Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FunMt2 - S2 [Dedyk] [Easy]

Terezio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znowu będzie to samo, że ktoś zapyta o liczbę online, to Ty sobie będziesz odświeżał temat i zlewał innych? Nie polecam ze względu na administrację..

• Odpowiedzi 273
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Świetna prezentacja! Na pewno zagram! Brakuje mi takiego lekkiego easy, gdzie nie ma max 250 :), mam nadzieję że serwer wypali i będzie grało dużo osób, jednak mam porcję pytań:
1. W 6/7 są klasowe? Bo tak to niechętnie zagram, klasowe niszczą grę moim zdaniem i są bez sensu, nie chce siedzieć godzinami i robić x5 eq na każdą klasę.

2. Jak to jest z ulepszaniem? Trzeba się namęczyć?

3. Wszystko jest dopasowane? Że np. w m1 będe zarabiał więcej niż w v2?

4. Czy będzie potrzeba robić dropka?

Na razie tyle, ew. dodam potem więcej. :)

Opublikowano

fajnie jakby było więcej stron ekwipunku np 4-5

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

Świetna prezentacja! Na pewno zagram! Brakuje mi takiego lekkiego easy, gdzie nie ma max 250 :), mam nadzieję że serwer wypali i będzie grało dużo osób, jednak mam porcję pytań:

1. W 6/7 są klasowe? Bo tak to niechętnie zagram, klasowe niszczą grę moim zdaniem i są bez sensu, nie chce siedzieć godzinami i robić x5 eq na każdą klasę.

2. Jak to jest z ulepszaniem? Trzeba się namęczyć?

3. Wszystko jest dopasowane? Że np. w m1 nie będe zarabiał więcej niż w v2?

4. Czy będzie potrzeba robić dropka?

Na razie tyle, ew. dodam potem więcej. :)

1. Nie, nie ma. Jedyne do expa. :)

2. Do broni i biżuterii będzie minimalne, ale na zbroję trzeba będzie się namęczyć.

3. Tak, wszystko jest dopasowane. ;)

4. Nie, nie trzeba. Nawet na 200 lvl wydropisz na mapce 95/115 itp. :P

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Jak widze to odpowiadacie już tylko na 1/5 pytań ?.. max bony 1-5 sa ? dajcie tu jakie sa bony ta tabelki np Miecze 15 15 15 15 to powinno byc w kazdej prezentacji

Nie sadź się. Chory aktualnie jestem na antybiotykach ;) Ludzie z forum będą tutaj odpisywać za mnie. Teraz już będę tu częściej bo najgorsze za mną (gorączka).

Zawsze możesz wejść na nasze forum/TS i zapytać ludzi którzy na pewno Cie nie zleją. Co do bonusów to jeszcze ustalamy pewne rzeczy w tej kwestii i jak będzie gotowe to postaram się dodać tabelkę. 

Pozdrawiam

IhuZnR7.png

Opublikowano

Jeszcze Jedno Pytanie W Ile Wbije Max Lv

Na pewno nie tak szybko.

Musisz namęczyć się z wbiciem 290 lvl.

To kwestia miesięcy, a nawet lat.

To nie jest serwer na tydzień, lecz na miesiące.

Trzeba się namęczyć z eq itp. Tutaj nie będziecie się nudzić. :)

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

kiedy start?

Pisze, że w piątek o godz 18. :)

egrq.png

Opublikowano

Na pewno nie tak szybko.

Musisz namęczyć się z wbiciem 290 lvl.

To kwestia miesięcy, a nawet lat.

To nie jest serwer na tydzień, lecz na miesiące.

Trzeba się namęczyć z eq itp. Tutaj nie będziecie się nudzić. :)

To po co piszę w Temacie Prezentacji [Easy]?. Żeby tylko zachęcić graczy?. Serwer Easy Charakteryzuje się tym, że 80-90% Serwera to Easy. Oczywiście niektóre elementy muszą być trochę trudniejsze do zdobycia, ale nie aż tak. Gra na takim serwerze ma dawać Radość i Satysfakcję z gry, a nie męczyć się kilka miesięcy ;)

Skoro tak, to typ serwera powinna zostać Zmieniona na Medium ;)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

To po co piszę w Temacie Prezentacji [Easy]?. Żeby tylko zachęcić graczy?. Serwer Easy Charakteryzuje się tym, że 80-90% Serwera to Easy. Oczywiście niektóre elementy muszą być trochę trudniejsze do zdobycia, ale nie aż tak. Gra na takim serwerze ma dawać Radość i Satysfakcję z gry, a nie męczyć się kilka miesięcy ;)

To wszystko co jest do zdobycia jest namiastką easy.

Z expem jest tylko trudniej, lecz to nie sprawia problemu.. bo i tak nie ma co się nudzić na serwerze, a gra się przyjemnie (zobacz S1).

To tylko moja subiektywna opinia. ;P

egrq.png

Opublikowano

uuu będzie ciekawie mam pytanie jest coś za nagranie serii na youtube ?

Ps napewno zagram i moje drugie pytanie czy będą bronie do expa które się będzie robiło z trut ? itp

Opublikowano

będzie reklama?

bedzie wieksze zainteresowanie niż na s1?

czy będzie tak dłuuugo leciał exp na tych mapach że na 1lv bedzie 1h nawet.. na mapie 115..

Opublikowano

Nie sadź się. Chory aktualnie jestem na antybiotykach ;) Ludzie z forum będą tutaj odpisywać za mnie. Teraz już będę tu częściej bo najgorsze za mną (gorączka).

Zawsze możesz wejść na nasze forum/TS i zapytać ludzi którzy na pewno Cie nie zleją. Co do bonusów to jeszcze ustalamy pewne rzeczy w tej kwestii i jak będzie gotowe to postaram się dodać tabelkę. 

Pozdrawiam

Ustalać czyli na 100% nie bedą maxymalne bony ?

Opublikowano

Według tego co piszesz to medium powinny być serwerami hard, bo nie trzeba się tylko namęczyć, trzeba się bardzo namęczyć. Tutaj w tydzień możesz spokojnie zdobyć 250 level i ładne eq.

uuu będzie ciekawie mam pytanie jest coś za nagranie serii na youtube ?

Ps napewno zagram i moje drugie pytanie czy będą bronie do expa które się będzie robiło z trut ? itp

Najpierw musiałbym takie serie zobaczyć no i zależy od popularności, bo jak wiadomo jak masz 10 widzów to reklama jest znikoma przez co nie powinieneś zbyt wiele oczekiwać...

będzie reklama?

bedzie wieksze zainteresowanie niż na s1?

czy będzie tak dłuuugo leciał exp na tych mapach że na 1lv bedzie 1h nawet.. na mapie 115..

Chodzi Tobie o zainteresowanie przez administrację czy zainteresowanie przez graczy? Jeśli to pierwsze to nie przypominam sobie sytuacji kiedy nie było tutaj zainteresowania administracji (w końcu prawie 2 lata online mówi samo za siebie). Jeśli chodzi o zainteresowanie graczy to sam ich musisz o to zapytać.

IhuZnR7.png

Opublikowano

20 grudnia 2013 - teraz jest 20 pażdziernika 2014

z grudnia zostało 11 dni , potem 10 miesięcy i 20 dni do teraz razem jest 11 miesięcy równe dzisiaj a ty piszesz że dwa lata ? to w obrazku jest błąd na prezce pod reklamami czy ty masz 5 z maty ?

btw odpowiesz?

Pozdrawiam

Ustalać czyli na 100% nie bedą maxymalne bony ?

Opublikowano

Pheter jak masz pytania odnośnie Archera to pisz na PW. Na wszystkie pytania odpowiem.
Urbansky-Moderator FunMt2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...