Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FunMt2 - S2 [Dedyk] [Easy]

Terezio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pheter jak masz pytania odnośnie Archera to pisz na PW. Na wszystkie pytania odpowiem.

Urbansky-Moderator FunMt2

@1361622928-U485574.pngUrbansky

A Ty b gral?

Btw s1 ma 2lata i nest od 2013...? Jak to jest.

Teresio chodzi mi o ze team nie wchodzil na gre. Petentów malo. Ox ustawione i tanaka tez..

Gdzies taki serwer jak team 0 zaangazowania. Czasami sie pokaze

• Odpowiedzi 273
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skitti oczywiście, że będę grał. Jest nowa Administracja, m.in ja. Nowy GM, który wbija często, a GA[Huck] zostaje powiadomiony o problemach w około 5-10 minut zaraz po pojawieniu się. Kadra pracuje intensywnie nad forum i serverem, więc nie obawiaj się, że nie będzie żadnego zainteresowania z naszej strony. Są nowe eventy :)
Pozdrawiam.

Opublikowano

Godzina 18. Zapraszamy na forum, tam możesz zadawać spokojnie dużo pytań i na pewno każdy odpowie.

Opublikowano

A co z expem? Nadal bedzie taki hmm.. nudny i dlugi pod koniec map?

Np 2lv do konca mapy

Było z tym kilka zmian, ale nie wiadomo konkretnie o czym piszesz więc Ci nie powiem.

Nowy quescik na start.

w1.png

s2.png

+ Dodane dzisiaj

• Możliwość zmiany czcionki na małą/normalną,
  • Możliwość zmiany tekstur mobów na psy (jeśli ktoś ma słaby komputer i mu laguje podczas bicia większych grup :))

boptions.png

IhuZnR7.png

Opublikowano

Client prawilnie pobrany :D z niecierpliwością oczekujemy na start :) zapowiada sie wyśmienicie  <3 

Polecam :) Administracja interesuje się i odpisuje na każde pytanie Wystarczy pw do Urbansky.

P o L e C a M :)

Opublikowano

Jezeli Urban jest w team to chetnie zagram.

@Teresio chodzi mi np o expa na mapie 115-135 (jak pamietam) ze od 128 leciala lipa.. i trzeba bylo sie tak meczyc na kazdej mapie

@topic

Czy klasy sa zbalansowane?

Opublikowano

Kasia na pewno będzie mega dobry :) Kompany dziękI! Czekamy na Was na serverze ;) Nad wyrównaniem klas pracuje z Terezio i już można powiedzieć, że wszystko jest okej. Exp jest łatwiejszy :P

Opublikowano

reklama1.png

Więcej informacji o darmowych SM na start na naszym forum (link do forum na stronie http://s2.funmt2.pl).

Co z bonami 1-5 i 6/7 będą maxymalne ? efekt skrzydeł tylko z is czy to jest na zawsze ? co z fryzami ? i pety da się zdobyć np wymiana ulepki na pety ? czy z is tez tylko ?

1-5 nie, 6/7 tak. Efekt skrzydeł opisałem na naszym forum (1 dzień). A co ma być z fryzami? Masz pokazane w prezentacji, Pety możesz też dropnąć z bossów etc. 

@1361622928-U485574.pngUrbansky
Czy moge prosic gg? :P bo kilka pytan bd mial. Jakbys mogl to na pw wyslij.

Teresio to kto to z teamu? :>

Czy klienta mozna juz pobierac?

A dlaczego nie można by pobierać? Po to jest link do downloadu żeby go pobrać, a nie. :)

IhuZnR7.png

Opublikowano

Fajny system loterii, podoba mi się. To samo ze sklepikiem pokazowym. 

Jak znajdę czas to zagram. Powodzenia! :)

Opublikowano

Hasta, zapraszamy serdecznie. Kasia tak. Raty są co jakiś czas podwyższane i sądzę, że na start też będą wyższe. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Kasia zapraszam na TS'a jak masz pytania odnośnie servera. S1 cały czas działa. Start S2 jutro o 18.00 ! ! ! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...