Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FunMt2 - S2 [Dedyk] [Easy]

Terezio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 273
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapowiada się zdecydowanie bardziej ciekawie niż poprzednia odsłona. 
Z chęcią zobaczę, oby nie był to zmarnowany czas na pobieranie :)

yyj6bCh.png
"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad.
Jego poczucie etyki domaga się, aby napisał procedurę
zniszczMiasto, a Bagdad przekazał jako parametr"

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

1: Błąd już na samym początku: skoro s1 wystartował 20 grudnia 2013 to jak mijają prawie dwa lata, skoro nie minął rok? 

2: prezentacje dodaje się max 24h przed startem,  jeśli jest dłużej idzie do zapowiedzi. Lepiej przenieś bo tak czy siak Zamkną za moment z warmem :)

Opublikowano

Bardzo ładna prezentacja, naprawdę zachęca do zagrania.. Co do serwera bardzo ciekawie się zapowiada. Bardzo ładne zbroje i bronie na serwerze, zagram na serwerze na 100% jeżeli mi się spodoba będę polecał..

UGBPHQ1B.png

Opublikowano

Dlaczego ten serwer startuje już kilkunasty raz? Chyba widziałem z 30 razy prezkę tego serwera :D

Tu jest inna administracja? 

Że co? xD

Starty były - S1 prawie 2 lata temu i teraz S2.

Prezentacje do S1 były dwie więc nie wiem jak naliczyłeś 30 :p

Nie mylić z 4funmt2 :)

IhuZnR7.png

Opublikowano

Z tym pokazywaniem itema na shopie z jednej strony dobry bajer z drugiej nie za bardzo, ponieważ teoretycznie cały czas musiałbym siedzieć i czekać aż ktoś napiszę, bo jeżeli pójdę na afka a w tym momencie napisze osoba która jest zainteresowana i po jakimś czasie pójdzie i gdy my potem wejdziemy, zobaczymy że ktoś napisał a tu jednak osoba się wylogowała. To już wolę na czacie spamić, że sprzedam dany item. Powodzenia. 

xD 

Opublikowano

Szkoda,ze nie daliscie zadnej zapowiedzi,gdyz po starcie juz malo osob wbija i domyslam sie,ze wiecej jak 200 osob tutaj nie bedzie.

Opublikowano

Szkoda,ze nie daliscie zadnej zapowiedzi,gdyz po starcie juz malo osob wbija i domyslam sie,ze wiecej jak 200 osob tutaj nie bedzie.

Daliśmy zapowiedź ;) Do staru jeszcze 5 dni więc będzie ok. Z s1 pewnie też przejdzie trochę graczy ^^

PS. W prezentacji przez pomyłkę dałem link do rejestracji na S1 - poprawione, możecie już tworzyć swoje konta na s2.funmt2.pl.

IhuZnR7.png

Opublikowano

bronie z um i śr do pvp?

szczerze, to nie wiem czy to wypali, serwer jest przesłodzony, galaxy jako skyboxy, serio?

nie wspominając o tym, że wy w ogóle nie odpowiadacie na pytania graczy, jestem pewien że każdy post będzie olewany, a jeśli nie to na starcie odpowiesz na 3/4 pytania, niczym nie różnicie się od Elotha, możecie przybić sobie dłoń.

a reklama? jaka jest pewność że nie będzie 100 online tylko np. 500?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Czy na 200 lvl wydropię broszki?

Chyba, że trzeba robić dropy, żeby coś mi wypadło.

Jeżeli jest ta pierwsza opcja to chętnie zagram.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Mam nadzieje że będzie dużo osób bo zamierzam tu grać :D Polecam ładnie wykonana prezentacja dawno takiej dobrej nie widziałem.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Nie no trzeba przyznać - prezentacja robi wrażenie, jest taka inna od innych inna bo inna :D

Zostawiam +sik dla autora z powodu ładnej, estetycznej prezentacji serwera.

Ciekawe jak serwer w praktyce będzie się prezentował hmmm... Życzę powodzenia :)

Opublikowano

Pelerynki się kończą i trzeba kupować na nowo? Bo nie wiem jak to jest tutaj.

Przy okazji ciężko zdobyć ok. 2-3 sety broni od początku?

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...