Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FunMt2 - S2 [Dedyk] [Easy]

Terezio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 273
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jak z bonami abs 10/15 ? napiszcie ktos bo jedna osoba napisala mi ze 15% a urbansky 10/15

Słuchasz Admina serva, czy kogoś kto napisze Ci "skocz z mostu" i skaczesz?

Tylko ja nie moge sie zalogowac na serwer?

Wszystko działa normalnie. Nie ma żadnych problemów.

Można wiedzieć ile ludzi teraz gra?

Około 500.

Opublikowano

Tzn jak zbugowane?

Rozpakuj jeszcze raz klienta

odpalam patchera i wszystko działa, patchuje, klikam graj następnie moge wybrać s1 lub s2 i (ch odrazu obok po prawej stronie ALE nie moge wybrać które !!) tak więc nigdy nie wiem na które ch się loguje (czasem mam problem bo pisze wybierz ch mimo iż klikam jak głupi) jednak gdy automatycznie (przy włączeniu gry) zaznaczy jakieś ch mogę kliknąć enter (gdyż przycisk "OK" również nie działa) moge wbisać login i hasło (niestety tu też jest problem gdyż litery są poza szatą graficzną) podobnie przy wyborze postaci i niektórymi ikonami w grze. próbowałem zmiany rozdzielczości, ponownego wypakowania, wyłączyłem antywira, uruchomiłem jako adiministrator, dodam że inne serwery działają poprawnie

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

GA już pracuje nad tym.

odpalam patchera i wszystko działa, patchuje, klikam graj następnie moge wybrać s1 lub s2 i (ch odrazu obok po prawej stronie ALE nie moge wybrać które !!) tak więc nigdy nie wiem na które ch się loguje (czasem mam problem bo pisze wybierz ch mimo iż klikam jak głupi) jednak gdy automatycznie (przy włączeniu gry) zaznaczy jakieś ch mogę kliknąć enter (gdyż przycisk "OK" również nie działa) moge wbisać login i hasło (niestety tu też jest problem gdyż litery są poza szatą graficzną) podobnie przy wyborze postaci i niektórymi ikonami w grze. próbowałem zmiany rozdzielczości, ponownego wypakowania, wyłączyłem antywira, uruchomiłem jako adiministrator, dodam że inne serwery działają poprawnie

Uruchamiałeś grę w trybie okna?

Opublikowano

Niestety teraz jestem na tel rano wejde to zrobie Ci ss prezki..

Polecam serwer.

O godz 1:30 trudno bylo znalesc spota w grocie :O

Opublikowano

Ile jest graczy online? Napisze ktoś w koncu?

To zależy. Ale jest w granicach +400 (rano) - zobacz jaki jest spam na chacie aż zdziwisz się!

Mimo to ja polecam ten serwer! Nawet w grocie nie można znaleźć idealnego spota, ponieważ ktoś zajmuje.

Serwer polecam na szóstkę z plusem!

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

faktycznie chodziło o to że mam gre odpaloną w oknie, gdy wezme na full screen działa jak należy, dziękuje za pomoc :)

Żaden problem.

Czy na ww potrzeba tylko 1 postaci z 110 czy 3?

3 osoby. Wystarczt 90 lvl o ile dobrze pamiętam.

Opublikowano

Czy na ww potrzeba tylko 1 postaci z 110 czy 3?

Tylko lider musi posiadać 110 lvl.

Jeżeli lider posiada 110 lvl to można wziąć jeszcze 2 os. z mniejszym lvl (np +80/-140) - reasumując 30 lvl roznicy. :)

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...