Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FunMt2 - S2 [Dedyk] [Easy]

Terezio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 273
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To trochę Ci nie wyszło to pytanie, ale nie - nie będzie fuzji - w przypadku kiedy na s1 nie będzie komu grać to najprawdopodobniej zostanie wyłączony jak każdy inny serwer. Lecz mamy nadzieję, że takiej konieczności nie będzie.

W grze  :ninja:

co stego ze w grze jak nie ma na prezce ?:)=,=

wilowo.jpg

Opublikowano

Skitti.. Odpowiadam Ci na te pytania na PW, a Ty spamujesz.

Serw [Easy] a bony nie wchodzą maksymalnie? Śmieszne...

To, że to server easy, to nie znaczy, że masz w 1 dzień osiągnąć wszystko i mieć 200% absu i 500% silny przeciwko. Server jest zrobiony żeby wszystkie klasy były wyrównane, a nie np szaman przy absie na magię 100% nic nie robi i tak samo sura BM. Każda postać jest zrównoważona i dzięki temu ten server jest najlepszy :) Pozdrawiam.

JEŚLI KTOŚ MA PYTANIA DOTYCZĄCE STARTU, ZAPRASZAM NA TeamSpeak'a - funmt2.pl lub PW :)

Opublikowano

Zapowiada się zaaaaaajebiście!

Tylko mam 1 pytanie i 1 propozycję :)

- Czy szaman jest wyrównany, czy zaniżony?

- Dodalibyście klasowe 6/7 ?

Mi osobiście bardzo się podobają serwery z tymi bonami, gra jest o wiele ciekawsza :D

Zagram na 1oo %

­

logo.png

Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2

Opublikowano

Jest u NPC.

Zapowiada się zaaaaaajebiście!

Tylko mam 1 pytanie i 1 propozycję :)

- Czy szaman jest wyrównany, czy zaniżony?

- Dodalibyście klasowe 6/7 ?

Mi osobiście bardzo się podobają serwery z tymi bonami, gra jest o wiele ciekawsza :D

Zagram na 1oo %

Tak. Wszystkie klasy są równe. Klasowe będą w 6-7.
Pozdrawiam :)

Opublikowano

Jest u NPC.

chyba 2 stronie padła odpowiedz że 6/7 będzie tylko pod expa - i mam nadzieje że tak będzie bo klasowe w 6/7 to jeden wielki szit ;p

Opublikowano

Jest u NPC.

klasowe w sensie odp na woja itp.... ?

czy tylko siła, int... ?

"jest u NPC" tzn ksiega lidera?

Opublikowano

Tak Księga Lidera jest u NPC. Za 50 minut start, więc oczekujcie niecierpliwie i wtedy wszystkie bony sprawdzicie ;>

Opublikowano

Tak Księga Lidera jest u NPC. Za 50 minut start, więc oczekujcie niecierpliwie i wtedy wszystkie bony sprawdzicie ;>

jeżeli będą na klasy tj. odp na woja bo o to koledze wyżej chodziło, to wiele osób odejdzie :P

Opublikowano

Podaj mi tego gotowca, proszę! Podaj mi takiego samego gotowca, albo zraportuję Ciebie za nabijanie postów. Mam swoje PSD i skrypt. Z resztą - nawet jakby to był gotowiec - co z tego? 

Zależy co masz na myśli... Możliwe, że później będzie się różnił bardziej, jednak wiąż mają wspólny klient, dlatego nie wiem jakich różnic oczekujesz .

http://www.mpcforum.pl/topic/1241664-py-tombola-thoriaeu/

W 14 poście tga wypakowane z clienta Thori.

Ten sam kolor animacji tylko zmieniłeś napis na buttonach.

wHgO0WT.gif

Opublikowano

powie mi ktoś czemu nie moge wybrać ch i kilknąć  na wszystkie ikony "wyboru" ? niektóre okienka mam strasznie małe i wgl nie da sie nic z nimi zrobić jakby jakiś crash clienta ;o

18438724560545478762_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...