Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Crackowanie TibiaBot Ng 7.6 - 8.11

Koks

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 450
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja nei wiem co sie dzieje robilem wszystko tka jak bylo napsaien kod i haslo mi zatwiredzilo a gdy odpalam bota tibia jest online to mi wysakkuje cos takiego: W aplikacji wystąpił wyjątek nieznany wyjątek programowy (0x0eedfade) pod adresem 0x7c81eb33. prosze zeby mi ktos pwoiedzial o co chodzi. z gory thx

Edit: teraz laduje cie ciagle i sie nie chce wlaczyc ;/

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema mam problem z winhexem jak chce wejść na repalce text to on jest nieaktywny i niemoge scrakować ng przez to jak zrobić bo to było aktywne

Opublikowano

A ja mam taki problem... Ng pod tibie 8.31 chodzi bez zarzutów, lecz gdy chce przeinstalować na tibię 7,6 to wyskakuje jakiś błąd. Włączam tibię 7,6, podmieniam hook.dll wersji 4.5.0 (ta chyba jest na wersje tibi 7.6) odpalam bota ładuje się do gry i zaraz wyskakuje błąd. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, mam problem ze srackowaniem ng pod tibie 8.11 tzn. ots (Orion Ots).Mam Wersje bora 4.5.0.Robie all tak jak jest napisane ale na koncu pisze ze zly kod ...

Ktos mi pomoze ? Moze nie mozna srakowac tego ng pod ta tibie lub cos ?;/

Z gory Wielkie Thx !!

Opublikowano
a ja dusze zeby sciagalo winhexa robie zapisz i nigdzie mi sie to nie zapisuje nie pojawilo mi sie to nigdzie prosze o pomoc ;]

Tutaj mój upload:

http://rapidshare.com/files/182010181/WinHex.rar.html

A tu skan:

mpcsc2.jpg

Witam, mam problem ze srackowaniem ng pod tibie 8.11 tzn. ots (Orion Ots).Mam Wersje bora 4.5.0.Robie all tak jak jest napisane ale na koncu pisze ze zly kod ...

Ktos mi pomoze ? Moze nie mozna srakowac tego ng pod ta tibie lub cos ?;/

A jak wlaczac te Replate Text i Hexy to idzie ci do 100%. Bo moze sie tak zdarzyc, ze podczas tego procesu wyskoczy blad i musisz jeszcze raz to robic....

Opublikowano

dzieki ;] a teraz mam 2 problem juz skrakowalem to pierwsze ng i gdy instaluje potem to nowe w miehsce tego starego i robie zamien pliki to mi sie robi z tego nowego po prostu 3 dniowa wersja ;/ a jak nie zastepuje i instaluje do folderu z tym starym ng jesst ten sam problem moze mi ktos powiedziec o co chodzi?? z gory dziekuje

Opublikowano

Nie rozumiem jak go crakujesz:

instaluje potem to nowe w miehsce tego starego i robie zamien pliki to mi sie robi z tego nowego po prostu 3 dniowa wersja

To znaczy instalujesz w miejsce tego calego nowego bota? Bo jezeli tak, to musisz skopiowac WYLACZNIE plik hook.dll

Opublikowano

Mam pytanie bo nigdy nie miałem stycznosci z tibia i jak zrobic zeby automatycznie odnawiał energie? i jak zrobic zeby sam atakował bo odznaczyłem atack monster i gdzie ma chodzic i mija potworka i nie atakuje dopiero jak potworek sam zaatakuje z gory dzieki

Opublikowano

@up:

Zeby odnawial energie (hp) potrzebujesz albo skryptu, ktory przy x zyciu uzyje czaru z rodziny Exura.

Bot nie jest na tyle madry, zeby atakowal potwora gdy go zoabczy na ekranie. Ten potwor musi nam zatarasowac droge, wtedy dopiero bot bierze sie za atakowanie.

Opublikowano

@up:

musisz kliknac prawym na tym miejscu bialym i wybrac opcje ADD. Nastepnie wybierasz co ma byc lootowane. Jezel danego itemu nie ma liscie wybieramy custom a potem podajemy numer ID danego przedmiotu (znajdziesz go na necie wpisujac: "tibia bot ng item number" w google). Nastepnym krokiem jest wybranie do ktorego bp ma byc chowany dany item. No i teraz masz go dodanego na tym bialym polu. Gdy zaznaczysz wszystkie itemy zaznaczasz LOOTING i bot sam bedzie ci zbieral itemy.

Opublikowano

może sobie rozdziel jedzienie albo schowaj do innego plecaka

Bóg napisał wstęp: Szanuj ludzi, Kurwy tęp.!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...