowa z postów tu obecnych należy do Ciebie. Zamiast zadawać pytania na PW, wolałeś spamować. Tak jak pisze Eladrin. Dzisiaj dropiłem te zwoje (z czystej ciekawości) w 3 osoby dropło nam 11 zwojów w ciągu 30 minut. Naprawdę. Nie spodobał Ci się server? Trudno. Nie jesteśmy w stanie każdego zadowolić. Życzę powodzenia.
Pozdrawiam.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...