Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Crackowanie TibiaBot Ng 7.6 - 8.11

Koks

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 450
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Jak nie umiesz korzystać z botów, bo myślisz, że bot może trenić/expić 24h/8 to wiń samego siebie aha i na przyszłość NG ma coś takiego jak alarmy... Ja korzystam z NG juz bardzo długo i zadnego raporta/bana nie dostałem poprostu. Trzeba umieć korzytać z NG (NG nie dla Noobów)

Opublikowano

Lol jak robie ten Sposob pod 8.1 to jak wlanczam bota 4.5.0 (podpisany aninstalece 4_1.5.0 to jak go wlanczam to niepokazuje mi sie okno z tym co trzeba keya wpisac tylko odrazu mi go uruchamia i np jak na tibie wejdze i go uruchomi to mi raport o bledach wyskakuje. Pokaze wam SSa :P Help

TUTAJ KLIK!! AND HELP

Opublikowano

Nie rozumiem. Przy problemie ze screenu musisz najpierw wlaczyc Tibie a dopiero potem bota. I nie moge zajarzyc o co ci chodzi w wypowiedzi 'pisemnej'

Opublikowano

Wszystko kurwa zajebiscie, tylko ajk wlanczam ta tibie 4.5.0 bo kurwa robie do tibii 8.11 to zamiast zeby mi sie wl;aczylo to pierdolone okienko to mi sie bot wlancza tak jakby byl juz scrackowany i mi wyskakuje SPIERDOLONY RAPORT O BLEDACH I TIBIA I BOT SIE WYLANCZA!!!!!!!!!!!!!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam problem.

Mialem kiedsy scrakowanego TibiaBotNG i gdy teraz chce od nowa crakowac nie otwiera mi sie okienko "Enter Key".

Dowiedzialem sie ze aby sie pokazalo to okienko nalezy usunac odpowiednie pliki z rejestru systemu.

Wie ktos jak mozna te wpisy usunac??

Opublikowano
Mam problem.

Mialem kiedsy scrakowanego TibiaBotNG i gdy teraz chce od nowa crakowac nie otwiera mi sie okienko "Enter Key".

Dowiedzialem sie ze aby sie pokazalo to okienko nalezy usunac odpowiednie pliki z rejestru systemu.

Wie ktos jak mozna te wpisy usunac??

wpisz w uruchom

regedit

wejdź w

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Licenses

i spróbuj usunąc wszystko.

Opublikowano

Zabrania się kopiować bez zgody Autora Nie no z tym wyjechales XDDDDDDDDDDD

ale poradnik spox jak na razie jedyny dzialajacy sposob ;p

562505407.png
Opublikowano

Witam.

Chciałbym prosić autora jakiś inny link do tego winhexa, ponieważ gdy klikam aby pobrac wyskakuje mi okienko z blędem coś w stylu:

"Plik nie może zostać zapisany, ponieważ nie można odczytać pliku zródłowego, Skontaktuj się z administratorem serwera lub spróbój ponownie później".

Oczywiście byłbym wdzięczny gdyby ktoś z was wrzucił mi winhexa na jakiś serwer, lecz tą samą wersję. Z góry dziękuję.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie wiem czemu ale ja już przy poczatku sie gubię ;/ bo nie mogę otworzyć samego ng bez otwarcia tibi a jak otworze tibie a potem ng to nie ma juz procesu loader tylko sama tibia :(

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

To ja oczekuje prostej i szybkiej odpowiedzi bez zbednego spamowania. Czy ten poradnik o crackowaniu dziala na wersje Tibi 8.42?

Opublikowano

Powiecie mi dlaczego nie moge sciągnoc tej tibi 7,92 ani bota ?? ani nic bo wyskakuje mi bład 404 i nie wime co mam zrobic

• 3 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

nielepiej sciagnac klucz.reg i poprostu raz kliknac? a nie piepszyc sie z tym winhexem?

klucz.reg z teog tematu

http://www.mpcforum....854-latwiejsze/

nie wiem czy dobrze przeczytałeś chodzi mi o scrackowanie NG pod wersję 7.6 i piszesz, że wystarczy pobrać ten klucz.reg? ale co dokładnie zainstalować ng 3.9 a potem kliknąć w klucz.reg i co już ? tak o? tak w ogóle co to ten klucz.reg jest? jakiś rejestr?

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

No dobra ściągam NG pod 7.6, tj. 3.9 wersja. Instaluję wersję 3.9 i instaluję wersję 4.5.0. Teraz co dokładnie ? skopiować plik hook.dll z wersji 3.9 i wkleić do 4.5.0 (podmienić hooka z 3.9 na 4.5.0 ?). Aha skąd wziąść ten klucz.reg, gdzie on się znajduje ?

52126142219396245817.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...