Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FunMt2 - S2 [Dedyk] [Easy]

Terezio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 273
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Terezio możesz wrzucić gdzieś klienta na którym nie trzeba frameworka? Coś mi się zjebało i musze od nowa postawić system ale w tym tygodniu za cholere nie będę miał na to czasu.

DIG86Gz.jpg
Opublikowano

Ile online?

Buduj dokładniej pytania ^_^

Graczy

Średnio 400+ 

Serwer

Online jest od 24 października 2014 roku

graphic.png

Opublikowano

gowniany serwer juz po aktywnosci admina mozna wywnioskowac a jak zaczalem grac i wszedlem o 12 to m1 swiecilo pustkami

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

gowniany serwer juz po aktywnosci admina mozna wywnioskowac a jak zaczalem grac i wszedlem o 12 to m1 swiecilo pustkami

Gówniany serwer bo? gównianą to niestety wypowiedź wniosłeś. Wątpię że świeciło pustkami o tej godzinie, chyba że oglądasz ile osób gra na ch4 ;)

A co do aktywności patrz post wyżej(mój) ;) 

graphic.png

Opublikowano

Gówniany serwer bo? gównianą to niestety wypowiedź wniosłeś. Wątpię że świeciło pustkami o tej godzinie, chyba że oglądasz ile osób gra na ch4 ;)

A co do aktywności patrz post wyżej(mój) ;)

jestes z administracji? nie... czytasz ze zrozumieniem? nie i tak swiecilo pustkami od godziny 9 do 16 na serwerze w tygodniu ;)

Opublikowano

jestes z administracji? nie... czytasz ze zrozumieniem? nie i tak swiecilo pustkami od godziny 9 do 16 na serwerze w tygodniu ;)

Widocznie Ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem, jestem z administracji (w razie wątpliwości możliwa weryfikacja) ;).  Ciężko określić co u Ciebie znaczy "pustka" dzisiaj w m1 godzina 15, 50+ osób, mogę CI nawet jutro ss'a strzelić :) 

graphic.png

Opublikowano

Widocznie Ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem, jestem z administracji (w razie wątpliwości możliwa weryfikacja) ;).  Ciężko określić co u Ciebie znaczy "pustka" dzisiaj w m1 godzina 15, 50+ osób, mogę CI nawet jutro ss'a strzelić :)

to ze nie wiedzialem ze jestes z administracji to nie znaczy ze nie umiem czytac ze zrozumieniem po prostu nie interesuje mnie kto w niej jest ale autor tematu to przewaznie ktos z administracji a prawda jest taka ze serwer stoi pustkami od tej 9 do 16 a nie obchodzi mnie 50 osob raz na jakis czas bo to i tak jest malo...

Opublikowano

to ze nie wiedzialem ze jestes z administracji to nie znaczy ze nie umiem czytac ze zrozumieniem po prostu nie interesuje mnie kto w niej jest ale autor tematu to przewaznie ktos z administracji a prawda jest taka ze serwer stoi pustkami od tej 9 do 16 a nie obchodzi mnie 50 osob raz na jakis czas bo to i tak jest malo...

Wstawię Ci jutro ss'a z godzin o których piszesz :) 

graphic.png

Opublikowano

Wstawię Ci jutro ss'a z godzin o których piszesz :)

kazde krolestwo od 9 do 16 

i tak to nie zmienia faktu ze serwer jest slaby :) gra na nim 200 osob dziennie max gdyby byl dobry to by gralo wiecej

Opublikowano

Witam. Ile ludzi ON gra na serwerze od godziny 13 do 24?

Ilość przekłada się również na dzień, ale średnio 300-400+ 

graphic.png

Opublikowano

Witam. Ile ludzi ON gra na serwerze od godziny 13 do 24?

Ilość przekłada się również na dzień, ale średnio 300-400+ 

tyle co ci napisal to ci sie przewinie przez caly dzien o to mu chodzilo :)

ps. ssow sie nie doczekalem ;)

Opublikowano

tyle co ci napisal to ci sie przewinie przez caly dzien o to mu chodzilo :)

ps. ssow sie nie doczekalem ;)

Naucz się zwracać z szacunkiem do osób, nie będę po Tobie poprawiał ;). Nie przekręcaj moich słów, durnie komentujesz i nabijasz posty :). Chcesz ss'y? napisz pw :) 

graphic.png

Opublikowano

Serwer tylko i wyłącznie pod IS, ktoś bez IS nie ma wgl tam szans. Nie polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...