Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Crackowanie TibiaBot Ng 7.6 - 8.11

Koks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Floyd 5* dla Ciebie Bandita cwel mi spamuje i mowi hook.dll a nigdzie nei isze o tym crackowaniu ja pierdole...

naucz sie czytać głombie to może kiedyś coś znajdziesz używając mózgu, którym Cię Bóg obdarzył

w temacie który spamujesz jak upośledzony masz post(pierwszy na dodatek) w którym na czerwono pisze:

Crackowanie TibiaBot NG 8.1 OPIS*2

xxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxx

więc zanim nazwiesz kogoś cwelem zachwowuj sie i czytaj imbecylu

• Odpowiedzi 450
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie podwórko i takie zachowanie nie będzie tolerowane! Obydwaj panowie ( panie ?!) warn 20%

Wystarczy na spokojnie, przeczytać pierwszy post, spróbować, jeśli coś nei działa zapytać, a my postaramy się pomóc..

EXPmIpC.gif

Opublikowano
napierdolic ci w rl? gdzie mieszkasz?

MADE MY DAY

zasłużyłeś sobie na miejsce w MOIM podpisie - to już coś

Opublikowano

Witam.

Dzis chciałem sobie cracknąc tibiabot Ng 4.7.7 i jak chę właczyć 4.5.0 to wyswietla mi sie taki błąd jeszcze nie właczylem winhexa odrazu po zainstalowaniu na pc

Your system clock appears to have been changed, possibly in an attempt to defeat the security system on this program. Please correct your system clock before trying to run this program again. If your clock is already correct, rebooting the system may fix this problem, otherwise contact the author of this program for instructions (report code CCB-A).

Prosze o pomoc

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja mam problem gdyż porgram winhex przy uzyciu kombinacji alt+f9 wyskakuje błąd za każdym razem. Wie ktoś może jak to usunąc

?? znaczy ten błąd.

@edit blad mowi o offsecie, i o tym, ze trzeba wylaczyc sterownik invidia, jednak ja posiadam sterownik z ati, kazda pomoc bedzie dobra.

Uczeń
Opublikowano
no własnie jak to teraz jest z tym Ng bo kazdy tabi "nie uzywaj" ma ktos jakies rzetelne info? peace

Wszyscy jadą i nikt nie płacze ze znajomych :P

Opublikowano

Mam problem z Crackowaniem przez hexa

zainstalowalem tibie 7.92 i ng tego co masz w poradniku i nie mam menu "Enter Key" "Ok" itp

tylko odrazu logoje do tibi ;/ musze czekac 3 dni az sie trial skonczy?

Opublikowano

Mam problem jak wlaczam winhexa i probuje wcisnac alt+f9 to pisze mi cos takiego

Please disable nVidia's nView Desktop Manager and restart WinHex.....

Prosze o szybka odpowiedz

jessicau.jpg
Opublikowano

Wow alemi pomogles :D Moze ktos pomoc precyzyjniej ?

Ok up nieaktualne..

Ale mam drugie pytanie jak pobieram wersje bota 4.5.3 i wchodze na ots'a to nie wyskakuje mi to okienko zebym mogl skopiowac fingerpint tylko od razu sie wlacza

jessicau.jpg
Opublikowano

@mapel

Wersja bota 4.5.0 nie jest pod tibie 8.21 to sie nie dziwie że się nie włącza.

@edit

Musisz włączać bota pod ta samą wersje co on jest zrobiony.

jessicau.jpg
Opublikowano

Mam problem gdyż nijak nie mogę crakowac NG pod 7.6 próbowałem rożnych sposobów i wszystkie zawodzą .

Ktoś wie jak crakowac NG pod tibie 7.6?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wlanczam tibie ng 4.5.0 - loading... a potem injecting into game, nie moge wcisnac enter key ani nic, tak jakby bot odrazu sie wlanczal

prosze o pomoc !!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Moze ktos udostepnic Tibia bot Ng do wersji 7.6 bo robilem udawalo sie ale gdy na to wgrywalem v 3.9 to albo sie wylacza albo zeby kupic kod albo niech ktos napisze w czym robie blad ;/

Opublikowano

ja mam taki problem :P ponieważ miałem tego bota przez 3 dni jak wskazuje na to wersja testowa po czym zapisał mi sie w rejestrze i nie moge go treaz zcrackować, sciągając wersje 4.5.0 odrazu mi pokazuje po wąłczeniu zebym włączył Tibie, co moge zrobic?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...